Hysterický řev u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
27.1.11 14:47

Tak dneska šílim já :pocitac: ječí, drškuje a zase ječí. Neuspatelná. Je přetažená jak prase a ne a ne zabrat. Výborný.(Včera to bylo podobný) Ještě jeden takovej den a skáču z okna :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.1.11 16:44

My dneska zatim v pohodě i oblíkání a přesun do kočárku proběhl v klidu :palec: Ale den ještě nekončí, teď je rozdováděná, ale měla by si odpočinout před koupáním :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.1.11 19:52

Jestli mě to čeká taky tak dlouho a intenzivně, tak dřív spíš skončim v Bohnicích.

neboj se,časem si na to člověk zvykne,já už jsem byla pak tak otupělá,že jsem ten řev přestala vnímat :wink: Ale teď si opravdu užívám luxusní klídeček,malá je strašlivě hodná oproti své starší sestřičce :palec:

• Citovat
  • Upravit
861
27.1.11 20:06

jj dneska je fakt děsnej den. Malá kňourá a teď večer řvala jak tur, tipuju to na zuby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
28.1.11 13:57

Ano, včera byl skutečně děsnej den. :evil: Asi něco ve vzduchu. :pocitac:

Taky už jsme zažili takovej „hysterák“ až se zalíkala a byla úplně rudá. U nás tedy vždycky pomůže prso. No a příčiny máme dvě - a) kolika - a ta je to i tehdy, pokud to na bolení nevypadá :roll: b)přetažená a nemůže zabrat. Na obojí zabere prso a nebo auto. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
28.1.11 20:45
Johanka83 píše:
Ano, včera byl skutečně děsnej den. :evil: Asi něco ve vzduchu. :pocitac:Taky už jsme zažili takovej „hysterák“ až se zalíkala a byla úplně rudá. U nás tedy vždycky pomůže prso. No a příčiny máme dvě - a) kolika - a ta je to i tehdy, pokud to na bolení nevypadá :roll: b)přetažená a nemůže zabrat. Na obojí zabere prso a nebo auto. :mrgreen:

Na mojí zabírá nasáčkování do kočárku a ježdění přes práh v kuchyni. K těmto účelům jsme před víc jak měsícem z kuchyně vyndali dveře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
28.1.11 21:24
rozmary píše:
Brunička píše:
Je to tak strašnej řev a já nevim jak ji pomoct a hlavně PROČ vlastně hysterčí??!!!
Někdy si myslim, že je jen přetažená a má z toho záchvat, ale dnes fakt nevim. V kočárku se jí normálně líbí (když se jezdí)
„Nejlepčí“ je, že je doma můj táta a ten se tváří tak strašně vystrašeně, když malá spustí, že mě tim opravdu vyděsí. Pak chodí a říká:„to není jen tak, takovej pláč , tý holce něco je“… :zed:
Neboj se nejsi sama,už to máme naštěstí za sebou,ale první dcera byla to samý,necelý týden po příjezdu z porodnice jsme mazali na pohotovost,odpoledne spustila a nezabralo nic,doktor říkal prdíky,tak jsme čekali kdy ty prdíky přejdou,v roce nám tvrdili to jsou zuby,ve třech letech je to vzdor,máš prostě nejspíš náladové miminko a mateřskou si fakt užiješ :mrgreen: Rozárce je už 5 a skoro každý den má záchvat řevu,je to beran a to doslova.Držte se :wink:

Tohle, co popisuješ jsme zažili u nejstarší dcery. Ještě i v 9 letech, když se zadařilo. Teď jí bude 11, začíná dospívat (vcelku brzy), ale …řev se zklidnil. Je rozumnější, ale zas má jiné myšky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
28.1.11 21:28

teď jsem dočetla str.3 a nestačím se divit. Asi fakt včera byly erupce na slunci nebo co…taky jsme si užili řevu a nekonečného houpání…a dnes byla jako sluníčko…naštěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.11 20:45

kdyby jí něco opravdu bolelo, tak se vám jí určitě nepodaří utišit, hlavně u miminek jak jim něco je, tak mají hnedka teplotu.taky už se mi to stalo, třeba když se malá přetáhla tím že mi nechtěla spinkat a zvědavě koukala kde co lítá a pak už jí usnout prostě nešlo…plakala histericky z unavy a pomohlo zavinout a sednout na míč a rytmicky se pohupovat a zpívat.nebo se mi to stalo, když jsem měla stres a byla nervozní…oni to ty dětičky vycítí…prý se to dostává taky do mlíka a to jsem si též užila pláče až až

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.12.19 12:25

Hysterický pláč miminka - důvodem může být zablokovaná páteř

Dobrý den maminky,
rozhodla jsem se Vám nasdílet náš příběh, protože možná některá z Vás také tápete a hledáte zde odpovědi.
Začalo to vyvolávaným porodem, moje gynekoložka správně odhadla, že syn je rozměrově o 2 týdny napřed, nicméně doktoři na Bulovce mě nechali 10 dní přenášet a tak se po dlouhém vyvolávaném porodu narodil 4 kilový macek (já mám 163 cm), který řval od narození od rána do rána. Nejvíce křičel u kojení a cesta v kočárku byla utrpení. Zablokovanou páteř jsme řešili hned v prvních týdnech u ortopeda, ke kterému jsme chodili na kyčle, ale řekl nám, že syn rozhazuje rukama a otáčí hlavu a blokaci tudíž mít nemůže.
Nastal koloběh laktačních poradkyní (Robin pil vždy max. 5 min z prsa a pak se s šíleným řevem odpojil - LP tvrdily, že mu to asi stačí!!!), nakonec střídaní umělých mlék, absolvovali jsme několikrát sono břicha, projeli se sanitkou, několikrát jeli na pohotovost, byli jsme v Motole v centru pro nadměrně plačící kojence (ano opravdu existuje, kde Robinka diagnostikovali jako nadměrně křičícího až s nesnesitelným pláčem, nicméně pomoc žádná). V jeho 4. měsíci, kdy už měly odejít tzv. koliky, na které jeho řev všichni doktoři svalovali, nám nakonec pediatr napsal pozorování v nemocnici, kde mu dělali všechny možné testy - nic se neodhalilo. Nicméně jedna sestra mi řekla, že je zdravý a podle řevu je jen vzteklý a že takto může řvát až do roka, že má v rodině podobné dítě (říkala, že má i podobný výraz - teď už vím, že to byl výraz nevyspalého a nešťastného dítěte, asi bych tipla, že její synovec bude mít podobnou diagnózu).
Až díky diskuzi na webu, jsem se proklikla do této skupiny https://www.facebook.com/…34987640190/ na Facebooku a to nás zachránilo, pročetla jsem všechny příspěvky, což mě nasměrovalo k diagnóze. Objednali jsme se do HK do ordinace pana Poppera, nicméně, byl dlouhodobě nemocný a jeho kolega nám řekl, že vzhledem k tomu, že je na tom motoricky výborně, blokáda to na 90% nebude. Až pan Živný https://www.neurocentrumclinic.org/ diagnostikoval blokádu, už po zahájení reflexní terapie jsme se druhý den všichni vyspali, Robinek přestal plakat, zklidnil se a začal se smát. Po odblokování se stav trochu zhoršil, ale po dalším sezení se Robinek začal jen zlepšovat - začal více spát, hysteráky úplně vymizely, když brečí, tak jako normální dítě, jehož pláč jde utišit. I motoricky je napřed - v 5 měsících se plazí jako tryskomyš. Trvalo to 4.5 měsíce a jsem přešťastná, že je to za námi, protože to bylo opravdu PSYCHO. Navíc u nikoho nemáte porozumnění, protože děti přeci brečí a vy jako prvorodička tušíte, že když hystericky řve, jako by mu řezali ruku, že to snad není normální, i když vás o tom všichni doktoři dle výsledků přesvědčují.
Díky bohu je to za námi a moc přeju všem maminkám pevné nervy a nedejte se! Děti nebrečí hysterickým pláčem celý den BEZDŮVODNĚ! Náš Robinek se zachránil sám svým křikem, protože kdyby pobrekával, asi bychom se smířili s diagnózou doktorů, že je jen ubrečený. A to nás zachránilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí