Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
26.3.21 13:41

To mě mrzí :( ať si brzo zdravá a máš od toho klid. Ta karanténa už nám leze na nervy, začínáme mít ponorkovou nemoc v televizi nic nedávají a doma není už co dělat takhle čistý byt jsem dlouho neměla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 15:13
@andilek89 píše:
To mě mrzí :( ať si brzo zdravá a máš od toho klid. Ta karanténa už nám leze na nervy, začínáme mít ponorkovou nemoc v televizi nic nedávají a doma není už co dělat takhle čistý byt jsem dlouho neměla :dance:

Děkuju, dneska je to 12ty den od prvních příznaků a už se konečně cítím o něco líp. U nás ponorka ještě ani nestačila být, protože já dost spím a manžel se musí starat o syna a domácnost sám. Ráda bych tu taky něco srovnala, uklidila, ale není pořád síla. Už se moc těším až budeme moc jít na IUI :) Vám přeji ať zvládnete karanténu, určitě si najděte něco co budete spolu doma dělat :)

• Citovat
  • Upravit
203
26.3.21 17:50

Ahoj.. Tak já jsem dnes po UZ a inseminace bude nejspíš v pondělí 🙂 🙏 snad se povede na podruhé(zatím veškeré vyšetření dopadly dobře)… Ale doktor je hrozný realista 😐 jako, že když se povede iui je to zázrak 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 18:13

@Sofie94 Tak moc držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
203
26.3.21 18:31
@Anonymní píše:
@Sofie94 Tak moc držím palce :kytka:

Děkuji ❤️️ale nebudu lhát.. Už pomalu odkládám na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.3.21 10:58
@Anonymní píše:
Děkuju, dneska je to 12ty den od prvních příznaků a už se konečně cítím o něco líp. U nás ponorka ještě ani nestačila být, protože já dost spím a manžel se musí starat o syna a domácnost sám. Ráda bych tu taky něco srovnala, uklidila, ale není pořád síla. Už se moc těším až budeme moc jít na IUI :) Vám přeji ať zvládnete karanténu, určitě si najděte něco co budete spolu doma dělat :)

Já se na IUI taky těším ale zároveň se bojím jsme teprve na zacatku tak jsem zvědavá jak to zvládnu s dojížděním a z propustkama z práce protože moje šéfová si na mě zasedla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.3.21 10:59
@Sofie94 píše:
Ahoj.. Tak já jsem dnes po UZ a inseminace bude nejspíš v pondělí 🙂 🙏 snad se povede na podruhé(zatím veškeré vyšetření dopadly dobře)… Ale doktor je hrozný realista 😐 jako, že když se povede iui je to zázrak 🙄

Držím palečky ať se zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.3.21 11:00

Taky me napadlo ivf ale ta castka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.3.21 15:46

@andilek89 děkuji ❤️️byl by to zázrak, jsem teď i po nemoci na nemocenske.. Ale bodne mi to, máme toho v práci šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.3.21 15:47
@andilek89 píše:
Taky me napadlo ivf ale ta castka :zed:

Je to mazec že.. 😣 Ale člověk je pak ochotný asi dát do toho cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.3.21 16:42

@Sofie94 To ano ale je smutné že člověk za to da takových peněz a nemá žádnou jistotu že toho prcka bude opravdu mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.4.21 12:24

Zdravím Vás :-) můžu se k Vám přidat? Před lety jsme absolvovali 8× iui, 1× ivf, po 2 iui se povedlo, ale bohužel jsme o něj v 6tt přišli. Ted jsme si dali cca 4 roky pauzu (už jsem toho měla všeho dost, psychicky i fyzicky totálně na dně) a jdeme do toho znova. Dítě žádné ještě bohužel nemáme. Změnili jsme car a v pondělí jsme byli na konzultaci a rovnou, že se blíží ovu, čili jsem dostala ve čtvrtek ovitrelle a v pátek plánovaný styk, kontroloval mě přímo pan primář a chválil jak sliznici, tak folikuly. Jenže bohužel víme, že měl přítel před lety velmi špatný spermiogram, tak jsem nohama na zemi, že by to mohlo vyjít. Dnes 2dpo. ode dneška utrogestan. Když to nevyjde, tak další plán je zkusit inseminaci 12dc dalšího cyklu a pak ivf. Kéž by se ted povedlo, byl by to zázrak.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.4.21 12:27

@Sofie94 Ahoj, tvůj doktor to bere teda velmi zvláštně.. iui má jednu obrovskou výhodu, když jsou spermie špatné, tak nemusí proplouvat čípkem, i pro zdravé spermie to nemusí být zrovna super cesta.. Za mě je to skvělý postup, očistí spermie od bílkovin, vyberou v podstatě ty nejlepší :mrgreen: a vloží co nejdál do dělohy. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
4.4.21 12:28

Jinak koukám, že tu řešíte hodně ivf. Na pojišťovnu v ivf zentren prof. zech 19 tis + léky max do výše 1 tis. Nepřijde mi to tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.4.21 13:10

Blanche

@Pavouček1994 Zdravím, určitě se můžeš přidat. Máš už toho teda hodně za sebou a nedovedu si představit takový nápor na psychiku, musíš být statečná ženská. Moc ti přeji, aby se vám to povedlo.
Jinak já teď čekám na MS, pak budu brát od 3 DC na pět dní Clostilbegyt atak dál.. čeká mě první IUI..už jsme měli minulý měsíc jít, ale bohužel covid nám to posunul, tak snad teď to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí