Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sice nemám zkušenost z kinezio léčbou, ovšem osobně mám zkušenosti z léčbou pomocí pijaviček, zní to strašně ale není to nijak bolestivé a výsledky jsou perfektní.
Já má dvě zkušenosti s kineziologií. Nejdřív mi pomohla se zbait strachu z potratu. Mám za sebou dva, teď jsme těhotná po IVF a kolem toho 12. týdne jsme tam byla, protože jsme se strachu menohla zbavit. Myslím, že to zabralo. Pokud strach teď připustím, tak je to spíš taková normální matřeská obava, ale ne strach a stres.
No a minulý týden jsm se tam byla zbavit bradavic. Tak uvidíme, jestli se mě konečně po několika letech pustí ![]()
Napiš mi zprávu, a všechno Ti o kineziologii řeknu.
Mám s ní skvělé zkušenosti.
@lecka píše:
Sice nemám zkušenost z kinezio léčbou, ovšem osobně mám zkušenosti z léčbou pomocí pijaviček, zní to strašně ale není to nijak bolestivé a výsledky jsou perfektní.
Ty jo. Navrad do stredoveku? ![]()
@jessikka píše:
A proš SZ? Spousta holek by se o tom ráda dozvěděla
A co bys chtěla vědět?
No vůbec všechno, o zkušenostech, jak a při čem to pomohlo, jaké okolní vlivy můžou výsledek ovlivnit. Jak píšu, taky mám nějakou zkušenost, i kdzž docel malou. Prostě věřím, že to bude zajímat dost holek jako možnost alternativní léčby. Možnost vyměnit si zkušenosti.
Prostě to, co bys zakladatelce psala do SZ ![]()
@jessikka píše:
No vůbec všechno, o zkušenostech, jak a při čem to pomohlo, jaké okolní vlivy můžou výsledek ovlivnit. Jak píšu, taky mám nějakou zkušenost, i kdzž docel malou. Prostě věřím, že to bude zajímat dost holek jako možnost alternativní léčby. Možnost vyměnit si zkušenosti.
Prostě to, co bys zakladatelce psala do SZ
Já už na kin. chodím nějakých 10 let, podle toho, kdy to potřebuji.
Měla jsem třeba problémy s nemocí- cukrovkou a paní mě úplně vyléčila, už jí nemám. A to jsou další a další věci, které už ani nevím.
Vyměnila jsem postupně 3 kinezioložky, teď ta poslední je pro mě nejlepší.
Já jsem zakladatelce chtěla psát jen SZ, protože někteří lidé tohle neberou. A myslí si něco o podivínech. Tak proto.
Takoví lidí budou, no. Hele, i kdyby to byla jen obyčejná sugesce, tak to stojí za to, ne? ![]()
A můžeš se pochlubit, kam chodíš?
Příspěvek upraven 11.06.12 v 10:45
ty lidi co tomu nevěří a chtějí psát, že je to blbost tak ať raději nepřispívají
zakladatelka
@jessikka píše:
Takoví lidí budou, no. Hele, i kdyby to byla jen obyčejná sugesce, tak to stojí za to, ne?
A můžeš se pochlubit, kam chodíš?Příspěvek upraven 11.06.12 v 10:45
Chodila jsem- Zdenka Jordánová, Hostivice, ta už to nedělá, píše ale knížky a pořádá letní semináře a tábory pro děti. - Alena Pelunková, Hostivice, k té jsem chodila tak před 2- 6ti lety, je dobrá, ale o něco dražší.
Teď chodím k paní Haně Řeřichové, Chýně, mám to blízko, volnou chůzí 10 minut, a probereme všechno, je skoro stejně stará, jako já.
Škoda, že to mám z Brn daleko. Ta moje není špatná, dělá i homeopatii, ale nejsem si jistá, jestli se s ní dostanu tak hluboko, jak bych potřebovala.
@jessikka píše: Škoda, že to mám z Brn daleko. Ta moje není špatná, dělá i homeopatii, ale nejsem si jistá, jestli se s ní dostanu tak hluboko, jak bych potřebovala.
To je na více sezení, když to ze sebe nemůžeš dostat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj ze začátku se omlouvám za anonymitu, ale jistě chápete. Nedávno mi byla doporučena kineziologie a já vážně uvažuji o tom, že bych jí vyzkoušela, ale chtěla bych zjistit jestli to vůbec funguje. Jsem po několika potratech a samozřejmě i po vyšetřeních, které sice něco málo objevili, ale není to na tolik závažné. Bojím se dalšího nezdaru a proto se uchyluji už snad ke všemu, moc bych vás chtěla poprosit jestli byste mi řekli jak kineziologie probíhá a jestli teda opravdu funguje a jestli má smysl se do toho pouštět, všem předem díky za reakce