Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím a mám dotaz. ![]()
V létě pojedu s dětma na naší chalupu a ráda bych si tam vzala noťas a měla připojení k internetu. Přiznám, jsem docela závislák, takže se internetu nevzdám ani o dovolené.
No a řeším, jaké připojení. Chtěla bych nějakou wifinu, abych mohla připojit noťas a děti mobily.
Už jsem to řešila loni, volala jsem na svého operátora a tam mi poradili, ať si vezmu od nich wifi router, ale budu muset uzavřít smlouvu na dva roky. A jelikož mám dva týdny na vyzkoušení, můžu ho pak vrátit. Bylo mi to blbý, ale když mi to takhle poradili, tak jsem to udělala. Bylo to v pohodě, připojení fungovalo, po týdnu jsem ho vrátila. No, ale je mi blbý to udělat znova, tak hledám nějakou alternativu. Vyhovovalo by mi, kdyby ten router šel třeba na ten týden půjčit, ale to jsem nenašla, že by nějaký operátor nabízel. ![]()
Koukala jsem i na nějaká ta USB připojení, ale tam jsou omezená data a asi tam nejde wifi.
Můžete mi někdo poradit, jak to vyřešit? Díky ![]()
Zkus se podívat na odorik.cz .
V sezoně si platíme data navíc, přes rok tam asi nějaký minimální poplatek je (internet spravuje muž, takže nemám zase takový přehled), ale třeba u klasického tel. čísla, pokud se netelefonuje nad určitou částku, tak se denně platí cca 70hal, což za měsíc je cca 21Kč.