Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
20.5.21 11:30
@Blanche8 píše:
@Ditakl no tak to máme opravdu podobné a ještě jsme z jednoho města, asi osud :) :dance:

Jj :mrgreen:
Mě dneska začali nějak střídavě píchat vaječníky.
Akorát domlouvam teď všechno kolem svatby a nevím co dřív 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.5.21 12:05

@Ditakl Ja uz dneska mela tak velke MS bolesti, ze uz jsem si preventivne dala vlozku, kdyby nahodou, uz to bylo i na prasek.. jeee planujete svatbu? To je krasne, az mi malem ukapla slza, jak jsem precitlivela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.5.21 14:07
@KKEE píše:
@Ditakl Ja uz dneska mela tak velke MS bolesti, ze uz jsem si preventivne dala vlozku, kdyby nahodou, uz to bylo i na prasek.. jeee planujete svatbu? To je krasne, az mi malem ukapla slza, jak jsem precitlivela :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt a nezkoušela jsi test už by mohlo něco být ne?
Jinak jsem dnes měla chvíli pocit takového mokra že jsem taky letěla jestli jsem je nedostala dřív :zed: dnes pořád cítím jako levý vaječník :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.5.21 14:18

@Ditakl To vis ze zkousela, snehobilo jako v rakouskych alpach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.5.21 15:02
@Ditakl píše:
Jj :mrgreen:
Mě dneska začali nějak střídavě píchat vaječníky.
Akorát domlouvam teď všechno kolem svatby a nevím co dřív 8o

No tak to je super, to je nejlepší, když člověk neví co dřív a takhle zaměstnava hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.5.21 08:33

Holky dneska jsem 9 dní po IUI a 11 dní po Ovitrell a na testu mám pořád úplně slaboulinkeho ducha, tak jsem zvědavá. Ale raději jsem přizemi že je to pořád ještě Ovitrell i když toho slabounkeho už mám několik dní. Sotva je vidět. Takže teoreticky než odeznel se možná mohl začít i tvořit proto se to takhle drží. Jsem zvědavá na další dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.5.21 10:04

@Ditakl Tak to moc drzim palecky, ja 12 DPO, 13 Dni po Ovitrelle a snehobilo, vytok silny, bazalni teplota furt vysoko cca 36.9 a bolesti jako pri MS. V pondeli mam volat do centra jak jsem dopadla, tak si rovnou reknu o vyvolavacku jako pred tim, mela sem
10 dni zpozdeni a z tech bolesti jsem se nemohla v praci soustredit..A dneska jsem se rozhodla, ze si zajdu na jedno toceny :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.5.21 10:10

@Ditakl A pocitala jsem si MS… mam
pravidelne od operace cysty v srpnu 28 dni, takze uz mam dva dny zpozdeni, spatne jsem to vypocitala, matika mi nikdy nesla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.5.21 10:27

@KKEE bt mám taky 36,9 ale to s myslím asi není smerodatny díky urogestanu. Ale každý den se budím strašně brzy a jsem zpocená :roll:
Počítej spíš 14 dní od ovu. Mě to vychází zase podle toho o den dřív, na úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.5.21 12:00

@Ditakl Ja utrogestan prave nemam… Tak to ja mam naopak, zimnice kazdy vecer. Ale ja pocitam, ze nic, mam to velmi obdobne jako poprve. Zacinam setrit na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.5.21 13:01

Holky moc držím palce, aby vám to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.5.21 13:39
@KKEE píše:
@Ditakl Ja utrogestan prave nemam… Tak to ja mam naopak, zimnice kazdy vecer. Ale ja pocitam, ze nic, mam to velmi obdobne jako poprve. Zacinam setrit na IVF.

No zimnice mám taky přes den i večer a když si lehnu do postele tak zase trpím :mrgreen: horke
Tak třeba to není ztracený když nemáš žádné hormony a takhle se to drží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.5.21 14:14
@Blanche8 píše:
Holky moc držím palce, aby vám to vyšlo :)

Děkujeme a jak jsi na tom teď ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.5.21 18:20
@Ditakl píše:
Děkujeme a jak jsi na tom teď ty?

Ja teď nic, dneska jsem 4 DC normálně už mi končí MS, teď ani náhodou, tak třeba je to i dobře. Jinak jdu až v pátek na UTZ 11 DC a uvidíme. Jsem po tom Clostilbegytu zas unavená jako poprvé. Jo a to jsem chtěla, taky to tak máte, že léky poprvé šli na pojišťovnu a pak už si to hradite sami? Docela mě štve, že ti tohle na klinice neřeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.5.21 18:48

@Blanche8 to nevím, dostala jsem recept a stejně doplacela asi 300. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie