Infarix hexa + Prevenar 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
14.1.13 15:06
@Ango píše:
@Naima jake jste měli reakce?

Neurologické - vrácení se zpět v psychomotorickém vývoji, nepásl týden až deset dní naprosto koníčky, teď už má vše dohnáno. Neurolog toto do souvislosti s Hexou dal, je až brutálně upřímný, takže mi řekl na plnou pusu, že Hexa může poškodit mozek.

K tomu bonus v podobě ustrašeného a velice uplakaného uzlíčku, který mě drobné třasy či křeče ještě tři dny potom a Moor reflex nám předváděl několikrát do hodiny. Toto do souvislosti s Hexou nikdo nedal, ale on to jaksi předtím nikdy nedělal.

• Citovat
  • Upravit
7576
14.1.13 15:08

@Ango Mela jsem jako mala 12× pichane usi a taky jsem to resila. Detska ORL mi rekla, at ocko detem nedavam a dukladne cistim nosik pri ryme. Ze deti trpi na zanety hlavne spatnou hygienou (viz nase generace v jeslich) a fyziologicky zuzenou eustachovkou u velke casti deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 15:14

Každy tvrdí něco jiného. A co si vybrat?!

• Citovat
  • Upravit
1329
14.1.13 15:15

Do prevenaru se mi taky moc nechce, když jsou pak děti pry více náchylnější na jiné kmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
14.1.13 15:31

Moje Mudr.mi na plnou hubu rekla, co si o Prevenaru mysli. Naprosto zbytecna a zatezujici vakcina, ktera stejne neni 100% Ale kdyz je zadarmo- nedejte to ze. Hodne mamin se tim ted ridi. Pozn.ze i ja, tak manza jsme meli pichane usi, ale to neznamema, ze nase dite k tomu bude nachylne taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
14.1.13 15:38

No mi prvni ockovani meli hexu ve trech mesicich, ve ctyrech mesicich hexu a synflorix, malej byl protivnej v den ockovani a den po ockovani, teplotu 37,8 a dalsi dny uz v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.1.13 15:38

@Suzann Prevenar není zadarmo.
Já mám spíše strach z očkování proti TBC, čeká nás cca v 1 roce (patříme do rizikové skupiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.1.13 15:41

@Ango pokud to zvažuješ hlavně kvůli zánětům uší, tak se na to vyprdni rovnou, spousta lékařů ví, že ta vakcína na tohle moc nefunguje a vidím to i v okolí, děti naočkované a záněty mají stejně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
14.1.13 15:42
@eetkikinka píše:
@Suzann Prevenar není zadarmo.
Já mám spíše strach z očkování proti TBC, čeká nás cca v 1 roce (patříme do rizikové skupiny)

My do rizikové skupiny nepatříme, ale tohle naopak naočkovat chci. Támhle prská učitelka bůhví jak dlouho na děti ve škole, támhle zas slečna chodí klidně mezi ostatní do školy. Jeden nikdy neví. Uvidíme, snad to snesem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
14.1.13 16:09

Tak proti tubere me zase zrazovali. Ze když se to na očkuje pozdě, je to stejně neucinne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
14.1.13 16:10

@Verca1989 @Suzann tak k čemu ten prevenar je??? Zádama není, dávala bych tu 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.1.13 16:17

@Ango „Prevenar pomáhá chránit proti takovým onemocněním, jako jsou meningitida (zánět mozkových blan), sepse nebo bakteriemie (bakterie v krevním oběhu), u dětí pak i pneumonie (zánět plic) a infekce ucha, způsobené 13 typy bakterie Streptococcus pneumoniae.“ - ale jak píšu, ty infekce ucha ber hodně s rezervou, mě to potvrdilo několik pediatrů, že očkování na to příliš nemá vliv, jak už tu někdo psal, důležitá je hlavně hygiena, při rýmě pravidelně odsávat či smrkat atd. Já do toho nešla hlavně proto, že vakcína chrání proti 13 druhům pneumokoka ale těch druhů je víc než 90, po očkování můžou nastat dost nepěkné reakce a taky mi bylo řečeno, že očkované dítě je mnohem náchylnější na ostatní druhy pneumokoka, proti kterým očkování nechrání…takže já očkuju jen povinné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 16:26

Cele povinne i nepovinne ocko slouzi zejmena k dosazeni zisku producentu. Je jen na tobe, zda uveris reklamni masazi nebo zda se budes zajimat vic. Nezadouci ucinky, rizika ockovani, neproverene doby trvani ucinku…

@Ango píše:
@Verca1989 @Suzann tak k čemu ten prevenar je??? Zádama není, dávala bych tu 13.
  • Citovat
  • Upravit
9090
14.1.13 16:33
@Anonymní píše:
Cele povinne i nepovinne ocko slouzi zejmena k dosazeni zisku producentu. Je jen na tobe, zda uveris reklamni masazi nebo zda se budes zajimat vic. Nezadouci ucinky, rizika ockovani, neproverene doby trvani ucinku…

souhlas. A co mě štve nejvíc, že matky, které se o očkování zajímají, zjišťují, jestli je opravdu nutné očkovat vše, co vakcíny obsahují atd. jsou většinou lidí považovány za blázny a nezodpovědné matky…ale matka, která nad tím nepřemýšlí, nechá do děcka napíchat vše co existuje, té se klaní…asi jsem z jiné planety ale nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.1.13 16:38

@Verca1989 Holt zmenit zazite je tezke a kazdy nema potrebu o vsek hledat info.
PS: ten anonym jsem ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek