Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ditakl píše:
@Blanche8 No minule i přesto že jsem brala utrogestan tak jsem v den očekávané ms lehce spinila a po vysazení se to rozjelo druhý den. Volala jsem do CARu a domluvila se se sestřičkou zítra na krev, prvně mi říkala v pátek ale to by byl výsledek až v pondělí. A já mám pak v sobotu svatbu 3.7. A kdyby to náhodou trvalo než se to rozjede tak bych mohla mít ms na svatbu a to bych nechtěla
No vidíš to a mě po vysazení to trvalo šest dní, takže já si myslím, že u mě zbytečný brát léky, mám to prostě v hlavě, chvátala jsem, abych to stihla do konce rodičáku, který mi končí teď v srpnu, ale už jsem s tím smířená, že půjdu do práce a aspoň budu myslet na něco jiného. Jo ta krev to je dobře, aspoň budeš vědět na čem jsi.
@Blanche8 No to jo akorát se bojím že si dělám zase plané naděje a budu zase zklamaná ![]()
Holky jsem 18 den po IUI test negativní. Myslíte mám vysadit ten progesteron v CARu nám říkali až přijde MS tak vysadit progesteron. Včera mě bolelo břicho tak jsem myslela že je to MS ale zatím MS nepřišla. Dnes břicho vůbec nebolí. MS mám dostat zítra.
@Blanche8 píše:
@Ditakl tak už víš výsledek z té krve nebo až v pondělí?
Ahoj jo negativní a dneska jsem 1DC
tak zase nanovo ![]()
Ale v sobotu se vdavam tak alespoň žádné omezení na druhou stranu ![]()
@Malvína111 píše:
Holky jsem 18 den po IUI test negativní. Myslíte mám vysadit ten progesteron v CARu nám říkali až přijde MS tak vysadit progesteron. Včera mě bolelo břicho tak jsem myslela že je to MS ale zatím MS nepřišla. Dnes břicho vůbec nebolí. MS mám dostat zítra.
18den po IUI už bych vysadila kdyz je neg.
@Ditakl Také si myslím že už to nemá cenu. Jdeš hned do dalšího IUI. Já to také asi ještě jednou zkusím a v srpnu do IVF.
@Malvína111 to mě mrzí, já bych ho vysadila, dělala jsem to tak, protože mě chodi MS až 5-6 den po vysazení
@Ditakl píše:
Ahoj jo negativní a dneska jsem 1DCtak zase nanovo
Ale v sobotu se vdavam tak alespoň žádné omezení na druhou stranu
To mě mě moc mrzí
Tak mysli teď na svatbu a bude ti třeba o něco líp..
@Malvína111 píše:
@Ditakl Také si myslím že už to nemá cenu. Jdeš hned do dalšího IUI. Já to také asi ještě jednou zkusím a v srpnu do IVF.
Jdu nic jinyho mi nezbývá
pojišťovna hradí IVF jen do 39 a mě je 39,5 ![]()
@Ditakl
Ale neni to nahodou do 39 a 364 dni? Takze by ses jeste vesla, nebo se pletu?
@Ditakl Mě už je 41 takže IVF si platime už sami. Aspoň kdyby to vyšlo když už do toho dáme tolik peněz. U nás teď v CARu mění potrubí a IVF do 10.7 nedělají jen IUI. Tak asi ještě pujdem jednou do IUI i když šance je hodně malá ale aspoň něco.
@KKEE píše:
@Ditakl
Ale neni to nahodou do 39 a 364 dni? Takze by ses jeste vesla, nebo se pletu?
Takhle mi to řekl doktor ![]()
@Malvína111 píše:
@Ditakl Mě už je 41 takže IVF si platime už sami. Aspoň kdyby to vyšlo když už do toho dáme tolik peněz. U nás teď v CARu mění potrubí a IVF do 10.7 nedělají jen IUI. Tak asi ještě pujdem jednou do IUI i když šance je hodně malá ale aspoň něco.
A nakolik to přijde se vším všudy ![]()