Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavouček1994 každopádně děkuji za podporu ❤️️nojoo.. To je ieden ze dvou lékařů, které nám v CAR doporučili.. 🙂Tak uvidime jak to bude při další návštěvě.. A ty také podstupuješ inseminace?
@Sofie94 mám jich za sebou 8 už bohužel.. v bývalém caru.. nechtěli jsme hned do ivf, přítel má špatné spermio, hodně špatné, ale neplodný není.. teď máme jiný car, iui jsme chtěli, ale bohužel vhodný čas by byl v pátek a to tam nebyli (nebo resp byli ale pro případné ivf, pro iui smůla) čili jsem dostala ve čtvrtek ovitrelle, v pátek plánovaný styk a když to dostanu tak se objednat na 12dc a půjdem do iui, dáme jednu a pak ivf znova.. to jsme absolvovali v bývalém caru taky jedno, mražáčci nebyli bohužel a řekli nám tam že znova celý ivf cyklus až za tři měsíce a já už to psychicky nezvládla. Kdyby to šlo hned tak bych to dala, ale to čekání už jsem nezvládla, ani fyzicky a ani psychicky. Tak jsme se na to zvysoka vys a ted po čtyřech letech celé znova no.. uvidíme, snad změna caru zabere a otěhotním co nejdřív.. ![]()
@Pavouček1994 píše:
@Blanche8 aspoň jedno doma máš a to tě při každém pohledu na něj povzbudí a dodá síluvěřím, že to tak funguje
držím moc palce, aby se to povedlo co nejdřív, nedivím se, že tě tlačí věk a nepřidá ti to v nějakém snažení..
Určitě, ale strašně moc si pro něj přeji sourozence.. doufám, že mu ho budu moc dát ![]()
@Blanche8 píše:
Určitě, ale strašně moc si pro něj přeji sourozence.. doufám, že mu ho budu moc dát
Jo to zni krasne, byt pro nekoho mama musi byt prenadherny pocit ![]()
@Pavouček1994 je to nádherný pocit a věřím, že to taky zažiješ ![]()
@Pavouček1994 A můžu se zeptat na kolik vás vyšla inseminace? děkuju
@andilek89 už příští týden? Paráda. U nás první pokus tak za 14 dní ![]()
@andilek89 v Natalartu před 4 lety jsme platili 500,–, pak co vím, tak to zvedali na bůh ví kolik. V ivf Zentren Plzeň budeme platit 1900,–
@Pavouček1994 děkuju doufám že ty 3 pokusy nám snad budou stačit
@andilek89 máte jen tři pokusy nebo jste se rozhodli pro tři pokusy?
@Pavouček1994 doktor mi řekl že pojišťovna proplácí jen 3 pokusy pak si to musím hradit sama