Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Boriska píše:
po mě chtěli EKG a krev, rtg plic naštěstí ne
mě jednou dali nějaký oblbující prášek až pak narkózu
ano mě trochu pak píchalo na hrudi, špatně mi z narkózy naštěstí nebylo ani jednou, a to jsem byla už 5× - z toho 2× na punkci vajec po IVF
- já to beru tak,že některé dítka jsou lenivá, znám v okolí, moji raubíři,ale ne
jo a jak pak z vás leze plyn, tak se prdí o stošet - sestřičky na oddělení - tak co, plyny odcházejí?
ono se říká, že zdravotníci jsou nejhorší pacienti
tak říkáš plyny jo a řitním otvorem
no to mám radost,někama to ven musí jít,že?začínám se snad i těšit ![]()
Tak pokud bude něco „opravovat“
,tak počítej spíš čtyři-pět dní.Za to,abys měla jistotu,že jsi v pořádku těch pár dní stojí.
bosorenka píše:Boriska píše:tak říkáš plyny jo a řitním otvorem
po mě chtěli EKG a krev, rtg plic naštěstí ne
mě jednou dali nějaký oblbující prášek až pak narkózu
ano mě trochu pak píchalo na hrudi, špatně mi z narkózy naštěstí nebylo ani jednou, a to jsem byla už 5× - z toho 2× na punkci vajec po IVF
- já to beru tak,že některé dítka jsou lenivá, znám v okolí, moji raubíři,ale ne
jo a jak pak z vás leze plyn, tak se prdí o stošet - sestřičky na oddělení - tak co, plyny odcházejí?
ono se říká, že zdravotníci jsou nejhorší pacientino to mám radost,někama to ven musí jít,že?začínám se snad i těšit
Tak s tímhle jsem se naštěstí nemusela nijak žinýrovat.
Byla jsem na pokoji v obou případech sama,tak jsem tomu nechala volný průběh ![]()
Holky díky za info.Jsem ráda, že tu nejsem sama. Já jdu jen, aby se koukli, jestli mám u vnitř vše ok. Já byla dnes na EKG a na krvi v pátek jdu na předoperační vyšetření. Kdybych aspoň nebyla sama doma přítel je na školení v německu. Takže to nemám s kým probírat.
Přijede mi v pátek.
Holky tak musim na kutě zítra mě v práci čeká porada. přeji všem dobrou noc ![]()
Ahojky holky tak na laparoskopii jsem byla už dvakrát poprvé když mi vypalovali endiometriozu a po druhé když jsem chtěla druhé mimi a nešlo to. je to jednoduchý zákrok v celkové narkoze a po probuzaní bolí celé tělo je to následek toho plynu kterým vás napouštějí trvá to asi dva dny ale jde to zvládnout jo a deset dní po laparoskopii jsem otěhotněla! ![]()
Díky za příspěvky. Jsem taková klidnější. Furt si říkám, že to dělám pro mimi a že to stojí za to. ![]()
Jasně,že to stojí za to
.Já už jsem toho právě kvůli mimču podstoupila poměrně dost a jsem ochotná udělat všechno,co jen budu moct.Přeju ti hodně štěstí a hlavně,ať to co nejdřív vyjde. ![]()
Hribatko30 Ahoj hříbátko já jsem z Karlových Varů a mám za sebou celkem 6× operaci z toho jednou slepák jinak samý laparky. Jsem i po neúspěšném IVF kvůli kterému mi byla navržena další laparoskopie a hystero at se zjistí proč nemůžu otěhotnět, naštěstí jsem 4 dny před nástupem do nemocnice zjistila že příroda je mocná a poradila si za mě a já byla těhotná nyní jsem v 19týdnu pokud ti můžu s něčím opomoct nebo poradit ptej se
Ahojky
, je tak to je super přeju Ti ať mimi roste.
To mně se už nemůže splnit. Nastupuji ve středu. Mám hroznej strach s tý narkózy. No aspoˇse dobře prosmim
. Jak dlouho jste se snažili., jestli se můžu zeptat?
Hribatko30 píše:
Ahojky, je tak to je super přeju Ti ať mimi roste.
To mně se už nemůže splnit. Nastupuji ve středu. Mám hroznej strach s tý narkózy. No aspoˇse dobře prosmim
. Jak dlouho jste se snažili., jestli se můžu zeptat?
narkózy se taky bojím,jakse pak probudím,jestli budu jak praštěná lopatou po hlavě
a taky bolesti a tlaku z plynu,no uvidíme,pak napiš moc mě zajímá co přožiješ,nevím jestli jsi to psala,ale jaké předoperační vyšetření jsi teď podstoupila?mě to čeká v pondělí a lítat s malým prckem po nemocnici bude asi děs
Marcela29 píše:Hribatko30 Ahoj hříbátko já jsem z Karlových Varů a mám za sebou celkem 6× operaci z toho jednou slepák jinak samý laparky. Jsem i po neúspěšném IVF kvůli kterému mi byla navržena další laparoskopie a hystero at se zjistí proč nemůžu otěhotnět, naštěstí jsem 4 dny před nástupem do nemocnice zjistila že příroda je mocná a poradila si za mě a já byla těhotná nyní jsem v 19týdnu pokud ti můžu s něčím opomoct nebo poradit ptej setaky gratuluji k těhu
taky jsi musela toho projít než se to podařilo
Hribatko30 dohromady jsem se o mimi snažila 7 let dokonce mě kvůli tomu nechal i partner až tenhle můj nynější šel do boje i na IVF
Ahojky holčiny, tak jsem zpět z nemocnice. LPS + HSK jsou ok. Bosorenko vůbec se neboj narkózy je to docela sranda. Vůbec mi nebylo po ní špatně. Akorát ten plyn ten mi dává. Mám namožený celý břicho, jako kdyby mě někdo zmlátil a plyn pěkně tlačí. Vůbec nevim jak si lehnout. Ale v poho vše se dá vydržet. Taky jsem pěkně unavená. No a teď vim, že když je vše ok. Tak asi zkusíme třetí IUI a když se to nepovede tak se chci zeptat na IVF. Taky mi něco doktorka v institutu říkala o imunologii. Tak uvidíme. ![]()
Marcel, muselo to být pro tebe těžký, ale teď už musíš být šťastná. Přeju Ti jen vše dobré.
Marcela29 píše:Hribatko30 dohromady jsem se o mimi snažila 7 let dokonce mě kvůli tomu nechal i partner až tenhle můj nynější šel do boje i na IVF