Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jsou v napsané v letáku. Ale to neznamená, že ty je musíš mít.
@Evkad leták jsem četla a vím o nich ale spíš mě zajímá jestli se s nimi někdo setkal
@anamor46 A na co ti to bude? Také mi nepomůže informace, že někdo měl či neměl reakci na lék x a já mám pak jinou.
I v příbalovém letáku je, jaká šance na nějaký vedlejší účinek je, třeba 1:10 , 1:1000 anebo vzácné. Anebo dokonce reakce, která tam uvedená není.
My ho bereme léta a nikdy jsme potíže neměli. Jsme doma tři, kteří ho užívají a v pohodě.
Ano,absolutni nesnasenlivost,pocity na zvraceni, nevolnosti. Tento lek uz mi nesmi domu.
Nechapu,proc je anonymni i otazka ![]()
@jannina1 asi jsem někde něco špatně zatrhla a je to anonymní …no snad nevadí . Díky za odpověď ![]()
@Evkad protože mě to zajímá a pokud ti příspěvek vadí tak nereaguj
@Peťuláková mám z něho strach a tak doufám že to budeme mít taky tak .My totiž reagujeme opačně snad na všechno. ![]()
@anamor46 Také reaguji na všechny léky, ale nebojím se jich a řeším to, až když mě vedlejší účinky hodně omezují, jinak bych nemohla žádné léky. Proto se napřed nestresuji a nepozoruji. A jak jsem psala, kolikrát ty moje nežádoucí účinky ani nejsou v příbalových letácích.
A to samé u dětí.
@Evkad to věřím a vím o čem píšeš .My reagujeme na vše opačně proto mám strach a hledám co nás může potkat.No doufám, že to bude dobrý .Děkuji za odpověď ![]()
Nějaké reakce na Imunor - vedlejší účinky?