Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blanche8 Ahoj, no z toho mám největší hrůzu, že to, kdy a jestli budeme moci otěhotnět nám bude posouvat covid nebo karanténa.. Je to šílená představa, už takhle je to psychicky náročné, že to zkrátka nejde přirozeně a ještě taková hrozba kolem nás
držím palce, s clostylem mám též zkušenost, určitě to půjde lépe a bude větší šance
![]()
Tak 15 jde chlap na krev a na spermiogram tak jsem zvědavá jak to dopadne jinak ve čtvrtek nám skončila karanténa a oba se citime dobře
@Pavouček1994 píše:
@Blanche8 Ahoj, no z toho mám největší hrůzu, že to, kdy a jestli budeme moci otěhotnět nám bude posouvat covid nebo karanténa.. Je to šílená představa, už takhle je to psychicky náročné, že to zkrátka nejde přirozeně a ještě taková hrozba kolem násdržím palce, s clostylem mám též zkušenost, určitě to půjde lépe a bude větší šance
![]()
Nám to bohužel posunul, ale zase si říkám, že je lepší teď než potom, máme to všichni za sebou a teď prý aspoň na tři měsíce máme klid a můžeme chodit na IUI. Já už jedno dítě (2,5) mám a šlo to přirozeně a teď prostě ne a ne, vzhledem k věku (teď je mi 37) na mě pospíchají a vlastně vše okolo..věk, rodičák končí atd atd…takže si myslím, že stres hraje velkou roli, ale jeď se teď někam odreagovat že?
Děkuju, snad ten Clostilbegyt pomůže a půjde to líp.
@andilek89 píše:
Tak 15 jde chlap na krev a na spermiogram tak jsem zvědavá jak to dopadne jinak ve čtvrtek nám skončila karanténa a oba se citime dobře
Tak budu držet palce ať je vše v pořádku. To jsem ráda, že je vám dobře, nám taky skončila a taky to jde ![]()
@Pavouček1994 ahoj.. 🙂No je to docela tvrdý realista.. Teda na mě tak působí, jako ne číst žádné diskuze, s nikým se o tom nebavit atd.. 😀 Jako momentálně jsem po druhé inseminaci.. A co se týče testů zatím máme vše,, OK" 🙏tak uvidime co bude dál.. Snazim se to brát s nadhledem, ale co Vám budu.. Byla bych nejvíc šťastná, kdyby se inseminace povedla.
Holky jsem tu nova ale ctu vas uz dlouho
ja dnes 12 den po prvnim IUI a vcera spineni, tak zase nic, obrecela jsem to a pristi cyklus holt ![]()
@Blanche8 To je dobře
já budu zítra volat sestře aby mě objednala na krev a první ultrazvuk tak jsem zvědavá co me tam čeká a dozvím se nového
@janik003 ahojky, třeba není ještě nic ztraceno, ale chápu tě. Držím palce, ale jestli to nevyjde teď, tak určitě příště hm ![]()
@andilek89 píše:
@Blanche8 To je dobřejá budu zítra volat sestře aby mě objednala na krev a první ultrazvuk tak jsem zvědavá co me tam čeká a dozvím se nového
Tak snad tě objedná co nejdřív ať se to může rozjet ![]()
Holky, tak u me bohužel březnové IUI taky neklaplo
Manžel měl špatné hodnoty po covidu, co prodělal měsíc před tím. Takže tento měsíc to zkusíme ještě doma v teple postele, manžel bude brát vitamíny a třeba to vyjde. Pokud ne, tak pak v květnu zkusíme další IUI.
@BrnackaM píše:
Holky, tak u me bohužel březnové IUI taky neklaploManžel měl špatné hodnoty po covidu, co prodělal měsíc před tím. Takže tento měsíc to zkusíme ještě doma v teple postele, manžel bude brát vitamíny a třeba to vyjde. Pokud ne, tak pak v květnu zkusíme další IUI.
Tak to mě mrzí a předtím měl hodnoty v pořádku?
@Blanche8 jj, předtím měl naprosto krásné ukázkové hodnoty. Až si z něho dr. dělal srandu, že by mohl chodit darovat. Covid a horečky mu to zkrouhli o 75 %. Takže doufám, že se zase dostane do své předchozí formy. Na prvním IUI jsme byli v listopadu, sice to klaplo, ale skončilo to biochemkem. A teď covid. Tak buď to v dubnu klapne doma nebo pak v květnu 3. IUI
@Sofie94 Heleď já se ti vůbec nedivím, člověka to vnitřně naprosto žere.. Já ti moc držím palce
určitě by bylo dobré se poradit i s jiným dr, aby sis nemyslela, že jsou všichni takový, například
a i by tě to mohlo povzbudit ![]()
@Blanche8 aspoň jedno doma máš a to tě při každém pohledu na něj povzbudí a dodá sílu
věřím, že to tak funguje
držím moc palce, aby se to povedlo co nejdřív, nedivím se, že tě tlačí věk a nepřidá ti to v nějakém snažení..