Internetové obchody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.11.05 02:34

eShop

Ahoj holky,
dneska jsem objevila docela fajn obchod http://www.vlacek.cz/eshop. Mají tam teď zaváděcí slevy a ceny jsou fakt super. Co mě hodně zaujalo tak že si tam můžu nakoupit opravdu vše a to i plenky a výživy! Navíc při hledání kočárku jsem našla přímo odkazy na různá příslušenství a sedačky, které se ke kočárku dají dokoupit. Určitě se tam zajděte podívat. Zboží se dá vyzvednout osobně a tak se nemusí platit poštovné.

Ahojky

Marta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.11.05 20:53

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s e-obchodem www.babypro.cz . Jsou tam docela dobré ceny kočárků - jedná se mi o Hoco Striker (nový - cena 5999,–).

• Citovat
  • Upravit
278
7.11.05 22:13

www.mim.cz

moc pěkné oblečky pro miminka a děti, nemám ale zkušenost s nákupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.11.05 00:54
Anonymní píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s e-obchodem www.babypro.cz . Jsou tam docela dobré ceny kočárků - jedná se mi o Hoco Striker (nový - cena 5999,–).

O tomhle shopu toho bylo napsáno už hodně ve starších diskuzích tady nebo na http://www.rodina.cz/diskuse76.htm
Většinou to byly negativní zkušenosti s velkými zálohami, dlouhou dodací lhůtou, případně reklamacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.3.06 15:31

AHoj,

já můžu doporučit www.4baby.cz
Objednala jsem tam již 2× a zboží vždy dorazilo za 1-2 dny.
Vždy jsem byla příjemě překvapená, že oblečky vypadají mnohem lépe ve skutečnosti než na fotce. Pokud porovnám kvalitu a cenu s kamenným obchodem, je to opravdu levné!
Zajímavé je, že dováží značky, které v Čechách nejsou často vidět, takže pro maminky, které nepodlehly Next-mánii, je to další varianta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
12.3.06 15:56

Ahoj,chtela jsem se zeptat,hledam nejaky inter.obchod kde to posilaji i do ciziny…jelikoz ziju ve Francii a chtela bych si koupit par veci pro mimi,ktere tu nemaji anebo se mi nelibi…neznate nejaky?Byla bych moc rada,dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 20:17

Ahoj,

mám velice dobré zkušenosti s internetovym obchodem eKočárky.cz . Pořídila jsem si od tam kočárek Gesslein - M2 a jsem velice spokojená. Kočárek plně splňuje mé naročné požadavky.

• Citovat
  • Upravit
271
14.3.06 21:46

Ahoj.
Rozhodně doporučuju www.detskyruzek.cz, teď jsem objednávala podruhé, naprosto skvělá komunikace a bezvadný přístup.
Dále určitě bez problémů jsou na www.beruska-veruska.cz, mám zkušenost - dobrou - i s www.matysek.cz, www.detskyraj.cz, www.dorjan.cz (kočárky) no a samozřejmě www.mimibazar, tam je nás závislých asi víc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.3.06 08:33

Tak beruška věruška rozhodně nedoporučuji.Objednávala sem tam punčocháče a celkem katastrofa.jedny byly děravý.Košilky měli do bavlny na štítku hooodně daleko.Jedna dokonce neměla cedulku a byla o hodně menší než sem chtěla.A všechny věci dost divně smrděli a nepustilo to ani po vyprání.Už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.3.06 08:59

Já na Berušce Verušce vloni objednávala spací pytel - přišel v pohodě, nesmrděl :) .. ale je fakt, že barva se od fotky v e-shopu lišila. Ale mně se líbila, tak jsem to neřešila.

Ono je to asi případ od případu. Já mám kladné zkušenosti s Čáryfukem (úplně super jednání, do 20 minut odpovídali na maily a velice slušně), Rumburakem, Tenaxem, http://www.kocksport.cz , http://www.kojenecke.cz . Na další si nevzpomenu.

Co mě ale totálně zklamalo, bylo http://www.todo.cz a http://www.kocarky.cz . Tam už nakupovat nebudu, byť by měli sebelepší ceny.

Jsem za tuhle diskusi ráda, občas se tu objeví i obchod, na který jsem zatím nenarazila … jen tak dál:)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.3.06 09:40

www.elavi.cz

zkušenost s nimi ale zatím nemám.
Míša

• Citovat
  • Upravit
271
15.3.06 14:41

Určitě každá maminka může mít jinou zkušenost, ale já se chci zastat Berušky-verušky. Všechno co mi od nich přišlo, bylo moc krásně ušité, pěkné a dokonce jsem tam potřebovala něco trošku jiných rozměrů a bez problémů mi vyhověli, dokonce za skvělou cenu!
Teď tam budu zrovna posílat další objednávku, je pravda, že mám v merku i punčocháčky, tak uvidíme, doufám, že budou taky ok:)

Jinak taky jsem zapomněla na Čáryfuk, ten je bezva, má výdejní místo i v Brně.

A ještě k tomu www.detskyruzek.cz - mají dopravné zdarma! Všechno, ne jen nad 2.000,– jak jiné obchody.

Třeba mě ještě něco napadne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.3.06 08:59

Musím potvrdit na mimibazaru to znám :lol: . S www.promi.cz máme velmi dobré zkušenosti. Kočárek a Nanny s velkou slevou a přišli do 3 dnů od objednávky, opravdu super, vše perfektne zabalené a nepoužité.
www.kojenecke.cz je našeho kámoše a musím jen doporučit jak jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
4.4.06 18:15

Ahojky,
narazila jsem na další www.tulipanek.cz zatím nemají rozjetý on.line, ale objednat po netu lze. Komunikovala jsem s paní majitelkou po netu a je velice milá a ochotná - doporučuji /na netu mají spíš potřeby pro děti/
Ještě mám dobrou zkušenost www.renka-pichl.cz a samozřejmě MMB :wink:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
5.4.06 14:04

FIFKO - taky doporučuku vel. 56, ale jen minimum, soupravičku k Dr. a z porodnice. Já měla většinou až 62, Verča se narodila 3120g, 56 jí bylo akorát, tak věřím, že 4kg mimi to ano neoblíkne. Doma měla hned 62, sice to bylo větší, ale to nevadilo, z 56 hned vyrostla, měla jsem 1 soupravu do porodnice + asi 2 dupačky, po narození jsme ještě 2 oblečky dostali, no jestli to měla 2× na sobě, tak je to moc.
Tak jen to nejnutnější, stejně až po porodu zjistíš, co a kolik potřebuješ a i podle velikosti mimi.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák