Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ditakl Ja prave cetla na netu, ze pojistovny to berou do 39 + 364 dni, zkus si zavolat na pojistovnu ![]()
@Ditakl Záleží jaký máš CAR, když jsem byla v soukromém CARu tak tam začínala cena na 80 000 a víc tak to jsem poděkovala a odešla. Ve FN Olomouc jsme platili necelých 30 000.Takže rozdíl opravdu velký.
@KKEE píše:
@Ditakl Ja prave cetla na netu, ze pojistovny to berou do 39 + 364 dni, zkus si zavolat na pojistovnu
Volala jsem tam a je to opravdu do 38 včetně po 39uz ne. ![]()
@Ditakl Tak to me mrzi, nechapu ty spatne informace na netu. Tak Vam aspon napisu neco na zasmani. Vcera jsem mela punkci, mam 22 folikulu, z toho 15 oplodnenych vajicek, dostala jsem zase plno leku a ted je cekam. Vcera vecer sem tedy zacala brat doporucene leky, z niceho nic mi zaclo byt fakt divne, malatnost, silena unava, padaly mi oci, v zaludku poradna diskoteka, no nevzala sem si ja blba vaginalni tobolky ustne?
hned sem volala na horkou linku do Car, rikala, ze nejsem prvni a ze to mam zaspat, ale ze si mam rano zavest vaginalni tobolky opravdu vaginalne ![]()
Zdravím inseminace nepomůže když mám nízké amh 0,08 a fsh 14 že? Jen se ptám jestli jste se některá stim setkala?
@Ditakl ahoj, tak co svatba a šla si do dalšího IUI? Nebo teprve půjdeš? ![]()
@Blanche8 píše:
@Ditakl ahoj, tak co svatba a šla si do dalšího IUI? Nebo teprve půjdeš?
Ahoj svatba se nám vydařila úplně krásně a IUI proběhlo ve čtvrtek. Tak zase čekám ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím inseminace nepomůže když mám nízké amh 0,08 a fsh 14 že? Jen se ptám jestli jste se některá stim setkala?
Myslím že ne.
@Ditakl píše:
@Blanche8Ahoj svatba se nám vydařila úplně krásně a IUI proběhlo ve čtvrtek. Tak zase čekám
Tak to moc držím palce a dej pak vědět ![]()
@Ditakl píše:
@Blanche8 co ty? Už stimulujes na IVF?
Neeee my do IVF nejdeme, dáváme si pauzu, půjdu do práce a uvidíme jestli se podaří přirozeně nebo pak dýl zkusíme další IUI… Každopádně končím s tímhle stresem ![]()