Internetové obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
16.8.05 10:11

Nakupování po internetu

Ahojky,já nakupuji přes internet víc než v kamených obchodech (většinoi s tím odbiju vše-vánce,narozeniny atd..) :D ,ale taky jsem se setkala s tím,že mi věcičky někdy nepřišly,nebo přišly o moc dýl,že jsem ani už nevěděla,že jsem si něco objednala atd..
Nedávno jsem nakoupila na www.levneknihy.cz kde mají plno věcí i pro děti i hračky.Koupila jsem malé hračku,která má hrát a dodnes z ní nikdo nevyloudil ani tón..To docela naštve :x
Jinak nakupuji i výtvarné potřeby a rozhodně nedoporučuju www.dilnainspirace.cz nejenom já,ale i kamarádky,kterým jsem to dopručila (to jsem samozřejmě nevěděla jak vše dopadne)jsme se setkali s nehezkým přístupem od zřejmě majitelky těchto stránek…jediná rada jaká by ode mě byla nedávejte tam telefon!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
9.9.05 10:44

Zajímavé ceny na www s kojeneckým zbožím

My jsme dosud nakupovali přes internet hlavně elektrospotřebiče, teď jsem začala s výbavičkou na miminko. Zatím jsem jen ve fázi „objednávání“, ale už jsem prošla většinu stránek a co se týče výběru a nízkých cen mohu doporučit zejm.:

www.detskyraj.cz (hlavně výrobky AVENT tu mají asi nejlevnější, pak stojí za zmínku i kočárky, matrace do dětských postýlek, látkové pleny, prostěradla)
www.kojenecke.cz (zde mě zaujal nejvíc textil - dětské povlečení, rychlozavinovačky, deky, látkové pleny, …)

Obě adresy už tu určitě někdo uváděl, ale tyhle se mi z hlediska cen i výběru zboží zatím líbily asi nejvíc. Snad mě pak nezklamou ani kvalitou služeb…

Hodně velký výběr je i na www.deticky.cz, ale ve srovnání s ostatními prodejci zde byly ceny ve většině případů vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.9.05 10:55

Přidávám také jeden tip. Veškerou kosmetiku pro miminko, ale i hyg.potřeby pro sebe včetně porodnických vložek, teploměrů, dudlíků, lahviček a mnoho dalšího jsem objednala na www.lekarna.cz Udělala jsem již více objednávek, při objednání nad 1100kč je poštovné zdarma, je tam obrovský výběr. Vše přišlo zcela v pořádku, jen v minulém balíčku chyběla zubní pasta, po té co jsem na tuto skutečnost upozornila mailem mi do pár minut přišla odpověď s omluvou a za pár dní i zmíněná zubní pasta s dárečkem. Mohu vřele doporučit!!!

Dále jsem si objednala mateř.podprsenky na www.e-detskysvet.cz objednávala jsem je 28.8. a zatim nic nepřišlo - máte s tímto obchodem zkušenosti?

Zavinovačku do autosedačky jsem objednala na www.babylife.cz za 490kč, ale tady jsem se dočetla, že u výrobce- www.emitex.cz je za 430kč a hlavně dodání je prý do týdne. Tak jsem zvědavá kdy přijde mě a jestli ji stihnou poslat do mého porodu- termín mám za měsíc :-))
 Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
9.9.05 12:13

zkusenost

Ahoj,
mam spatnou zkusenost z e-shopem http://cam-neonato.vltava2000.cz/store/.
Na konci kvetna jsem objednala, veci sice prisly do tydne, ale taska na kocarek uplne jina barva, nez jsem si objednala. Sada Kit bagno, ktera by mela mit vanicku, nocnik, stupatko, WC sedatko ve stejne barve bohuzel mela WC sedatko jinou barvu nepasujici do :,-(y. Telefonicky jsem to hned domlovala a bylo mi vysvetleno, ze to do te :,-(y patri (???!!!) a ze tasku mam poslat zpet a poslou mi tu barvu, co chci. Pak mi jeste psali, ze budu muset uhradit postovne zpet, kdyz budu chtet vratit to WC prkenko a to proto, ze se tim objednavka snizi pod 4000Kc. No pravda to nebyla, tak jsem jim musela pripomenout moji objednavku a prepocitat, aby videli, ze se stale pod 4000 Kc nedostala. Dale jsem se asi dalsi dva mesice snazila emailama ozyvat, kdy mi konecne poslou tu tasku ve spravne barve a naprosto bez odezvy. Telefonicky jsem to take nekolikrat urgovala a oni mi drze rekli, ze uz mi to poslali. Coz samozrejme nebyla pravda.
Nakonec, kdyz uz jsem skoro neverila, ze mi to poslou, poslali po mem x-tem telefonatu, v polovine srpna! Ja za tu dobu stihla porodit a memu synkovi uz byly skoro dva mesice. A to jsem si to objednavala na zacatku 9.mesice tehotenstvi.
Takze u nich uz nechci objednavat. Dejte si pozor, kdyz musite neco vracet, zacina tim vetsinou tezka tahanice.
Jinak mohu pochvalit e-shop http://www.detskydum.cz/. Ti mi predem zavolali, kdyz nemeli vyrobek v te barve,co jsem si objednala a domluvili se se mnou na jine variante. To je spravny pristup - a ne poslat co se jim zamane.
Nekdy mam pocit, ze si nektere e-shopy mysli, ze zakaznici jsou nesvepravni idioti a nebo nejsou dostatecne asertivni a na tom boduji.
Bezproblemove nakupy preje Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.05 07:56

Zdravím všechny maminky. Reaguji na zprávu níže uvedenou. Zavinovačky opravu dodáváme až tak do 10 dnů od objednání, protože dochází k prodlení způsobené dodavatelem. Většina zavinovaček je již prodaná když přijdou na firmu. V den přijetí se vždy snažím s vypětím všech sil a většinou nutnou pomocí rodiny odeslat ihned tyto zavinovačky, aby maminky na ně nečekali. Co se týká ceny, bohužel nemohu nastavit stejné ceny jako výrobce, jelikož jeho cena se blíží mému nákupu. Vzhedem k faktu že tento produkt byl velmi málo prezentován, a jako maminka chápu že v zimě je velmi praktický nabídla jsem ho i na našich stránkách.

Jana Živná :lol:
BABYLIFE.cz (www.babylife.cz)

Aimee píše:
Zavinovačku do autosedačky jsem objednala na www.babylife.cz za 490kč, ale tady jsem se dočetla, že u výrobce- www.emitex.cz je za 430kč a hlavně dodání je prý do týdne. Tak jsem zvědavá kdy přijde mě a jestli ji stihnou poslat do mého porodu- termín mám za měsíc :-))
 Aimee
  • Citovat
  • Upravit
1180
15.9.05 20:53

Ahoj, já jsem zatím moc po internetu neobjednávala. Ale mám teď čerstvou dobrou zkušenost s www.9mesicu.cz. Kupovala jsem tam před 3 týdny monitor dechu Nanny. Objednávka byla rychle vyřízena a Nanny včetně dodacího a záručního listu v pořádku přišla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.9.05 07:56

Tak zavinovačka z www.babylife.cz opravdu přišla velmi brzy-už za 8.den od objednání. V naprostém pořádku přesně dle objednávky.
Paní Živná -děkuji :wink:

Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
16.9.05 09:30

Ahojky, nemáte nějaký tip na internetový obchod s kojeneckým textilem ? Zatím jsem nějak nenarazila na takový, kde by byl větší výběr. Spíš mně to připadalo jako výprodej :cry: a nebo maminky z Brna, nemáte tip na nějaký dobrý kamenný obchod ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.9.05 13:23

ahoj holky,
nevíte o někom kdo by prodával zavinovačku do autosedačky(použitou), nejsme na tom moc dobře s penězma, ale četla jsem, že ja to výborná věc.
Jestli o někom víte můžete mi napsat buď přes emiminko, nebo na klimova.veronika@tiscali.cz díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.05 13:51

klokanek

Dobry je taky tento obchod, kupovali jsme tam kocarek.

http://www.klokanek-online.cz/

• Citovat
  • Upravit
2390
22.9.05 09:00

Aimee - chtěla jsem se tě zeptat kde jsi našla cenu 430,– na zavinovačku do autosedačky na stánkách www.emitex.cz. Mě poslali mejlem že stojí 510 + poštovné. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.9.05 11:07

Ahoj holky,
celkem dobrý výběr textilu mají na
http://server.czi.cz/…cz/index.asp?…
 Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.05 12:02

vero, já tu cenu nenašla na emitexu, ale na emiminu v nějaké diskusi, ale nevím přesně v jaká, myslím že přímo o zavinovačkách do autosedačky, tak koukni.

Jinak podprsenky od www.e-detskysvet.cz mi přišly včera, jsou pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.9.05 12:05

Jó, je to tady- diskuze zavinovačka do autosedačky, je to hned 2. příspěvek od Marky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.9.05 16:04

Tak mi dnes přišel z www.babylife.cz fusak Combi od Emitexu. Objednávala jsem ho před týdnem a už ho mám dneska doma a v pořádku - vše OK :D Rychle objednáno a vyřízeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák