Inseminace 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
14.4.21 22:30
@andilek89 píše:
Tak zítra me to čeká :dance: a zjistila jsem že se toho bojím :( tak uvidím jak to zvládnu ale chtěla jsem se zeptat jestli po zákroku musim byt doma v klidu nebo můžu hned do práce?

Ahojky, já ti sice úplně nemůžu říct, já ještě nebyla, ale co říkají tak není čeho se bát a můžeš normálně fungovat. Dej pak vědět jak se cítíš. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.4.21 04:29

@Blanche8 Děkuju neboj napíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.4.21 11:01

Ahoj holky.. Tak dnes bolest podbřišku, velké špinění a test negativni.. Nevim jestli mám ještě chuť a sílu na třetí inseminaci.. Výsledky zatím všechny dobré a stejně se nedaří.. Už nevím co pro to víc udělat 😣 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.4.21 12:14

@Blanche8 tak jedu od doktora inseminace se bude provádět zítra a v sobotu večer si mám píchnout ovitrelle a v pondělí druhý pokus jak já se bojím tě injekce :zed: jsem zvědavá kdo mi ji píchne protože já to rozhodně nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.4.21 15:08

Tak první inseminace je zamnou ovitrelle si pichat nemusím :dance: Ale dostala jsem utrogestan mam ho brat od zítra 1 ráno a 1vecer tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.4.21 16:54
@andilek89
@andilek89 píše:
Tak první inseminace je zamnou ovitrelle si pichat nemusím :dance: Ale dostala jsem utrogestan mam ho brat od zítra 1 ráno a 1vecer tak jsem zvědavá

No tak super, držím moc palce :kytka: A podle čeho určují co brát? Já beru ten Clostilbegyt, o dalších zatim nic neříkali. V pátek jdu na UTZ, tak uvidím kdy mi řeknou, že to udělají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.4.21 16:55
@Sofie94 píše:
Ahoj holky.. Tak dnes bolest podbřišku, velké špinění a test negativni.. Nevim jestli mám ještě chuť a sílu na třetí inseminaci.. Výsledky zatím všechny dobré a stejně se nedaří.. Už nevím co pro to víc udělat 😣 😔

Ahoj, to mě moc mrzí, že i po druhý nic, ale do třetice už to musí vyjít hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.4.21 19:43

@Blanche8 ahoj 🙂no byla jsem nebo teda jsem na nemocenske, měla js nějakou škaredou chřipku (covid mě obešel) tak možná i tělo bylo oslabené 🤨 ale do třetí už půjdu stim, že si raději nebudu dělat naděje a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.4.21 21:33

@Blanche8 To vůbec nevím me rekl ze ovitrelle si pichat nemam protože to uz prasklo a od zitra mam brat ten utrogestan ale nevím jestli ho mam polykat a nebo zavádět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.4.21 22:37

@andilek89 jestli můžu poradit k tomu utrogestanu🙂 mě sestra poradila zavádět vaginálně, je to prý i účinnější.. Mě od toho odradila pokud bych je polykala mohlo by mi být špatné, slabo, usinala bych.. Takto mi to řekla sestra 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.4.21 23:15

@Sofie94 děkuju zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.4.21 11:17
@Sofie94 píše:
@Blanche8 ahoj 🙂no byla jsem nebo teda jsem na nemocenske, měla js nějakou škaredou chřipku (covid mě obešel) tak možná i tělo bylo oslabené 🤨 ale do třetí už půjdu stim, že si raději nebudu dělat naděje a uvidíme.

Joo tak je to možný :/ Tak teď už to musí vyjít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.4.21 11:18

Holky je tu někdo komu vyšla IUI napoprvé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.4.21 14:10

@Blanche8 jj, u nás klaplo hned první IUI v listopadu, ale bohužel to pak skončilo biochemickým. 2. IUI neklaplo, protože manžel měl covid a horečky, tak se mu hrozně zhoršil spermiogram. No a dnes večer zrovna bude ovulace (včera jsem byla na utz a píchala jsem si ovitrelle). Takže teď mě zase čekají 2 týdny čekání, zdali to klaplo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.4.21 09:38

@Blanche8 naděje umírá poslední.. 🙂 💜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie