Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andilek89 píše:
Tak zítra me to čekáa zjistila jsem že se toho bojím
tak uvidím jak to zvládnu ale chtěla jsem se zeptat jestli po zákroku musim byt doma v klidu nebo můžu hned do práce?
Ahojky, já ti sice úplně nemůžu říct, já ještě nebyla, ale co říkají tak není čeho se bát a můžeš normálně fungovat. Dej pak vědět jak se cítíš. Držím palce ![]()
Ahoj holky.. Tak dnes bolest podbřišku, velké špinění a test negativni.. Nevim jestli mám ještě chuť a sílu na třetí inseminaci.. Výsledky zatím všechny dobré a stejně se nedaří.. Už nevím co pro to víc udělat 😣 😔
@Blanche8 tak jedu od doktora inseminace se bude provádět zítra a v sobotu večer si mám píchnout ovitrelle a v pondělí druhý pokus jak já se bojím tě injekce
jsem zvědavá kdo mi ji píchne protože já to rozhodně nebudu ![]()
Tak první inseminace je zamnou ovitrelle si pichat nemusím
Ale dostala jsem utrogestan mam ho brat od zítra 1 ráno a 1vecer tak jsem zvědavá
@andilek89 píše:
Tak první inseminace je zamnou ovitrelle si pichat nemusímAle dostala jsem utrogestan mam ho brat od zítra 1 ráno a 1vecer tak jsem zvědavá
No tak super, držím moc palce
A podle čeho určují co brát? Já beru ten Clostilbegyt, o dalších zatim nic neříkali. V pátek jdu na UTZ, tak uvidím kdy mi řeknou, že to udělají ![]()
@Sofie94 píše:
Ahoj holky.. Tak dnes bolest podbřišku, velké špinění a test negativni.. Nevim jestli mám ještě chuť a sílu na třetí inseminaci.. Výsledky zatím všechny dobré a stejně se nedaří.. Už nevím co pro to víc udělat 😣 😔
Ahoj, to mě moc mrzí, že i po druhý nic, ale do třetice už to musí vyjít hm?
@Blanche8 ahoj 🙂no byla jsem nebo teda jsem na nemocenske, měla js nějakou škaredou chřipku (covid mě obešel) tak možná i tělo bylo oslabené 🤨 ale do třetí už půjdu stim, že si raději nebudu dělat naděje a uvidíme.
@Blanche8 To vůbec nevím me rekl ze ovitrelle si pichat nemam protože to uz prasklo a od zitra mam brat ten utrogestan ale nevím jestli ho mam polykat a nebo zavádět ![]()
@andilek89 jestli můžu poradit k tomu utrogestanu🙂 mě sestra poradila zavádět vaginálně, je to prý i účinnější.. Mě od toho odradila pokud bych je polykala mohlo by mi být špatné, slabo, usinala bych.. Takto mi to řekla sestra 🙂
@Sofie94 píše:
@Blanche8 ahoj 🙂no byla jsem nebo teda jsem na nemocenske, měla js nějakou škaredou chřipku (covid mě obešel) tak možná i tělo bylo oslabené 🤨 ale do třetí už půjdu stim, že si raději nebudu dělat naděje a uvidíme.
Joo tak je to možný :/ Tak teď už to musí vyjít ![]()
@Blanche8 jj, u nás klaplo hned první IUI v listopadu, ale bohužel to pak skončilo biochemickým. 2. IUI neklaplo, protože manžel měl covid a horečky, tak se mu hrozně zhoršil spermiogram. No a dnes večer zrovna bude ovulace (včera jsem byla na utz a píchala jsem si ovitrelle). Takže teď mě zase čekají 2 týdny čekání, zdali to klaplo nebo ne.