Internetové obchody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.5.06 08:37

Máte někdo zkušenost s nákupem kočárku v http://www.podivej.cz/index.php, popř. s řešením reklamace. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
16.5.06 10:05

Já jsem se chtěla zeptat, zda má někdo zkušenost s internetovým obchodem www.mimco.cz . Jsou tam docela levné kočárky, akorát nevím, zda je to solidní obchod. A vůbec jestli upřednostnit nákup přes internet než nákup v obchodě kamenném.
Zvlášť kvůli reklamacem. Neboť tento obchod www.mimco.cz je od nás dost vzdálen.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.6.06 23:33

Ahoj, musím se zastat Verusky-berusky. Objednávala jsem tam 2× a nikdy nebyl jedinný problém. Poprvé to byl spací pytel - výborně ušité, barva a motiv byl jako na obrázku. Podruhé jsem objednávala kalhoty zahradníky, šátek a 3 dětské knížky. Všechno moc pěkné a bez problémů. Dokonce jako dárek byl přibalen další šátek ze stejné látky jako kalhoty. Takže já mám dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.7.06 19:00

Ahoj holky.

Tak jsem zkoukla obchody které jste napsaly a myslím že jsem nikde neviděla www.babyexpert.cz takže ještě ten.Já už tam objednávala 2× a vždy vše v pohodě.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.8.06 20:47

Máte někdo zkušenost s nákupem na www.vlacek.cz ??? Anonymni doporučení (o pár příspěvků dříve) neberu vážně :roll:

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.8.06 21:04

tyndo kupovali jsme přes topnakup kočárek, autosedačku a další související příslušenství za bratru 25 tis. Kč, objednávka proběhla v pořádku, jen jsme dostali omylem jinou barvu fusaku než byla objednaná, ale prostě jsme ho nepřevzali a nezaplatili a počkali na výměnu. Po telefonu jsme tuto drobnost bez problému s ochotnou slečnou vyřídili. Takže když to shrnu, mohu dát pozitivní referenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.8.06 13:19

Tak my taky koupili kočárek na Top nákupu. Měli jsme obavu, protože byl dost drahý (25 000,–) ale vše proběhlo naprosto v pořádku. Do týdne nám byl doručen bez jakéhokoliv problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.9.06 13:44

Internetové obchody

Přes internet nakupuji velice často, dobré zkušenosti mám s:
www.caryfuk.cz
www.ajuty.cz (kočárek přišel druhý den)
www.babyexpert.cz
www.e-detskysvet.cz
www.ramatti.cz (chtěli platbu na fukturu do 7 dnů až po dodání zboží)

Naopak jsem velice nespokojena s www.autosedacky-kocarky.cz. Objednala jsem si tam před 6 týdny hračku pro malýho. To že nedorazila na narozeniny jsem už oželela, ale firma ani neodpovídá na mé dotazy, zda zboží vůbec přijde. Dnes jsem to stornovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.10.06 13:22

Zrazuju všechny od objednávání zboží přes www.i-obchod.cz. Nereagujou na maily, pak mi napíšou že zboží „dnes“ odesílají, do telefonu mi tvrdí že zboží odeslali a že mi musel přijít mail atd atd. Zatím bojuju, tak ať nás není víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.11.06 17:46

taky s přikláním k www.potrebyprodeti.cz, velice slušné jednání, rychlé dodání do 5 dnů............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.2.16 19:03

Já lezu často do Tchiba, není moc podobných obchodů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie