Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ditakl píše:
No moc tomu už nevěřím, myslím že zase nic
Hlavu vzhůru, je ještě brzo, nech to ještě ty tři dny a uvidíš, zatím zkus myslet na něco jiného, i když sama vím, že je to těžký, ale ty máš před svatbou, takže určitě dost starostí se zařizovánim hm ![]()
@Blanche8 Tak ja hlasim na testu snehobilo, 4 dny zpozdeni. Volala jsem do centra a rikala, ze mam pockat az prijde MS, s mymi bolestmi ji cekam uz tyden, rozhodla jsem se, ze IUI uz nepodstoupim a pujdu rovnou na IVF, nedokazu si ty bolesti predstavit, ze jeste budu podstupovat nekolikrat a zbytecne. Je mi 27 let a prestavam uz verit, ze me si nekdy mimco vybere. Od 25 let trpim na cysty, pak mi bylo dusledne zakazano otehotnet, kdyz mi zjistili rozhozenou stitnou, ted konecne kdyz mam teda jen “2cm” cystu a stitnou dobrou, tak jsem myslela, ze se na me usmeje stesti. Driv nez ve 25 ti lety jsem nemela
zazemi, nic, pak jsem si “vybudovala” sve misto v praci, chtela otehotnet a ejhle.. nejhorsi na tom je, ze kolem me se plodi a rodi ve velkem, ach jo, to bude tyden…
@KKEE to mě mrzí, já musím čekat do středy ale tt mám taky neg a určitě se to nezmění. Já už jinou možnost než IUI nemám takže půjdu na druhé kolo a budu zase doufat.
@Ditakl Muzu se zeptat proc nemuzes podstoupit IVF? Napadlo me, pokud ti to nevadi, napsat si treba nekde jinde nez zde - mess atd. Jsem moc rada, ze muzu sdilet zrovna tady toto s nekym, kdo to ma podobne, doma jsou to jen utechy a to je to posledni, co potrebuji slyset. ![]()
@KKEE Můžu ale musela bych si ho zaplatit. Pojišťovna to platí jen do dovršení 39let a mě je 39,5 ![]()
IUI mi hradí 6 pokusů tak je vyuziju. Ty máš čas klidně využij IUI protože IVF je mnohem větší hormonální driak
Já se už taky potřebuji někomu vypsat. Jsem 13. den po IUI a mám lehké špinění. Nevím jestli je to dobře nebo ne, test jsem si zatím nedělala, protože doma žádný nemám a začalo mi to dneska ráno. Přemýšlím, že si koupím odpoledne a uvidím, jestli bude mít cenu ho dělat zítra ráno nebo ne. Tohle je moje první IUI, před tím jsem měla jen hlídání ultrazvukem, ovitrelle a sex doma. Už začínám ztracet naději, že se to někdy povede, zejména, když od svých kamarádek slyším, jak je super mít dítě, že už čekají druhé a že na to stačí nemyslet.
@SnowCat5 pokud jen spinis tak to neva zkus ráno test a budeš mít jasno
no a kdyby se to rozjelo tak se snad zadaří příště. Jak dlouho se snažíte a kolik ti je let?
@Ditakl někdy v létě 2018 jsme si nezávazně řekli, že do toho už praštíme, s lékaři to řeším už asi rok. Letos mi bude 29, manžel měl letos 31. Já vím, že to stále není vysoký věk, ale děti chci už od svých 22 a z mého okolí jsem byla jediná, co to říkala no a teď jsem jediná bezdětná ![]()
@KKEE píše:
@Blanche8 Tak ja hlasim na testu snehobilo, 4 dny zpozdeni. Volala jsem do centra a rikala, ze mam pockat az prijde MS, s mymi bolestmi ji cekam uz tyden, rozhodla jsem se, ze IUI uz nepodstoupim a pujdu rovnou na IVF, nedokazu si ty bolesti predstavit, ze jeste budu podstupovat nekolikrat a zbytecne. Je mi 27 let a prestavam uz verit, ze me si nekdy mimco vybere. Od 25 let trpim na cysty, pak mi bylo dusledne zakazano otehotnet, kdyz mi zjistili rozhozenou stitnou, ted konecne kdyz mam teda jen “2cm” cystu a stitnou dobrou, tak jsem myslela, ze se na me usmeje stesti. Driv nez ve 25 ti lety jsem nemela
zazemi, nic, pak jsem si “vybudovala” sve misto v praci, chtela otehotnet a ejhle.. nejhorsi na tom je, ze kolem me se plodi a rodi ve velkem, ach jo, to bude tyden…
Ahoj, to je mi moc líto, jak tak koukám, tak ta první IUI se opravdu moc nevyvede ![]()
Ano, to máš pravdu, že teď se rodí všude hodně a mě to taky moc nedělá dobře, ale řekla jsem si, že už takhle ne, každý měsíc brečet a pořád jen čekat..změnila jsem přístup, nevyjde to teď, vyjde to příště. Snažím se zaměstnávat hlavu něčím jiným, taky to zkus ![]()
@Blanche8 No kdybych byla mladší tak to tak taky beru. Ale nejhorší je to že teď v červnu bude rodit moje neteř
bu de jí teď akorát 21 no nečekal to nikdo ani ona ale o to horší to pro mě bylo když jsem se to dozvěděla. Moje neteř čeká a ten můj furt se k ničemu nemá a pak se konečně rozhoupal ![]()
@Blanche8 Ja porad premyslim, zda si nezavolat na gyndu. Dneska jsem mela fakt dost silny MS bolesti, 5 dni zpozdeni, na testu 3 den jen ryska, ale fakt normalnim ocim neviditelna, holky co myslite? Je to normalni, mit kazdy den tak silne MS bolesti?
@KKEE nevím těžko říct jestli po těch hormonech, ale tak za zeptani nic nedáš. Jo rysku mám taky zítra testnu znovu a asi zavolám do CARu jestli mám vysadit. Měla bych to dostat jinak ve středu.
@Ditakl Tak hlasim prichod MS, ale velmi bolestive, diky bohu za Aulin na predpis, ktery musim uzivat kazdy 1DC, jinak zvracim a nemuzu ani chodit, bolesti… tak huraaa na IVF.. a tobe jeste drzim palce!
@KKEE píše:
@Ditakl Tak hlasim prichod MS, ale velmi bolestive, diky bohu za Aulin na predpis, ktery musim uzivat kazdy 1DC, jinak zvracim a nemuzu ani chodit, bolesti… tak huraaa na IVF.. a tobe jeste drzim palce!
Moc mě to mrzí
Fakt chceš jít rovnou do IVF?