IKEA Pax - potřebuju spočítat dírky

24798
17.5.14 19:19

IKEA Pax - potřebuju spočítat dírky

:mrgreen: Prosím, máte někdo Pax skříně vysoké 237cm? - potřebovala bych odpočítat, ve kterých dírkách jsou panty :lol:.
Koupili jsme jen korpusy a pár vnitřních košů, pro dveře a zbytek „vnitřků“ zajedeme příští týden. A nechce se mi pak ty koše předělávat, kdybych je přišroubovala zrovna tam, co patří panty. Z návodu to vyčíst nejde :|
Díky předem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
17.5.14 19:21

@Pipet Skříň nemám, ale zkusila bych napsat Anně nebo zavolat do IKEA, oni jsou tam milí a zjistí Ti to, kdyby se nikdo neozval tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
17.5.14 19:30

Horní pant hned nahoře, prostřední 29, 30 od shora, spodní až dole :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30945
17.5.14 19:35

Zkusila bych si z ikea stranek stahnout navod primo k tem vasim dverim, tam to urcite bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.14 19:39
@Cuddy píše:
Zkusila bych si z ikea stranek stahnout navod primo k tem vasim dverim, tam to urcite bude.

Vidíš, to mě nenapadlo :palec: no dám spát haranty a pak si k tomu sednu, dneska už to dělat stejně nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101612
17.5.14 19:58
@Cudanka píše:
Horní pant hned nahoře, prostřední 29, 30 od shora, spodní až dole :-))))))

Nevím jak ty 237, ale ty nižší mají panty každých dveří v jiné výšce, bacha na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.5.14 21:25

U dveří návody nejsou a Anna se aktualizuje, mrknu na to zítra, díky.

@Cudanka Podle návodu tam jsou čtvery panty :think: akorát nejdou vidět ty dírky, no.
Zítra píšu Anně nebo volám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
17.5.14 22:58

Teď to nespočítám, ale máme 4 panty na každých dveřích a u některých se mi to taky už nechtělo přemontovávat, tak mám dveře jen na 3 pantech někde a jde to.

Jinak taková drobná rada, je dobré mít na těch dveřích tlumiče, ty paxové jsou takové fórové trubičky, prodavač mi prozradil, že se tam dají dát i panty na kuch. dvířka, že jsou stejné, ty pak mají tlumiče skvělé. Bohužel navzájem kompatibilní nejsou (jakože nejdou dát kuch. tlumiče na paxové panty), takže je třeba na to pamatovat už při nákupu pantů, já jsem to zjistila až pozdě. Radši se ale na to přeptej prodavače, už je máme dlouho a teď jsou nové kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
18.5.14 09:20

Tak to se omlouvám, za zmatení:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
18.5.14 17:24

@Pipet tak mám 4 panty u každých dveří, první je 1. a 2. dírka, další 23. a 24. a třetí pant 47. a 48.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.5.14 20:06

Děkuji děkuji, zítra už to snad bude hotovo, všude bordel :cert: do toho ti dva pomocníčci, moje nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný