Hysterický nápadník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40553
13.7.25 12:59
@Ploskutáček píše: Více

A gumy jsou zralé na výměnu. :mrgreen:

Tohle jsem uměl částečně, jelikož u Fabie 1.2 to šlo jenom krátce přes ručku, a teď s SUV si netroufnu vůbec, max. někde na zledovatělém parkovišti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80079
14.7.25 22:20
@Anonymní píše: Více

jste divní oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.11.25 00:41

@hani28 Chudák? To snad ne 8o Vždyť se opravdu chová jak labilní hysterik. Chudák je spíše ona, protože časem by ty jeho výlevy byly jen horší. Je vidět, že jsi nic takového nezažila. Tohle se bude jen stupňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.11.25 00:52

@andiedvorakova Přesně tak, lépe bych to nenapsala. A bude se to stupňovat. Kdo má podobné zkušenosti, tak jistě potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.25 22:11
@Anonymní píše: Více
četla jsem to tu zběžně, ale za mě teda se ten dotyčný alespoň předvedl co je zač…
Já se nedávno s podobným přecitlivělým mužem rozešla. A jak tu taky nějaká žena psala…oni se úžasní zdají, když ptáčka lapají. Ale v těch těžších situacích se teprve ukáží. S psychicky labilním mužem bys nebyla šťastná. Ano, začátky mohou být krásné (právě s takovými muži opravdu velmi krásné), ale pak se nestačíš divit.
Takhle v začátku vztahu nemá co hysterčit. Jo, chtít pauzu třeba po roce by bylo drsné. Ale takto jen na urovnání situace, dořešení, s vysvětlením…to mi přijde ok. I když to tu mnozí kritizují. Ale prostě ne všichni mají život plně naplánovaný v pětiletkách…prostě to dospělo ke vztahu, ale nebylo dořešeno to bydlení a vztah s bývalým. Pro mě je to pochopitelné. A když nejsem hysterická p.pka, tak bych prostě na jeho místě počkala co bude. Ale to je asi životními zkušenostmi. Člověk už nechce řešit kraviny. Pokud si s někým velmi dobře rozumím, a nemá dořešený stav, ale snaží se to dořešit, tak počkám. Proč by ne. Ne že bych v takových situacích často byla. Ale je mi naprosto jasný, že se toto může stát. Sama přiznám, že se mi v současné době, už delší dobu, líbí ženatý muž…delší dobu jsem ani nevěděla že je ženatý. Mám z toho takový pocit, že kdyby se někdy rozhodl pro rozvod z jakéhokoliv důvodu, tak si s ním klidně začnu. Na druhou stranu on si nic nezačíná, i když ten zájem byl dost jasný. Naprosto respektuju daný stav, a svádět to extra nehodlám. Že se při komunikaci usměju, to neovlivním no. :) A že mi kolikrát s něčím dobře poradil, to jsem mu lidsky vděčná.

Příspěvek upraven 25.11.25 v 22:14

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.25 22:12
@Lenka xxx píše: Více

přesně…já to teď měla při podobně dlouhém novém vztahu. Teda asi o měsíc delším. Už mi to citové vydírání lezlo krkem. A když mám zkušenosti s různými toxickými muži, už to netoleruju. Prostě nepotřebuju starosti navíc, kouli u nohy, stres. Fakt ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky