Kineziologie a potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5215
11.6.12 14:01

Janka174 vůbec to není návrat do středověku, osobně nemám ráda léky a pod… pokud možno hledám alternativní léčbu, jde o to že podle problému se volí místo přiložení a pod… pijavičky ve svých slinkách mají veliké množství léčebných látek, pro někoho jak říkáš středověk ale pro mně super výsledky ( otec potence a cukrovka, ja problémy z páteří…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.6.12 14:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
11.6.12 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj ze začátku se omlouvám za anonymitu, ale jistě chápete. Nedávno mi byla doporučena kineziologie a já vážně uvažuji o tom, že bych jí vyzkoušela, ale chtěla bych zjistit jestli to vůbec funguje. Jsem po několika potratech a samozřejmě i po vyšetřeních, které sice něco málo objevili, ale není to na tolik závažné. Bojím se dalšího nezdaru a proto se uchyluji už snad ke všemu, moc bych vás chtěla poprosit jestli byste mi řekli jak kineziologie probíhá a jestli teda opravdu funguje a jestli má smysl se do toho pouštět, všem předem díky za reakce

mě vůbec nepomohla, už bych do toho nikdy nešla a neinvestvala bych do toho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 14:36

@Tadelka a v čem ti nepomohla jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
11.6.12 14:53
@Anonymní píše:
@Tadelka a v čem ti nepomohla jestli se můžu zeptat?

prostě v tom co měla a co řekla, že pomohla. Myslím si, že lepší psycholog pomůže víc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 14:55

@Tadelka mám takový pocit, že na opakované potraty psycholog zas až tak nepomůže…sice k němu chodím, ale psycholog mi nepomůže donosit dítě, ten mě tak maximálně může pomoci se s tím vyrovnat

• Citovat
  • Upravit
22939
11.6.12 15:05

@Tadelka
Ty jsi tam byla jen jednou? Já si myslím, že jsi tam měla jít ještě víckrát, nějaké neduhy se neodbourají hned napoprvé. Já jsem také chodila i 10, abych se zbavila cukrovky. A kde nic, tu nic. Prostě něco potřebuje čas. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 23:01
@jessikka píše: Škoda, že to mám z Brn daleko. Ta moje není špatná, dělá i homeopatii, ale nejsem si jistá, jestli se s ní dostanu tak hluboko, jak bych potřebovala.

Kineziologie je založena na vědeckých základech, není to žádné abraka dabraka, na to jsem alergická. Mám osobní zkušenost s panem Sapíkem z Kohoutovic www.kineziologie.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty