Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych tu mechu mela tenhle týden dostat tak si tam zavolám a uvidím co mi řeknou ![]()
@andilek89 já to mám dostat zítra, tak zítra budu chytřejší. Tak dám pak vědět ![]()
@andilek89 tak to máme skoro stejně 😁 A jak dlouho se snažíte? A to bude první, nebo už doma jedno máš? ![]()
Pritel uz ma 3 ( dva kluky a jednu holku) tohle bude jeho 4 a moje první snažíme se 7 let
@andilek89 tak dlouho? Promiň, ale proč jste to nezačali řešit dřív? A hormonální profil už máš hotový?
V zari jsme byly na konzultaci s lékařem a pak jdmr to museli pozastavit kvůli covidu a ted ve čtvrtek jde přítel dat vzorek na spermiogram a na vzorek krve tak jsem zvědavá
@andilek89 My jsme byli prvně na klinice 8.2. a teď už jen čekáme až budu mít ovulaci a jdeme na to. Jde to rychle, doktor mi řekl, že vzhledem k mému věku (37) už by na nic nečekal. Podle výsledků jsme v pořádku, máme 2,5 letého chlapečka a ten se povedl skoro hned (5ty cyklus). Tak snad se povede i to vysněné druhé miminko ![]()
U me to asi tak rychlý nebude doktor mi doporučil podstoupit hysterektomii ale i tak snad to nebude trvat dlouho
Ahoj holky, chci se zeptat.. Jsem po první inseminaci 16 den a teh. Test negativni ☹️️a k tomu začínám špinit.. Je tady někdo kdo měl třeba pak úspěšnou druhou inseminaci? Trošku mě to dnes dostalo…
@Sofie94 Ahojky, mě právě teprve čeká první. Mrzí mi to, že ti to nevyšlo, ale říkají, že druhý a třetí jsou úspěšnější. Držím palce.
@Sofie94 ahoj, já mám za sebou taky první bez úspěchu, zítra jdu na druhou, vše je prý hezky nachystaný, věřím, že bude úspěšná ❤️️🍀
@andilek89 Mě čeká první IUI snad tento měsíc. Mě o žádných injekcí neříkali. Mám brát Clostilbegyt od 3 DC pět dní, pozvou si mě na ultrazvuk a podle toho se uvidí kdy na to vlítneme