Ibalgin v 9. měsíci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8071
20.4.13 12:52

@Mar__tanka1983 Botallova dučej je spojka mezi plicnicí a aortou, která je funkční během pobytu miminka v děloze, protože tam krevní oběh funguje jinak. Po porodu se musí uzavřít. A právě prý ibuprofen může způsobit nějaký problém s tou dučejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.4.13 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.4.13 14:27

http://www.porodnice.cz/…otaz-poradny

Tohle mě ve své době docela uklidnilo ačkoli to nezneužívám :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.4.13 17:37

Mě zabral na zuby paralen!!! A ten se může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 20:47

Tak užb jsme na to přišla, další ibalgin jsme už nepozřela zub přestal bolet atd…udělal se mi zničeho nic váček u zubu a ten právě i se zubem bolel…divila jsme se proč to zubař nezjistil dřive a něco stím neudělal když tam sjem u něj každý týden, a ppak mi došlo že rengeny zubů atd se nesmí dělat v těhotenství tak proto to zjistit nemohl atd…no každopádně ráno ještě běžim naposled k zubaři a uvidíme :) i tak děkuji za odpovědi :) a pěkný zbytek dne :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.4.13 20:51

Já má otevřené teď v těhu tři zuby - dr. mi je co 14 dní čistí, nepomohlo mi na bolest nic. Momentálně mám v nich vložku a když mě chytne bolest, tak na ten zub nakapu asi 15 kapek algifenu a bolest otupí. Ibalgin mi vůbec nepomáhal. Už se těším až porodím a půjdu si dát zuby do kupy. V těhu mi vypadly plomby, je to jen trápení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 21:31

To mi povídej, musím přiznat mam poslední týden do konce všeho a nejvíc jsme si vytrpěla se zubama, pak nasledovali záda…ale pořád na ty zuby nic nema, hnedkom po porodu vím co si mam zařídit a jsem si jistá že to bude zubař…a to je co říci když se tam člověk pomalu ale jistě těší…:)i na to trhání a injekce :D ikdyž do tedka jsem u něj byla každý týden jenže on si nemohl jako zubař dovolit vše…:) však víme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí