Informace k rodičovskému příspěvku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak ona ti ani neměla co odpovědět, když novela není schválená. Pokud schválená bude, tak se ti automaticky navýší celková částka na 300 tis. a budeš rodičák pobírat o těch pár měsíců déle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to schválí, budeš pořád brát stejnou částku, jenom o pár měsíců déle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš píše:
Tak ona ti ani neměla co odpovědět, když novela není schválená. Pokud schválená bude, tak se ti automaticky navýší celková částka na 300 tis. a budeš rodičák pobírat o těch pár měsíců déle.
jen tak mimochodem kde to vázne ted? Senátoři to vrátili poslancům? nebo u senátorů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky vsem za reakce
Ptam se jen orientacne, protoze me to zajima. A i kdyz to nebylo schvaleno jeste (taky by me zajimalo, kde to vazne
), tak pani na urade mohla odpovedet aspon to, co vy ted, ze jo ![]()
- Citovat
- Upravit
@ka2ka píše:
jen tak mimochodem kde to vázne ted? Senátoři to vrátili poslancům? nebo u senátorů?
Senatori vratili zpet do snemovny..ta podle dostupnych informaci bude RP projednavat pristi tyden myslim ze 17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se trochu přimotám s dotazem. Jestli to schválí a já si půjdu navýšit tu měsíční částku. Tak co si mám vzít s sebou??? Zase rodný list a ten výměr že sociálky??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše:
Já se trochu přimotám s dotazem. Jestli to schválí a já si půjdu navýšit tu měsíční částku. Tak co si mám vzít s sebou??? Zase rodný list a ten výměr že sociálky??
Zvysovala jsem v srpnu a stacil vyplneny formular uradu o zmene vyse davky…vymer jsem nemela a rodny list sice ano ale ani jedno po me pani nechtela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní ti nemohla říct nic, protože sama nic neví a nesmí šířit nějaké domněnky. Jestli se ti teda stihne schválit, tak jak to navrhli, tak by se ti to prodloužilo o ty 4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peskovas píše:
Senatori vratili zpet do snemovny..ta podle dostupnych informaci bude RP projednavat pristi tyden myslim ze píše: Více
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peskovas @ka2ka http://www.psp.cz/…historie.sqw?… na schůzi od 16.12., ale kdy se k tomu dostanou je věc druhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám pocit, že vyšplouchnout ty maminy, co si prodloužily do ledna
to ušetří prachů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, zdravim Vas pri sobote
Prosim o zachovani anonymu - osobni informace, jinak smazat, dekuji moc. Mam prosty dotaz ohledne navyseneho rodicovskeho prispevku, na ktery si ale neumim odpovedet
Od poloviny listopadu jsem presla z materske na rodicak (s mladsim synem), vybehala jsem si informace o vysi denni davky v ramci vymerovaciho zakladu, abych mohla vycerpat rodicak za co nejkratsi dobu a vysledkem je, ze budu dostavat okolo 20 tisic mesicne a budu prispevek pobirat cca okolo roku - tak jsem si to predstavovala. A ted moje otazka - po lednovem navyseni rodicovskeho prispevku o tech 80000 to bude prosim jak? Budu muset znovu navstvit urad a neco vyrizovat? Nebo mi zachovaji tech dvacet tisic a tech novych 80000 se pripoji za to a budu jakoby pobirat o 4 mesice dele? Nebo mi to rozpocitaji do tohoto soucasneho? Pri me posledni navsteve uradu tam byla tak ‚ochotna‘ pani, ze mi na tento muj dotaz uplne odmitla odpovedet
Dekuji vsem za reakce