IKEA v Polsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
3.6.10 08:38

Já už byla večer tak unavená, že mi ani nedošlo, že se ptáš na korpusy, korpusy jsou všechny bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.6.10 08:57

Zrovna včera jsme konečně domontovali skříň PAX UGGDAL :lol:
Kupovali jsme tady, ale jen malou zkušenost.
Vybrali jsme tutu skříň, ale dveře jsme chtěli to černošedé sklo. Ale zrovna měnili výroce, takže dveře nebyli už cca měsíc k mání a že prý budou až tak za měsíc a že je už na ně hrozně zájemců. Tak my, že je zaplatíme předem, nebo rezervovat, … ale oni že tohle nedělají, že si musíme hlídat až jim to přijde a pak hned koupit. Jenže my bydlíme ve středu republiky, takže do všech Ikeii dost daleko. Ale budiž.
Hlídala jsem to na netu - dostupnost na prodejně. Cca za 2 týdny už je měli ve všech prodejnách. Ale my zrovna nemohli vyrazit a já plašila, že když měli hodně zájemců, tak, že budou hned pryč :cry: A tak jsme zpunktovali příbuzný v PHA. Ještě jsem tam předem volala, jestli je opravdu mají! A příbuzní tam dojeli a oni, že sice na netu mají 8ks ale fyzicky na prodejně ty dveře vůbec nebyli.
Já byla teda říčná. Kdyby jsme tam jeli osobně 120km, tak je tam :pocitac:
Tak jsme volali do Brna a tam se dušovali, že je fakt mají. No tak jsme pro ně vyrazili a naštstí i koupili. Vybrali jsme tam zrovna i židle k jídelnímu stolu a ty zas neměli na skladě.

Takže s tou dostupností bachy ikdyž si to hlídáte na netu.

Jinak s veškerým zbožím jsem (zatím) max. spokojená. Máme od nich i postel. Levnou 5000.- i s roštama a je super. A ta skříň je nádherná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
3.6.10 09:05

Nello, i tobě díky za zkušenost. Já vím, že s tou dostupností je to prostě na pytel, ale my jsme naštěstí od Prahy, takže IKEu máme na blízku. Souhlasím, že nábytek z IKEA je skvělý. Hlavně že jste nakonec sehnali, co jste chtěli, taky doufám, že se zadaří :roll:

• Citovat
  • Upravit
62
25.4.19 13:42

Rada bych se zeptala jen na par detailu

Ahoj :) Chystame se do polske Ikei kupovat PAX skrine a kuchyn. Cisla opsany mame atd. Ale jak to tam funguje? Tady kdyz kupujeme skrine, musime jet do velkoskladu, kde to vydaji. V polske Ikee je to taky tak? Musime skocit za personalem, aby nam udelal objednavku a pak si ji ket vyzvednout? A kuchyn asi budeme hledat ve sklade primo v te Ikeii, ze?

Radi by jsme sli na jisto a takovyhle “zbytecnosti” uz vedeli, at tam pak netapeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 10:49

Ahoj, někdo aktuální zkušenost s nákupem kuchyně v IKEA Polsko, prosím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák