Inhalátor - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
23.11.16 20:15

Holky, prosím o radu! Je možné že po použité inhalátoru začal syn kašlat ještě více? Má kašel už 14 dní, už se to lepšilo a od včerejška inhaluje a kašle výrazně více. Může to být součástí činku, že se plíce začalaly čistit? Děkuju za zkušenosti! Podle lékáře máme pokračovat v podávání antitusik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.11.16 20:54

Holky, prosím o radu! Zhoršil se někomu kašel po inhalaci Vincentky? Může to být součástí účinku čištění plic? Syn (4roky) má kašel skoro 14 dní, nejdříve vlhký, ted´ spíše suchý. Včera začal inhalovat a kašel se výrazně zhoršil. U lékaře jsme byli, mám dávat antitusika, jinak nic. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
23.11.16 23:25

@Perenis asi moc neporadím, ale mě se trochu spouštěla rýma, večer jsem 15minut inhalovala a teď mám rýmu jako trám. Těžko říct, ale určitě bych pokračovala i zítra a pokud to nebude lepší, tak bych neinhalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.11.16 00:44

@Perenis Kašle jen při inhalaci nebo i jindy během dne? Máte nastaveno nejjemnější foukání? Jak dlouho inhaluje? Zvykejte pomalu - jen třeba tři minutky.. a postupně přidávat.
Inhalace je k léčbě dráždivého kašle vhodná… tak ještě pomalu zkuste… ale pokud by se zhoršoval kašel, tak asi pár dní vynechat. Jestli je to součást čištění plic - těžko říct.

Jaká antitussika máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.11.16 12:43

@Bebunka85 Díky, dnes to vypadá lépe, bude inhalovat i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.11.16 12:47

@3HE Děkuju za odpověd´. Kašlal právě po inhalaci skoro pořád, během inhalace jen občas. Mám nastavenou tu vyšší intenzitu a syn u toho sedí tak 8 minut. Dnes už kašle zase méně, musíme vytrvat, aby se efekt projevil. Rozhodně po uzdravení bude preventivně inhalovat 1× denně.

Užívá Robitussin a Flonidan sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.11.16 17:41

@Perenis Zkuste sama inhalovat, ať poznáte, co to dělá :mrgreen: bude se vám to lépe štelovat pro něho ;) Ono se to těžko pozná, když pořádný kašel nastane až po inhalaci… tak raději opatrně - pro plíce je to i tak přínos, protože je to pro ně novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.11.16 20:07

@3HE Já jsem to už zkoušela a při inhalaci jsem kašlala. Syn už dnes vypadá lépe, snad už to zabírá! Přínos to určitě je, jsem moc ráda, že jsem inhalátor koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.11.16 22:41

@Perenis @Perenis to je dobře… ať slouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.2.17 17:26

@alviola
A mohu se zeptat, co pouzivate do inhalatoru na bolest v krku? Dekuji, Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.2.17 17:34
@522005 píše:
@alviola
A mohu se zeptat, co pouzivate do inhalatoru na bolest v krku? Dekuji, Jitka.

Jenom Vincentku a na bolest v krku kloktám tohle http://www.top-dent.cz/…hx-0-12.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.2.17 17:42

@MarketaJ
Ja kloktam na krk vincentku. Myslite, ze inhalace vincentky nahradi kloktani?
Dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.2.17 17:55

@522005 Myslím, že nenahradí. Kupte si šalvěj (ne kloktadlo!), udělejte si výluh a ten kloktejte - zabírá perfektně. Taky mi pomáhá cucat Orofar, Bepanthen plus a když je bolest jako na mandlích tak postříkat sprejem Jox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.2.17 19:14

@Adrasteia cucat bepanthen plus? Nespletla sis to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.2.17 21:07
@xammy píše:
@Adrasteia cucat bepanthen plus? Nespletla sis to? :)
:lol: Jo, už mi dneska pěkně hrabe. Měla jsem na mysli Panthenol. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect