Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanche8 píše:
Tak co myslíš… negativníUtrogestan jsem vysadila, minule jsem to dostala za šest dní po vysazení a dneska jsem už 30 DC.. můžu zkusit ještě zítra kontrolní, ale je mi jasný co tam bude…
Asi to už vzdávám…
A necitis nic, nějaké příznaky že by přece jen
testy mohou klidně ukázat až dyl.
Ahoj holky. Tak me dnes prisla MS a od zitrka zacinam pichat hormony, pokud vse pujde jak ma tak za 13 dni bych mela jit na punkci. Jsem zvedava, jak se poperu s tim navalem hormonu. Holky nevzdavejte to, zkuste treba dovcu, tak pry vzdycky pomaha!
@Ditakl píše:
A necitis nic, nějaké příznaky že by přece jentesty mohou klidně ukázat až dyl.
Test zkusím ještě zítra, ale pochybuju no…
@Blanche8 píše:
Test zkusím ještě zítra, ale pochybuju no…
No já jsem taky zvědavá ale taky už tomu moc nevěřím, teda bradavky mě bolí pořád ale to může dělat ten utrogestan. ![]()
@KKEE píše:
Ahoj holky. Tak me dnes prisla MS a od zitrka zacinam pichat hormony, pokud vse pujde jak ma tak za 13 dni bych mela jit na punkci. Jsem zvedava, jak se poperu s tim navalem hormonu. Holky nevzdavejte to, zkuste treba dovcu, tak pry vzdycky pomaha!
Budu moc držet palce ![]()
Já si musím už dát od všeho pauzu, skoro dva roky řešení jen ovulace, MS a teď už dokonce i druhý pokus marný..takže já s tím snažením končím… nastoupim v září do práce, přijdu na jiné myšlenky, budu se mít co učit, takže hlava bude zaměstnaná a taky budu mezi lidma. Tři roky doma zavřená… stejně už je na čase si odpočinout. Jo jsem zklamaná, že za ty dva roky se to nepodařilo…člověk si to nějak plánuje a nakonec je vše jinak…ale já už prostě potřebuju pauzu ![]()
@Ditakl píše:
No já jsem taky zvědavá ale taky už tomu moc nevěřím, teda bradavky mě bolí pořád ale to může dělat ten utrogestan.
A to je ono… člověk neví co dělají léky a co je normální…já měla vždy krásnou ukázkovou MS 27-28 nikdy ne dýl…a všechny ty léky mi to akorát rozhodly..naposledy jsem měla až 36 a teď jsem 31 a taky ještě nic…štve mě ten věk, že nemám tolik času, ale potřebuju se dát do klidu…
Holky na testu mám pořád slaboulinkeho ducha a mám pocit že je dnes trochu víc ale nevím jestli se mi to jen nezdá
úplně se bojím doufat že by to mohlo vyjít ![]()
@Blanche8 Mám to podobně, potřebuju se zaměřit na něco jiného. Teď jedeme na dovču, pak budeme pokračovat s rekonstrukcí domu a možná na podzim zkusíme další IUI. Teď se mi tam udělala cysta, takže tento měsíc nic. Už jsem z toho unavená. @Ditakl hoď nám sem fotku, koukneme se.
@Ditakl hm, já bohužel taky nic nevidím. Ale pokud to tam je, tak to v dalších dnech už vykoukne.
@Ditakl Ja na tech dvou prvnich neco vidim, ale na te treti ne. Jak se citis?
@Blanche8 píše:
@Ditakl ahoj, no podle mě je tam něco vidět
No právě, ale myslím že je to jen ryska už jsem to stejně ořvala. Mám ještě čas ve středu to bude 14 dní ale moc tomu už nevěřím ![]()