Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, moc prosím, nekupovala jste některá v lednu 2014 růžový nábytek v IKEE STUVU. Ztratila jsem účtenku, když jsme se stěhovali…děkuji
Stuvu jsme hokám kupovali, ale netuším, jestli v lednu - nicméně nebyla růžová, ale bílá s přírodní břízou - to ti asi nepomůže co? ![]()
A neplatila jsi kartou? Nebo nemáš zákaznickou kartičku? Podle toho se to dá taky dohledat… Jinak obecně účtenka není NUTNÁ pro reklamaci (stačí dokázat i jinak, že jsi to koupila, třeba svědkem) - ale je to s ní nejjednodušší. Myslím, že stojí za to to zkusit i bez ní - v IKEA bývají celkem vstřícní.
@Slečna Ferka - bohužel v hotovosti…no uvidím, co se dá dělat
Ahoj,
vzhledem k tomu, ze stejny nabytek asi nikde jinde nekoupis, nebala bych se tam jit i bez uctenky.
Ahoj holky chci se zeptat jak jste spokojený s tímhle nábytkem pro Deti? Chcem ho koupit klukovi do pokoje do novyho Baracku tak jestli to neco vydrží
Máme postýlku pro miminko a je geniální. Lak je kvalitní, spoje drží a postýlka nijak nevrže (na rozdíl od většiny dvojnásobně drahých postýlek, na které jsem se dívala v Malvíku). Zásuvky pod postýlkou mají jednoduchý pojezd. Jediné, co bych jim mohla vytknout, je absence dobržďovacího mechanismu, takže by si dítě teoreticky mohlo skřípnout prsty, ale to mě nechává docela klidnou.
Edit: máme ji více než rok a zažila i jedno stěhování a funguje pořád jako na začátku.