Injekce po revizi, kdy začne působit?

1087
22.6.12 15:57

Injekce po revizi, kdy začne působit?

Ahoj,

20.6. jsem byla na revizi ZT 7tt. Po odchodu jsem dostala injekci na dočištění dělohy, protože na UTZ byla vidět krevní sraženina cca 2 cm. Chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho injekce začne působit? Skoro vůbec nešpiním, tak mám strach, že na revizi půjdu znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4247
22.6.12 17:21

Ahoj, s injekci neporadim, ale na to docisteni funguje perfektne kontryhel, ja jsem ho po revizi pila a dost jsem koukala, co vsechno jeste odeslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.6.12 20:59

Ahoj,
moc mě mrzí, že jsi musela na revizi. Myslím to upřímně, protože já už mám za sebou 3 a tu poslední před necelými 3 týdny. Bohužel…

Ale teď ke tvému problému. Při té posledni revizi jsem taky vůbec nekrvácela a špinění bylo…teda spíš nebylo. Asi 4 den po revizi mě začalo strašně bolet břicho (děloha) docela se to stupnovalo, tak jsem jela na pohotovost. Tam mi doktorka řekla, že tam mám sraženinu a že se děložní hrdlo uzavřelo nějak rychleji a tím pádem krev nemohla odtékat. Dostala jsem injekci, zabrala perfektne, ale ten večer jsem trpěla. Po příjezdu z pohotovosti jsem ještě hodinu měla šílený bolesti, vzala jsem si dva brufeny, fakt se to nedalo vydržet. I doktorka mi je doporučila. Ale ta injekce zabrala, myslím, že na druhý den jsem začala víc krvácet a ta sraženina se vyplavila. Nebyla moc velká, ale byla tam…od té doby to bylo všechno OK a bez problémů.

Myslím, že dva dny po revizi je ještě brzo soudit, někdy se krvácení projeví až třeba 4 den. Pokud tě nic nebolí tak prosím neplaš a bud v klidu. Myslím, že ten Kontryhel by mohl být super. Mě to nenapadlo, ikdyž ho mám doma. Pokud máš nějaké pochybnosti tak skoč na gyndu na ultrazvuk.

Tak at to všechno dobře dopadne a jsi OK. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
22.6.12 21:43

@Sorbetka ja jsem si po tom kontryhelu taky jeden den uzila peklicko, regulerni stahy delohy.. ale lepsi nez jit znovu na revizi, no. Pajo drzim palce, at se docistis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.6.12 22:03
@Radka84 píše:
@Sorbetka ja jsem si po tom kontryhelu taky jeden den uzila peklicko, regulerni stahy delohy.. ale lepsi nez jit znovu na revizi, no. Pajo drzim palce, at se docistis..

jj, to bolesti byly fakt šílené :zed:. Jsem si dělala srandu, že jsem si už prodělala porodní bolesti, protože taky přicházely v pravidelných intervalech a fakt to byla síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
22.6.12 23:06

@Sorbetka presne tak, ja mela po peti minutach a v tom nejhorsim po trech, to uz jsem lezla po zdi.. trenink mame za sebou, no ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
26.6.12 14:06

Ahoj holky,

moc děkuji. Už jsem začala krvácet, tak snad se pořádně vyčistím. Jinak nevím, jestli je to normální, ale když jdu na velkou, tak mám hrozný křeče v podbříšku. Ten kontryhel zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.6.12 21:47

Ahoj, no tak presne tohle jsem mela taky, ale to jsem mela ten stav jen par dni po revizi. Mela jsem krece v brise a kdyz jsem byla na velke tak jsem trpela, ale trosku me to potom preslo, ale bylo to tou srazeninou, po injekci uz to bylo v pohode.

Pokud krvacis tak je to v pohode, ono se to musi vycistit. Pozor jen na to, abys nekrvacela nejak moc a jeste v kusech, to neni prej dobry. Nevim presne v cem, ale vim, ze me doktorka na to upozornovala, ze to krvaceni by melo byt jen tak stredni a pokud se mi neco nebude zdat, tak hned prijit. Samozrejme, ze pokud tam je zrazenina, tak pak vyjde v celem tom kuse a nebo v castech, ale vis jak to myslim. Pokud se ti nebude neco zdat, tak radeji volej do nemocnice nebo doktorce. Drtim mooooc palecky, at uz jsi v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.8.21 21:08

Zdravím, prosím o radu, dnes mi v nemocnici u Apolináře na Ambulanci píchli injekci na dočištění dělohy (stáhnutí dělohy) methylergometrin.
A žádné křeče ani povolování podbřišku a ani žádné krvácení ani špinění nepřišlo :(
Nevíte jak dlouho injekce působí a zda to ještě může přijít? Děkuji moc za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 21:11
@backora11 píše:
Zdravím, prosím o radu, dnes mi v nemocnici u Apolináře na Ambulanci píchli injekci na dočištění dělohy (stáhnutí dělohy) methylergometrin.
A žádné křeče ani povolování podbřišku a ani žádné krvácení ani špinění nepřišlo :(
Nevíte jak dlouho injekce působí a zda to ještě může přijít? Děkuji moc za info.

Mne taky nepomohla, zadna reakce, nakonec jsem musela na revizi.

• Citovat
  • Upravit
30
23.8.21 21:44

Achjo, toho se právě taky obávám že budu muset na revizi… Mám kontrolu za týden, myslíš že se mám ozvat dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
23.8.21 21:47

Mě ji tenkrát dali v pátek, s tim, že mam počkat přes víkend a v pondělí na kontrolu (měla jsem bolesti a teplotu), jen jsem drobně špinila a v pondělí šla pod kudlu znova - ale nebylo to nic hroznýho, spíš konečně úleva od bolestí a nafouklýho břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.6.22 16:08

2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty