Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bramborova píše: Více
Tesat do kamene! Vadná je ona, ne on. On možná reaguje přecitlivěle, ale jenom proto, že mu na ní záleží a takové chování nechápe. 1-2× to zvládne, pak jí nechá sám, protože se nenechá dále trápit.
![]()
@Pe.M.1 píše: Více
Já Ti to předvedu i v šedesáti, ne jenom ve třiceti, protože když někoho miluješ, tak není co řešit, ovšem když Ti na něm nezáleží, tak ať si dělá, co chce!
![]()
@ircav píše: Více
A proč jsi s ním chodila na kafe, když jsi věděla, že Tě uhání, že s Tebou chce chodit, ale Ty o něj nemáš zájem? To nemáš pár desetikorun na kafe a musíš kvůli tomu využívat zamilovaného kluka?
![]()
Pro zakladatelku: No já nevím, ale budu tady za černou ovci a chování tvého „nápadníka“ se mi tedy nelíbí. Ano, pokazila jsi to ty svým chováním, na druhou stranu se měl zachovat vyzráleji s ne jako hysterka. Měl se zachovat víc jako chlap a buď to velkoryse přejít a počkat, nebo narovinu říct v klidu, že se mu tvoje důvody nezamlouvají, a dát ti v klidu sbohem. Taky jsi zakladatelko mohla s ním lépe komunikovat, domlouvat se s ním, ne ho takto úplně vyšachovat. Myslím si ale, že jeho chování v té situaci o něm hodně vypovídá a ty nemáš povinnost omlouvat jeho chování velkou zamilovaností a velkými city.
@jege byl to kámoš a kafe jsem si platila sama, jestli ti jde o tohle. Normální pokec. Je to už asi 25 let zpět. Ty jsi snad nikdy neměl kamarádky?
@Mkmkz to byl jeho problém, ne můj, že nedokázal vzít na vědomí jasnou informaci.
Měl, ale neuháněl jsem je, a pokud i jo, tak jsem pak netropil skandály. Je mi divné, že by Ti někdo udělal scénu, kdyby neměl pocit, že jste víc než jenom kamarádi. Jestli nás tu tak trochu nelakuješ a jestli sis s ním tak trochu nezahrávala, protože Ti jeho zájem leštil ego? ![]()
To ti nebolo trapne, ist s nim na kavu, ked si to necitila tak ako on? Kolko rokov si vtedy mala? A este o nom povedat, ze je nezrely ci aky. Kto je v tom pripade nezrely a sprava sa hlupo?
@jege nezahravala, normálně jsme se znali, občas zašli na kafe, řekla jsem mu, že s ním chodit nechci včas, jen kamarádi, neunesl to, utla jsem kontakt, jak jsem psala. To, že se s tím nechtěl smířit, byl jeho problém, ne můj.
Když chlap utne kontakt se ženou a ona mu volá, hned je podle vás chlapů hysterka, ale když je to opačně, může za to taky ta žena, že si s ním zahravala. Tady jde spíš o chlapske ego. 😁 🤣
@Mkmkz proč trapné? On s tím stavem věci byl seznamen, tvým zvykem je hned odkopnout kamarády, když si chtějí pokecat?
A ano byl nezraly a chtěl mě vlastnit.
Zakladatelka dala svůj příspěvek a já stojím za tím, že má právo vzít si čas na přemýšlení než se bezhlavě vrhat do něčeho dalšího. Možná to nevykomunikovala úplně v pohodě, ale jestli mu je 30, měl by reagovat adekvátně. A ano, klidně ji může poslat k vodě.
@ircav ked viem, ze chce kamarat viac a ja nie, nejdem sa s nim rozpravat na kavu. Je to podla mna hlupe. Pokym ti to len lichotilo a nemala si z toho ziadne zavazky, ani obmedzenia, vyhovovalo ti to. Ked pritvrdil a isiel za svojim, nazvala si ho nezrelym. To je z mojej strany asi tak vsetko.
@jege píše: Více
Ja teda na kafe občas s klukama co jsou do mne zamilovaní jdu
… říkám jim ze jsem zadaná a beru je jako kamarády a oni to vědí a chtějí se dál občas vidět.