Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
16.6.21 22:27
@Blanche8 píše:
Tak co myslíš… negativní :( Utrogestan jsem vysadila, minule jsem to dostala za šest dní po vysazení a dneska jsem už 30 DC.. můžu zkusit ještě zítra kontrolní, ale je mi jasný co tam bude…
Asi to už vzdávám…

A necitis nic, nějaké příznaky že by přece jen :nevim: testy mohou klidně ukázat až dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.6.21 07:46

Ahoj holky. Tak me dnes prisla MS a od zitrka zacinam pichat hormony, pokud vse pujde jak ma tak za 13 dni bych mela jit na punkci. Jsem zvedava, jak se poperu s tim navalem hormonu. Holky nevzdavejte to, zkuste treba dovcu, tak pry vzdycky pomaha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.6.21 11:24
@Ditakl píše:
A necitis nic, nějaké příznaky že by přece jen :nevim: testy mohou klidně ukázat až dyl.

Test zkusím ještě zítra, ale pochybuju no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.6.21 11:39
@Blanche8 píše:
Test zkusím ještě zítra, ale pochybuju no…

No já jsem taky zvědavá ale taky už tomu moc nevěřím, teda bradavky mě bolí pořád ale to může dělat ten utrogestan. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.6.21 11:55
@KKEE píše:
Ahoj holky. Tak me dnes prisla MS a od zitrka zacinam pichat hormony, pokud vse pujde jak ma tak za 13 dni bych mela jit na punkci. Jsem zvedava, jak se poperu s tim navalem hormonu. Holky nevzdavejte to, zkuste treba dovcu, tak pry vzdycky pomaha!

Budu moc držet palce :kytka:
Já si musím už dát od všeho pauzu, skoro dva roky řešení jen ovulace, MS a teď už dokonce i druhý pokus marný..takže já s tím snažením končím… nastoupim v září do práce, přijdu na jiné myšlenky, budu se mít co učit, takže hlava bude zaměstnaná a taky budu mezi lidma. Tři roky doma zavřená… stejně už je na čase si odpočinout. Jo jsem zklamaná, že za ty dva roky se to nepodařilo…člověk si to nějak plánuje a nakonec je vše jinak…ale já už prostě potřebuju pauzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.6.21 12:00
@Ditakl píše:
No já jsem taky zvědavá ale taky už tomu moc nevěřím, teda bradavky mě bolí pořád ale to může dělat ten utrogestan. :nevim:

A to je ono… člověk neví co dělají léky a co je normální…já měla vždy krásnou ukázkovou MS 27-28 nikdy ne dýl…a všechny ty léky mi to akorát rozhodly..naposledy jsem měla až 36 a teď jsem 31 a taky ještě nic…štve mě ten věk, že nemám tolik času, ale potřebuju se dát do klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.6.21 13:38

Holky na testu mám pořád slaboulinkeho ducha a mám pocit že je dnes trochu víc ale nevím jestli se mi to jen nezdá :zed: úplně se bojím doufat že by to mohlo vyjít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.6.21 15:55

@Blanche8 Mám to podobně, potřebuju se zaměřit na něco jiného. Teď jedeme na dovču, pak budeme pokračovat s rekonstrukcí domu a možná na podzim zkusíme další IUI. Teď se mi tam udělala cysta, takže tento měsíc nic. Už jsem z toho unavená. @Ditakl hoď nám sem fotku, koukneme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.6.21 17:18

@BrnackaM zkoušela jsem to vyfotit ale nic na fotce nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.6.21 17:23

Ten poslední je dnešní ale na fotce asi nic nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.6.21 21:47

@Ditakl hm, já bohužel taky nic nevidím. Ale pokud to tam je, tak to v dalších dnech už vykoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.6.21 08:04

@Ditakl Ja na tech dvou prvnich neco vidim, ale na te treti ne. Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.21 08:25

Tenhle je dnešní ale asi to bude jen nějaká ryska  :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.6.21 09:38

@Ditakl ahoj, no podle mě je tam něco vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.6.21 09:46
@Blanche8 píše:
@Ditakl ahoj, no podle mě je tam něco vidět :)

No právě, ale myslím že je to jen ryska už jsem to stejně ořvala. Mám ještě čas ve středu to bude 14 dní ale moc tomu už nevěřím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí