Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dotaz, jak je to se sexem - snažení před IUI? Má být nějaká abstinence před tím? Díky ![]()
@Blanche8 my jsme měli vždy poslední sex 2 dny předtím. Prý se spermie obnovují za 2-3 dny. Tzn. pokud byla inseminace v pátek, tak poslední sex jsme měli ve středu. A pak jsme to tam i poslali třeba v pátek večer a v sobotu (pro jistotu).
@BrnackaM píše:
@Blanche8 my jsme měli vždy poslední sex 2 dny předtím. Prý se spermie obnovují za 2-3 dny. Tzn. pokud byla inseminace v pátek, tak poslední sex jsme měli ve středu. A pak jsme to tam i poslali třeba v pátek večer a v sobotu (pro jistotu).
Díky za info
Já jsem si to tak nějak myslela, jen jsem nevěděla jestli třeba nechtějí dýl ![]()
Tak utrogestan zatím snáším dobře
jen dole si zevnitř přijdu oteklá a prášek se mi tam špatně zavádí
tak uvidím na konci mesice jestli to k něčemu bude nebo ne ![]()
@andilek89 píše:
Tak utrogestan zatím snáším dobřejen dole si zevnitř přijdu oteklá a prášek se mi tam špatně zavádí
tak uvidím na konci mesice jestli to k něčemu bude nebo ne
Tak to je hlavní, že to snášíš dobře
Já jdu zítra na UTZ, tak jsem zvědavá co mi řeknou ![]()
Tak holky dneska doktor na UTZ byl spokojený, že mám tři folikuly, největší 18 cm, zítra večer si mám píchnout Ovitrille a v pondělí ráno jdeme na to. Mám trošku obavy, aby nepraskl už o víkendu..doktor mi řekl, že na to mám ten Ovitrille..moc tomu nerozumím teda, ale snad ví co dělají ![]()
@Blanche8 to ráda čtu
budu držet palce aby to klaplo
Jinak ti závidím že ti doktor řekl nějaký informace me minulý týden doktor neřekl při ultrazvuku vůbec nic při prohlídce jsem měla pocit že mi vydloubne dělohu z břicha jak to bylo nepříjemný a jediný co mi řekl že mám přijeď druhý den a uděláme ten první pokus IUI od sestry jsem se toho pak dozvěděla teda víc druhý den mi nic neukázal a ani nevysvětlil prostě mi to tam striknul a hotovo a další informace mi řekla zase až sestra
@andilek89 děkuju
jo řekl mi, že vidí tři, jak velký jsou jsem viděla já když je měřil, jeden měl kolem 16 cm a druhý byl napsaný v papírech co mi dali a tam bylo 18. Pak jsem se ptala jestli nemůžou prasknout už o víkendu a to mi řekl, že mám tu injekci a pak jsem se ptala co sex o víkendu a říkal, že tomu můžeme ještě pomoc. Člověk se asi musí ptát, aby se něco dozvěděl no ![]()
@andilek89 Ahaaa,tak to mě mrzí takový přístup je na nic a moc člověku nepřidá :/ A jak dlouho jsi po IUI?
@andilek89 a já jdu teď v pondělí, to budeme akorát týden od sebe
tak ty máš už skoro týden za sebou, tak ještě týden vydržet viď ![]()