Hysterický nápadník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
12.7.25 10:44

Je hrozně hodný, pozorný, charakterní, zároveň vtipný a inteligentní?
Tak to raději rychle utečte… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
12.7.25 11:06

Je zjevně dost labilní a bude fungovat spíš jako koule na noze, než jako plnohodnotný přítel. Spousta mužů je hrozně zlatých, úplně dokonalých - přesně do doby, než se ukáže, že od vás možná nedostanou to, co chtějí. Oni nejsou tak úžasní doopravdy, oni to hrají, protože vás lapají. A když se lapání nedaří, vykoukne to pravé já… Mě by stačil takový výlev jednou a šla bych od toho. Já zastávám, že ve vztahu mají dva být z lásky, protože tam být chtějí, ale mají druhému nechávat určitou svobodu a prostor. Za mě tam nepatří věšení se na druhého, emoční vydírání, neschopnost fungovat bez toho druhého atd. Chlap, co tohle předvádí, je pro mě něco jako chodící antikoncepce… Myslím, že ani není nesmělý. Spíš se vždycky předvedl nějak podobně jako před vámi a všechny vzaly nohy na ramena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.25 11:26
@Anonymní píše: Více

To jako vážně? Tys mu řekla, žiješ s bývalým a bylo by nepříjemné aby věděl, že někoho máš tak s ním přerušuješ komunikaci 8o… chudák chlap… představ si, že trěba lidi spolu mají děti a klidně jedou s dětmi s ex na dovolenou nebo si chodí do bytu a děti si hlídají když jsou nemocné :zed: :zed:… normálně jste spolu mohli komunikovat nebo se vídat u něj… nemusel tě doprovázet ke dveřím… mohla jsi ho zapojit do hledání auta… musí být chudák hodně zamilovaný… jinak by si tohle úplně otřesné chování nenechal líbit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.25 11:32

To jsem nikde nenapsala a ani to tak nebylo. Omluvila jsem se mu, že mi to přijde vůči němu nevhodné, že jsem pořád tam (to, že mi ex dal tu podmínku jsem mu řekla taky). Jak říkám, přišlo mi to úchylné celkově, nemyslela jsem to jako obranu bývalého. Chtěla jsem být prostě v pohodě a s čistým stolem.

• Citovat
  • Upravit
10185
12.7.25 11:40

Tak sis s nim mela zacit, az bys to mela vyresene. Tohle cele bylo opravdu nestastne. Zkuste si spolu promluvit, udelat tlustou caru a vic se k tomu nevracet. Spatne jste se zachovali oba, strujcem jsi byla ty, ale pokud si rozumite a chcete spolu byt, neni to nic, co by se nedalo prekonat. Jestli je prehnane labilni poznas casem i v beznych situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
12.7.25 14:20

No já nevím, ale podle mě je on ten nevyrovnaný. Kdysi mě naháněl jeden kluk, občas jsme zašli na kafe, ale nikdy jsem s ním nechtěla chodit a ani nechodila. Jednou jsem šla na diskotéku s partou, ale dorazit jsem měla později než ostatní. On do té party nepatřil a protože nepatřil ani ke mně, nezvala jsem ho, nebyl důvod. On tam ale přišel dřív než já a ztropil hysterickou scénu, kde jako jsem a s kým. Kamarádka mi kvůli tomu volala. Nechápala jsem a na kafe jsem s ním samozřejmě už nešla a kontakty utla. A ano, již od začátku věděl, že s ním chodit nechci. Dala bych na pocit a ruce od něj pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.7.25 14:35

Hele v tomhle sem tvrdla taky. Rok a půl. Zdrhej od něj a přestaň s ním být i v kontaktu.. Vím že to bolí ale stokrát lepší. Je to manipulátor a když to hodně přeženu až mi připomíná psychopata co se na někoho nasaje jak přísavka a nedá druhému pokoj. Radši buď hodně opatrná zablokuj ho a nevídej se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
12.7.25 14:43

Zakladatelko chápu, že vysvětluješ svůj pohled na věc, ale máš tu vzácně opravdu spoustu moudrých rad-jmenovala bych Denisu56 a Bramborovou, ale i další. Zkus přejít od svého: myslela jsem, chtěla jsem, zdálo se mi nej, přejít k tomu, co ti tu holky a jiní psali.
Rozumím, že chceš vysvětlit svůj pohled na věc, jak jsi to myslela dobře, ale máš tu spoustu cenných rad, pro ten tvůk kluk jednal, jak jednal a proč bylo tvoje chování zavádějící.
Pokud se chceš posunout, vnímej, co ti tu radí a jak situaci rozebírají. Trošku poodejdi a zkus se na to kouknout pohledem třetí strany (pokud to jde).
Může vám to ve vztahu hodně pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
12.7.25 14:46

Osobně bych se nepřikláněla k názoru: je to blázen, utíkej a zdrhej. Myslím si, že tímto chrání člověk sám sebe po několika zklamání ve vztazích.
Pochopila jsem, že se sice znáte dýl, ale ve vztahu moc dlouho nejste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5234
12.7.25 15:00
@ircav píše: Více

Ale ona s nim chodit chce. Akorat hned na zacatku mu rekla, ze brzy bude chtit pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.7.25 15:58
@eumedon píše: Více

No vysvětlit to samozřejmě mela a tajy to udelala

• Citovat
  • Upravit
7927
12.7.25 18:12

Tak logicky ji mu mela rict pojdme si hledat ji e bydleni, pomuzes mi s tim? A ne dat mu pauzu:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12512
12.7.25 18:25

Chlape, zdrhej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6705
12.7.25 18:42

Ono sa to po… hned na zaciatku. A pokaslala si to ty. Teraz musis byt ty ta, ktora bude schopna prinavratit do vztahu doveru. Neviem, ci na to mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40795
12.7.25 18:44

Jsem naprosto stejný a pokud bys po 2 měsících chtěla pauzu a mně by na Tobě záleželo, tam bych také chtěl vysvětlení a možná bych naštvaně autem zasmykoval, což by s různými jízdními asistenty moc jednoduché nebylo. :mrgreen:

A kdybys pak obnovila vztah, ale pořád bys spekulovala ale ne, ale jo jak puberťačka, tak bych Ti řekl, ať přestaneš anebo mi dáš pokoj, protože pokud Ti na někom záleží, tak takové šoky dlouhodobě nedáš! :cert: :zed: :pocitac:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria