Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
19.4.21 09:50

Holky dotaz, jak je to se sexem - snažení před IUI? Má být nějaká abstinence před tím? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.4.21 16:13

@Blanche8 my jsme měli vždy poslední sex 2 dny předtím. Prý se spermie obnovují za 2-3 dny. Tzn. pokud byla inseminace v pátek, tak poslední sex jsme měli ve středu. A pak jsme to tam i poslali třeba v pátek večer a v sobotu (pro jistotu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.4.21 20:10
@BrnackaM píše:
@Blanche8 my jsme měli vždy poslední sex 2 dny předtím. Prý se spermie obnovují za 2-3 dny. Tzn. pokud byla inseminace v pátek, tak poslední sex jsme měli ve středu. A pak jsme to tam i poslali třeba v pátek večer a v sobotu (pro jistotu).

Díky za info :) Já jsem si to tak nějak myslela, jen jsem nevěděla jestli třeba nechtějí dýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.4.21 10:31

Tak utrogestan zatím snáším dobře :dance: jen dole si zevnitř přijdu oteklá a prášek se mi tam špatně zavádí :think: tak uvidím na konci mesice jestli to k něčemu bude nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.4.21 14:12
@andilek89 píše:
Tak utrogestan zatím snáším dobře :dance: jen dole si zevnitř přijdu oteklá a prášek se mi tam špatně zavádí :think: tak uvidím na konci mesice jestli to k něčemu bude nebo ne :nevim:

Tak to je hlavní, že to snášíš dobře :) Já jdu zítra na UTZ, tak jsem zvědavá co mi řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.4.21 14:19

@Blanche8 Tak to budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.4.21 18:56
@andilek89 píše:
@Blanche8 Tak to budu držet palce :palec:

Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.4.21 13:03

Tak holky dneska doktor na UTZ byl spokojený, že mám tři folikuly, největší 18 cm, zítra večer si mám píchnout Ovitrille a v pondělí ráno jdeme na to. Mám trošku obavy, aby nepraskl už o víkendu..doktor mi řekl, že na to mám ten Ovitrille..moc tomu nerozumím teda, ale snad ví co dělají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.4.21 14:26

@Blanche8 to ráda čtu :dance: budu držet palce aby to klaplo :palec: Jinak ti závidím že ti doktor řekl nějaký informace me minulý týden doktor neřekl při ultrazvuku vůbec nic při prohlídce jsem měla pocit že mi vydloubne dělohu z břicha jak to bylo nepříjemný a jediný co mi řekl že mám přijeď druhý den a uděláme ten první pokus IUI od sestry jsem se toho pak dozvěděla teda víc druhý den mi nic neukázal a ani nevysvětlil prostě mi to tam striknul a hotovo a další informace mi řekla zase až sestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.4.21 15:08

@andilek89 děkuju :) jo řekl mi, že vidí tři, jak velký jsou jsem viděla já když je měřil, jeden měl kolem 16 cm a druhý byl napsaný v papírech co mi dali a tam bylo 18. Pak jsem se ptala jestli nemůžou prasknout už o víkendu a to mi řekl, že mám tu injekci a pak jsem se ptala co sex o víkendu a říkal, že tomu můžeme ještě pomoc. Člověk se asi musí ptát, aby se něco dozvěděl no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.4.21 22:35

@Blanche8 Ja se ho ptala a nerekl mi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.21 07:29

@andilek89 Ahaaa,tak to mě mrzí takový přístup je na nic a moc člověku nepřidá :/ A jak dlouho jsi po IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
24.4.21 11:18

@Blanche8 19.04 jsem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.4.21 13:04

@andilek89 a já jdu teď v pondělí, to budeme akorát týden od sebe :) tak ty máš už skoro týden za sebou, tak ještě týden vydržet viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
24.4.21 22:49

@Blanche8 Jj ještě týden ale nevidím to nadějně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie