Erotické prádlo pro baculky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
22.9.14 22:01

prádlo pro baculky

Baculky kde nakupujete na netu prádlo? Myslím tak velikost asi 50. Znám jen astratex, bonprix a beate-uhse. Pořád brouzdám, ale nic moc. Máte nějaký oblíbený eshop? Tak šup sem s adresou. Děkuji

Příspěvek upraven 19.10.18 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lulinaaa
22.9.14 22:08

Neporadim ti ale obdivuji te, ze jsi se sebou spokojena :srdce: nerypu, myslim to uprimne. Mam velikost L a stydim se doma vysvlect :(

• Citovat
  • Upravit
75
22.9.14 22:14

V pořádku :). spokojená nejsem a musím se přiznat, že už měsíc na tom pracuji. Manželovi se líbím tak jak jsem, nikdy neřekl nic škaredýho, ba naopak :*. Ale líbí se nám oboum erot. prádlo, tak kvůli postavě přeci se nubudu schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.14 22:32
@radusf píše:
V pořádku :). spokojená nejsem a musím se přiznat, že už měsíc na tom pracuji. Manželovi se líbím tak jak jsem, nikdy neřekl nic škaredýho, ba naopak :*. Ale líbí se nám oboum erot. prádlo, tak kvůli postavě přeci se nubudu schovávat.

Klobouk dolů, já mam po dvou dětech postavu jak hroch a stydim se za to nehorázně.. před přítelem se nesvlíknu a sex jedině tak ve tmě pod peřinou… vážně klobouk dolů :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.14 22:40

Ahoj, já mám velikost cca 48. A nakupuji právě jen v bonprixu. Jiný bohužel neznám.
Vždycky jsem měla o pár kilo navíc, ale měla jsem gyn. problém, kde do mě cpaly hormony a po tom jsem vyletěla s kilama ještě víš. Teď se sice snažím to dát dolu, protože se před přítelem už stydím ( ikdyž ten říká, že se mu líbím taková jaká jsem) ale jde to hoodně pomalu. Tak doufám, že časem budu objednávat menší velikost.

• Citovat
  • Upravit
75
22.9.14 22:42

Děkuji. Musím se přiznat že taky u nás to bývalo ve tmě a pod peřinou, ale proč se tak omezujeme v něčem co máme rádi? Hoďte to za hlavu a užíjte si sex. Překvapte partnera hezkým prádlem (masáží, filmem pro dospělí). I vy si pak budete připadat skvěle když uvidíte co to s chlapem dělá. Mluvím z vlastní zkušenosti :D. Holky nebojte se a do toho :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.9.14 22:44

Anonymní z 22:40
zkus se podívat na astratex a beate-uhse. Určitě vybereš :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.9.14 23:07
@Anonymní píše:
Klobouk dolů, já mam po dvou dětech postavu jak hroch a stydim se za to nehorázně.. před přítelem se nesvlíknu a sex jedině tak ve tmě pod peřinou… vážně klobouk dolů :potlesk:

a baví to takhle toho chlapa?
Já se třeba ráda podívám při tom na chlapa a on se dívá na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 23:26
@omites píše:
a baví to takhle toho chlapa?
Já se třeba ráda podívám při tom na chlapa a on se dívá na mě.
:roll: co je ti do toho? :lol: proč tady furt do všech rýpeš? Holka se chudák stydí, a ještě jí sázíš brouky do hlavy, jestli se to jejímu partnerovi líbí… Uz to sleduju dýl, že se do ostatních hodně často navazuješ, třeba DO MĚ v té diskuzi, že jsem si měla vzít klíče, pamatuješ? :mavam: Nemyslím to vůbec ve zlém, ale tebe to baví? Nebo nechápu teda proč :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
13141
22.9.14 23:30

@lulinaaa já ti nevím, já prostě neumím jít s davem… a poslední dobou ani nechci.

Třeba tady, mám se připojit a plakat, že jsem po dítěti strašně tlustá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 23:33

@omites však ale taková otázka nebyla :D ty vždycky vymyslíš pecku :palec: jako nic nemyslím zle, ještě jednou upozorňuji ;)

• Citovat
  • Upravit
800
22.9.14 23:34

@lulinaaa Ona nerýpe, myslí to upřímně, mě by to po tmě nebavilo :mrgreen:

@omites Ty a tlustá?, kde prosím tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.9.14 23:41
@lulinaaa píše:
@omites však ale taková otázka nebyla :D ty vždycky vymyslíš pecku :palec: jako nic nemyslím zle, ještě jednou upozorňuji ;)

jakože si mám dát bacha? :jazyk:

@hBod donedávna jsem si to myslela. Manžel samozřejmě má opačné mínění, i proto se mnou pořád je a nikdy neměl blbé kecy. Teď mi docvaklo, že je to fakt šumák. Teda aspoň u nás doma. :mrgreen:
A jelikož vím, jaké to je, to mít neustále v hlavě, vykašlete se na to. Šťastnější vás to neudělá, právě naopak.
Je fajn moc po tolika letech svobodně „dýchat“. Dovolila jsem si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
23.9.14 00:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
23.9.14 00:19
@lulinaaa píše: :roll: co je ti do toho? :lol: proč tady furt do všech rýpeš? Holka se chudák stydí, a ještě jí sázíš brouky do hlavy, jestli se to jejímu partnerovi líbí… Uz to sleduju dýl, že se do ostatních hodně často navazuješ, třeba DO MĚ v té diskuzi, že jsem si měla vzít klíče, pamatuješ? :mavam: Nemyslím to vůbec ve zlém, ale tebe to baví? Nebo nechápu teda proč :nevim:

A ty jsi tady jako místní mravokárce, nebo jak? Jen přihodila poznatek k sexu potmě a musím říct, že velmi pravdivý..
K dotazu, nevím, ale ráda počkám na tipy, to co mám doma, je mi už malé a za pár dní slavíme 10let, tak ať z toho něco máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák