inspirace z Keni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
29.9.09 00:01

Inspirovat se nebudu,přijde mi to spíš k pláči a je mi líto děí které v tom žijou :roll:

Další odkazy ten první byt mi přijde zastaralej,přeplácenej,radši toho mám málo ,takže druhý odkaz super :wink:

Taky se zaregistruju a doufám že najdu nějakou inspiraci,ae těžko něco plánovat když ještě nevim kam mě vítr zavane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.9.09 08:07

Kamča.dalmatinko: tam deti nezijou, pokud jsem pochopila spravne, jedna se o obytovani pro dobrovolniky z Evropy apod, kteri tam jedou s necim pomahat. Nicmene, jiste takto podobne mnoho deti v Keni zije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.9.09 08:29

To musí být strašný, ale asi jim to vyhovuje? :? No, každopádně si začnu zase těch našich 53m víc vážit :wink:
Jen k tomu bydlení toho architekta, mě se to tedy moc nelíbí, ale hned mě napadlo že by to bylo ideální bydlení pro malé děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.9.09 12:19

Já nevím - ale vám se ten dům architekta vážně líbí? Třeba ten obývák je nádherný … ale jen jako fotka z katalogu. Bydlet bych v něčem takovém nemohla … ani to nevypadá, že tam někdo bydlí. A kuchyň - asi super, ale pro takovéhle kuchyně existuje výraz „pitevna“…

Mě se ty moderní interiery ohromně líbí … ale prostě si neumím představit, jak v tom můžou lidi fungovat, aniž by pořád neleštili, nevysávali, neuklízeli, nesbírali.. Tohle je krásné asi jenom, když je to superuklizené… Mám tchýni, která ma taky takovou sterilní domácnost … vždycky mě z toho dokonalýho pořádku a řádu až zamrazí, když tam vstoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.9.09 15:58

Baghiro, líbí, ale ani já si neumím představit v tom bydlet. To moc k dětem není, spíš pro dva lidi, kteří toho moc nenašpiní a potřebují prestižní dům …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.9.09 17:09

Já tohlety různý reality show a šmírování lidí strašně zbožňuju,jsem na to trochu ulítlá :oops: :) :) …takže jsem na ty stránky hodila i fotky našeho baráčku, jak máme šikovného tatínka…jsem zvědavá jestli přihodíte také nějaké fotečky pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.9.09 17:56

MartinoP, tatínka máte opravdu šikovného. Krásný dům!!! Koukala jsem, že jseš už i v soutěži … to je dobře, moc hezký obývák, přihodila jsem ti bodíky:-) Já se tam večer taky chystám dát fotky, jestli stihnu uklidit po dnešním dětském mimořádném řádění … rozmázlá lučina na sedačce apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.9.09 20:56

baghira: me se ten byt architekta take libi. A myslim, ze se v tom da i bydlet. Proste, kdyz to neni superuklizene, vypada to hur, ale porad dobre…:) Kamaradka bydli v taky takovem podobnem stylu a ma dite … a jde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.9.09 20:59

Známá měla focenej byt v Moderním bytě a co vím, tak to hodně stylizovali - většinu dekorací odklidili a pak to vypadalo větší a prostornější a hezčí. Normálně tam mají věcí víc a bydlet se tam dá.

Jde jen o styl, každému se líbí něco jinačího, já osobně mám ráda styl čím míň tím líp, ale postupně se mi kupí svíčky a blbinky a kdeco všechno a kdybych to netřídila a neřešila, už jsme asi skončili pod hromadou bordelu :lol:

Byt architekta je pro mě hodně dobrej :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
29.9.09 21:02

Já neříkala, že není krásnej. Jen na mě působí studeně. Ale na fotce se mi tajový interiéry taky moc líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.9.09 21:11

Je to fakt individuální, někdo považuje za studenej i náš byt - máme všude na podlaze dřevo, nikde žádný koberce nebo závěsy, ale nám to příjde OK a hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
30.9.09 04:10

Jee diskuze pro mne…ke Keni se teda nebudu vyjadrovat :lol:

Mne se libi neco jako Francouzsky venkov s modernimi prvky… 8) :lol:

Hodne bile,bile steny-max bezova a pastely v detskem pokoji…
Priznane-viditelne tramy,nejlepe neopracovane,nebo alespon nenatrene a kdyz tak na bilo…bilafrancouzska okna s vyhledem na obri verandu a nejlepe jezero 8)
Bilou kuchyn s patinou s nerez spotrebici,obri jidelni stul a u nej spousta zidli,klidne kazda jina,kombinace Ikei-historie a co se kde najde…
Na stenach hodne cernobilych fotek a k tomu par velkych obrazu-neco stareho a nebo alespon stary ram..velke stare hodiny..hodne polstaru.

Vysoke stropy s nejlepe odkrytou pudou,tramy a s vyhledem z horniho patra dolu..
Nejaky kus nabytku z naplaveneho dreva,bily a modry porcelan…knizky,knizky,knizky..v obyvaku jednu stenu z cervenych cihel,kamenny krb..

No radeji koncim,treba jednou neco podobneho stvorim :lol:
Pro inspiraci chodim treba sem..

http://www.hgtv.com/…5/index.html

http://www.styleathome.com/…erene/s/27/2

http://www.housebeautiful.com/…living-rooms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat