Kamenné prodejny cukrářských potřeb

111
23.9.14 23:45

kamenne prodejny cukrarskych potreb

Ahoj vsem:-)
mam dotaz…chtela bych se vrzhnout na peceni dortu. potrebovala bych si zakoupit nejake ty zakladni veci. silikonovy valecek, hladitko atd atd.je hodne internetovych obchodu, ale nevim, jestli se mi to z netu vyplati, kdyz chci jen par veci a nebudu toho nakupovat tolik. nemate nejaky tip na kamennou prodejnu? bud liberecko, ceskolipsko, nebo mladoboleslavsko.je jich dost na morave, ale potrebuji neco tady…taky se jeste zeptam…planuju si zakoupit hmotu smartflex velvet.jak dlouho v te pixle mi doma vydrzi pokud jeste nebude otevrena? dekuji vsem;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
24.9.14 02:00

@maminaYwett primo v ceske lipe je kramek s cukrarskymi potrebami… a jinak pokud zacinas mrkni k tamanum tam maji ruzny proprietky za par kacek oproti specializovanym obchodum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
24.9.14 07:32

Veliký výběr má i tescoma podívej se jestli tam máte pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.9.14 07:42

@maminaYwett Vím, že internetový obchod nechceš. Ale moc ti doporučuji Ebay, poštu mají zdarma a ceny jsou o hodně nižší než u nás v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
24.9.14 07:44

Ja skocila k vietnamcum.. rekla bych ze ceny i ctvrtinovy..
Kazdopadne hodne stesti s potahovkou. Me to nikdo nechce jist :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.9.14 13:12

@Lemonkas prosim te a nevis kde v ceske lipe je ta prodejna? ja na netu nic nevidim:-(
hokky moc vam dekuji za prispevky :kytka: tescomu mame v mlade boleslavi, tak az tam v patek pojedu, tak mrknu;-)dekuji za tip. k vietnamcum zkusim teda taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.9.14 14:09

@maminaYwett jsi z Lipy nebo ji trosku znas? Nebo vubec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.9.14 14:17

Adresa: U Vodního hradu 1394…maj to dve segry jedna obleceni druha prave cukrarske potreby tak to maji propojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.9.14 16:42

@Lemonkas ja jsem z Mimone, tak lipu tak nejak znam:-)neni to nahodou tam, kde driv meli svatebni saty?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.9.14 18:32

@maminaYwett je to vedle, driv tam bylo nevim co :) hned vedle parkoviste u Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.9.14 22:21

@Lemonkas jee no tak asi uz vim kde:-)driv jsem tam kupovala prdici pytliky pro netere :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.9.14 08:20

@maminaYwett jojo mas pravdu, driv tam byl ten zertovny obchudek :) uplne mi to vypadlo z hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.9.14 12:49

@Lemonkas tak to jsem rada, ze jsem tu nasla nekoho, kdo vedel o nejakej obchudku;-)moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák