Ikea Stuva koupě leden 2014

685
25.9.14 11:41

IKEA STUVA koupě leden 2014

Holky, moc prosím, nekupovala jste některá v lednu 2014 růžový nábytek v IKEE STUVU. Ztratila jsem účtenku, když jsme se stěhovali…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2575
25.9.14 11:48

Stuvu jsme hokám kupovali, ale netuším, jestli v lednu - nicméně nebyla růžová, ale bílá s přírodní břízou - to ti asi nepomůže co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.9.14 11:54

A neplatila jsi kartou? Nebo nemáš zákaznickou kartičku? Podle toho se to dá taky dohledat… Jinak obecně účtenka není NUTNÁ pro reklamaci (stačí dokázat i jinak, že jsi to koupila, třeba svědkem) - ale je to s ní nejjednodušší. Myslím, že stojí za to to zkusit i bez ní - v IKEA bývají celkem vstřícní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.14 11:55

@Slečna Ferka - bohužel v hotovosti…no uvidím, co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.14 11:59

@ivulinaM - máš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
25.9.14 12:34

Ahoj,
vzhledem k tomu, ze stejny nabytek asi nikde jinde nekoupis, nebala bych se tam jit i bez uctenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
11.10.14 21:29

Ahoj holky chci se zeptat jak jste spokojený s tímhle nábytkem pro Deti? Chcem ho koupit klukovi do pokoje do novyho Baracku tak jestli to neco vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
11.10.14 21:53

Máme postýlku pro miminko a je geniální. Lak je kvalitní, spoje drží a postýlka nijak nevrže (na rozdíl od většiny dvojnásobně drahých postýlek, na které jsem se dívala v Malvíku). Zásuvky pod postýlkou mají jednoduchý pojezd. Jediné, co bych jim mohla vytknout, je absence dobržďovacího mechanismu, takže by si dítě teoreticky mohlo skřípnout prsty, ale to mě nechává docela klidnou.
Edit: máme ji více než rok a zažila i jedno stěhování a funguje pořád jako na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák