Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
20.6.21 10:01

@Ditakl Ahojky také tam něco vidím 🍀 🍀 🍀, já dnes 11den po iui a zatím test sněhobilí takže u mě zase asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.21 10:27

Jaký používáte testy? Tohle byl mamatest.
@Malvína111 já jsem dnes také 11 den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.6.21 11:07

@Ditakl Nene todle neni ryska. Ja jsem mela rysku minuly mesic a ta vypadala jinak, nebyla ruzova, tobe se to zacina lehce vybarvovat. Ryska je jen z jedne strany, tobe najizdi obe a zacina se lehce vybarvovat, muj nazor. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.21 11:24
@KKEE píše:
@Ditakl Nene todle neni ryska. Ja jsem mela rysku minuly mesic a ta vypadala jinak, nebyla ruzova, tobe se to zacina lehce vybarvovat. Ryska je jen z jedne strany, tobe najizdi obe a zacina se lehce vybarvovat, muj nazor. :palec:

Myslíš? Já se právě bojím že zase nic. Po zaschnutí už skoro není vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.6.21 11:42

@Ditakl Také používám mamatest, teď už doma nemám žádný a možná je to i lepší. Jsem už z toho testování a pozorování na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.6.21 19:29
@BrnackaM píše:
@Blanche8 Mám to podobně, potřebuju se zaměřit na něco jiného. Teď jedeme na dovču, pak budeme pokračovat s rekonstrukcí domu a možná na podzim zkusíme další IUI. Teď se mi tam udělala cysta, takže tento měsíc nic. Už jsem z toho unavená. @Ditakl hoď nám sem fotku, koukneme se.

Přesně tak. Uží si léto, odpočiň si od toho a vrhni se na tu rekonstrukci, ta určitě zaměstná hlavu stoprocentně. Chce to opravdu se psychicky srovnat, je to šíleně náročný na tu psychiku a takhle se to těžko povede :( Já s tím opravdu končím, užiju si dva měsíce klidu a pak šup do práce, snad tam nebudu moc dlouho :D A nebo třeba naopak se mi tam zalíbí a budu tam chtít zůstat a pak šup a povede se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.21 23:50

@Ditakl ty jo, na tom dalším testu je už krásně vidět. Do středy ještě času dost, já bych neházela flintu do žita!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.6.21 00:02

@BrnackaM no jo ale mě přijde bez barvy navíc takhle krásně byl až po limitu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.6.21 07:14

@Ditakl zkoušela jsi dnes ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.6.21 08:16
@BrnackaM píše:
@Ditakl zkoušela jsi dnes ráno?

Zkoušela a bílo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.6.21 13:16

@Ditakl Ach jo, to me mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.6.21 10:48

Holky tak já nevím jsem z toho celá zmatená, v pondělí na testu už žádný stín nebyl a dneska tam zase je ale není vybarvenej test z jedné krabičky. Dneska jsem 14 dní po IUI a měla bych to dostat minule i přesto že beru utrogestan jsem začala alespoň spinit ale teď vůbec nic. :nevim: spíš si myslím že nic můžu ještě počkat ale zase příští víkend se vdavam a nerada bych měla menstruaci na svatbu tak bych ráda včas vysadila utrous :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.6.21 11:33

@Ditakl a za jak dlouho si to dostala po vysazení? Jako jestli tam něco je, tak máš pořád šanci. Já si dělala test 14 dní od IUI byl úplně negativní a tak jsme si Utrogestan už nebrala. A po vysazení jsem to dostala až 5-6 den. Držím ti moc palce, naděje pořád je.
Já to vzdala, zavolala jsem na kliniku a rozloučila se, že to možná zkusíme dýl, nevím… každopádně teď pauza od hormonů a nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.6.21 11:47

@Blanche8 No minule i přesto že jsem brala utrogestan tak jsem v den očekávané ms lehce spinila a po vysazení se to rozjelo druhý den. Volala jsem do CARu a domluvila se se sestřičkou zítra na krev, prvně mi říkala v pátek ale to by byl výsledek až v pondělí. A já mám pak v sobotu svatbu 3.7. A kdyby to náhodou trvalo než se to rozjede tak bych mohla mít ms na svatbu a to bych nechtěla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.6.21 11:49

@Blanche8 úplně ti v tom rozumím, nejraději bych to udělala taky, ale myslím že mi tikaji biologické hodiny. Navíc jsem zůstala na nemocenské a v září nebo v říjnu mi končí prac smlouva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí