Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Janina1995 píše: Více
Tak sis nepůjčila, ale někomu dlužíš, třeba za telefon, nezaplacenou pokutu v MHD, nebo jánevímco, to je jedno, postup je stejný… ![]()
Tak nezbývá než počkat a splnit slíbené.
@Anonymní píše: Více
Zakladatelka je v prodlení a ty radíš ignorovat věřitele?
@Luboš P píše: Více
Ignorování věřitele není má komunikace stylem, že jim odpovídám na každou zprávu, co mi pošlou a ještě nabízím efektní řešení.
@Janina1995 To nebylo na tebe, ale na toho Anonyma, který ti to ignorování radí. Takhle začíná hodně průšvihů.
Tak jako můžeš být s prodlenim splátky, když to není půjčka? ![]()
@pikola píše: Více
Nový nick schválně natahuje diskusi, zbytečné řešit. Zakladatel/ka evidentně reálně ani o žádné rady nestojí, jen chce udržet diskusi živou.
většinou přijde, někteří přijdou na čas a někteří chodí neohlášení třeba v 9 večer nebo i za tebou do práce, aby zastihli dlužníka.
@rmot píše: Více
O rady stojím, ale o ty, na které jsem se ptala. Ne o moralizování, co jsem měla v minulosti dělat jinak.
Pokuta za co? Vždyť je jedno, jak se to jmenuje, prostě neco máš platit a neplatíš
Hlavně tyto dotazy se tady neustále opakují. Pokud bys použila hledání, tak nemusíš vůbec zakládat nové vlákno. Třeba tady:
Jakou pohledávku inkasní agentura vymáhá?
Tyhle agentury často přebírají nezaplacené půjčky od nebankovních společností, kde je velká šance se bránit u Finančního arbitra pro jejich neplatnost.
No tak buď o víkendu doma a s tím správcem to vyřiď, ne?
Příspěvek upraven 06.02.25 v 19:42