Internetové obchody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
860
27.9.05 17:10

Ahoj,
ja mam dobre zkusenosti se www.spuntik.cz - tam jsou hodne ochotní prodavači a prodavačky, zůtanou i po pracovní době a všechno předvedou a ukážou, i při objednání přes net je to pohoda a neúčtují poštovné a balné.
jinak www.e-detskysvet.cz - maji na netu vyšší ceny než v obchodě
a na www.loana.cz - mají taky výprodeje, je to český výrobce a má docela dobré ceny!
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
27.9.05 20:22

ahoj..zkuste mrknout na www.medatko.cz je tam spousta novýho i staršího zboží, příjemné ceny.
miselline+kačenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.9.05 22:19

Ahoj,
já nakupuju na www.mimibazar.cz, jsou tam nové i z druhé ruky super večičky pro mimi i dospěláky.
 Sylva

• Citovat
  • Upravit
1180
29.9.05 17:27

Ahoj, tak mám teď čerstvou dobrou zkušenost s www.aventbaby.cz … v neděli jsem objednala savičky s variabilním průtokem a měkkou kouzelnou hubičku s ventilem (nejen pro kouzelné hrnečky). A v úterý byl již balíček na poště :) Na těchto stránkách si můžete koupit vše od Aventu, co se v republice prodává. Ceny jsou velmi výhodné a poštovné a balné je 50 Kč. I s tím poštovným mě to přišlo pořád levněji než v kamenném obchodě nebo jinde na netu a navíc - ty savičky jsem nikde nemohla sehnat. Takže doporučuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.05 12:59

šátek KLUBÍČKO

Přidávám odkaz na perfektní šátek Klubíčko. Paní je moc ochotná, sešla se se mnou a naučila mne úvazy. Případně pořádá i kurzy vázání šátků :-)
Jsme s šátkem moc spokojeni a proto ho tady uvádíme, aby měli možnost i další rodičové :-)

http://www.pipilota.cz/index.php?…

Mějte se krásně :-)
Nada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.9.05 17:15

paraplicko : Ještě nižší ceny výrobků AVENT než na aventbaby.cz mají na www.detskyraj.cz, a to docela výrazně. Nevím sice, zda tam mají opravdu kompletní sortiment od AVENTu, ale mají tam toho opravdu dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
30.9.05 18:39

Alicce: Máš pravdu, dívala jsem se na www.detskyraj.cz a savičky i ty hubičky jsou tam o 10 Kč levnější než na www.aventbaby.cz. Ale dost velký rozdíl je v poštovném a balném: zatomco „aventbaby“ ho má 50 Kč, tak „detskyraj“ má 150 Kč. Takže to pořád vycházi na www.aventbaby.cz levněji. Tedy pokud nejsi z Prahy a nevyzvedneš si zásilku přímo v prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.05 14:41

Nový internetový obchod pro miminka eCipisek.cz

No já jsem také našel zřejmě úplně nový ishop http://www.ecipisek.cz …a hned jsem si tam objednal pro malou pár věciček…

• Citovat
  • Upravit
2221
21.10.05 14:51

Já přidám
http://www.todo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.05 15:41

Ahoj, zdravím všechny.
Podívala jsem se na pár Vámi doporučených obchodů a měla bych na Vás zkušené dotaz. Jelikož jsem těhotná, teprve krátce (11 tt) vůbec se nevyznám v tom číslování. Jakou velikost má novorozenec? Přijde mě že všude je to snad jinak číslované a já jsem z toho totálně zmatená.
Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
2221
21.10.05 16:02
Fifka píše:
Ahoj, zdravím všechny.
Podívala jsem se na pár Vámi doporučených obchodů a měla bych na Vás zkušené dotaz. Jelikož jsem těhotná, teprve krátce (11 tt) vůbec se nevyznám v tom číslování. Jakou velikost má novorozenec? Přijde mě že všude je to snad jinak číslované a já jsem z toho totálně zmatená.
Děkuji za radu.

Ahoj
většinou vel. 56. My jsme měli při narození 49 cm a 3000 g, když jsme šli domů, tak malý měl 2900 g. Pořídila jsem i něco menšího asi vel. 52. Nejlepší je nakupovat vel. 56 - to po novorozeňátko úplně stačí (menší moc nakupovat nemusíš, protože to už je pro menší miminka, kdyžtak pak můžeš koupit něco menšího až ne narodí a budeš vědět, jak je velký), pak vel. 62. Ještě jsou vel. 68, 74, 80 atd. ale to už je pro větší mimi.
No ono to je jak u jakého výrobně, některý výrobce čísluje v měsících třeba vel. 0 - novorozenec, vel. 1 - jeden měsíc, nebo tam je napsáno 0-1m - a je to pro novorozence do 1 měsíce.
Některý výrobce čísluje o dvě čísla navíc, třeba vel. 64 - odpovídá vel. 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.10.05 09:28

eCipisek.cz

Ahoj tak www.ecipisek.cz se mi moc líbí, i sleva při prvním nákupu mne zaujala uz tam mam vyhledlou autesedačku boogie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.10.05 14:31

Oluško, děkuji moc jsi mi pomohla! To jsem potřebovala slyšet.
 Fifka

• Citovat
  • Upravit
2221
24.10.05 17:25
Fifka píše:
Oluško, děkuji moc jsi mi pomohla! To jsem potřebovala slyšet.
 Fifka

Ahoj
Nemáš zač..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
24.10.05 17:34

Ahoj holky,

já mám internetový obchod a věci od AVENTU mám taky, komplet sortiment a myslím, že ceny ještě o něco lepší, když jsem koukala s holkama v deníčku a na chatu, tak schválně porovnejte.
Jinak ted každý den dodávám do obchodu nové věci, protože sama čekám mimi a scháním spoustu věcí a někdy se až divím, jaké jsou v cenách rozdíly.
Zajímavé ceny jsou myslím i od SCARLETT, matrace, povlečení, nebesa, nábytek, hrazdičky.. no všechno možné..
Sama jsem si vybavila celý pokojíček, a když jsem porovnala s cenami v normálním obchodu.. no hrůza.. např. kokos matrace do postýlky za 670,– (mám to všechno v e-shopu) a a jinak jí mají všude kolem 990,–, tu samou od Scarlett.

www.todo.cz - odkaz na e-shop fotka obchodu

Ahoj Jarka a Nikolka 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák