Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo zkušenost s nákupem kočárku v http://www.podivej.cz/index.php, popř. s řešením reklamace. Díky
Já jsem se chtěla zeptat, zda má někdo zkušenost s internetovým obchodem www.mimco.cz . Jsou tam docela levné kočárky, akorát nevím, zda je to solidní obchod. A vůbec jestli upřednostnit nákup přes internet než nákup v obchodě kamenném.
Zvlášť kvůli reklamacem. Neboť tento obchod www.mimco.cz je od nás dost vzdálen.
Dík
Ahoj, musím se zastat Verusky-berusky. Objednávala jsem tam 2× a nikdy nebyl jedinný problém. Poprvé to byl spací pytel - výborně ušité, barva a motiv byl jako na obrázku. Podruhé jsem objednávala kalhoty zahradníky, šátek a 3 dětské knížky. Všechno moc pěkné a bez problémů. Dokonce jako dárek byl přibalen další šátek ze stejné látky jako kalhoty. Takže já mám dobrou zkušenost.
Ahoj holky.
Tak jsem zkoukla obchody které jste napsaly a myslím že jsem nikde neviděla www.babyexpert.cz takže ještě ten.Já už tam objednávala 2× a vždy vše v pohodě.
Martina
Máte někdo zkušenost s nákupem na www.vlacek.cz ??? Anonymni doporučení (o pár příspěvků dříve) neberu vážně ![]()
Sendy
tyndo kupovali jsme přes topnakup kočárek, autosedačku a další související příslušenství za bratru 25 tis. Kč, objednávka proběhla v pořádku, jen jsme dostali omylem jinou barvu fusaku než byla objednaná, ale prostě jsme ho nepřevzali a nezaplatili a počkali na výměnu. Po telefonu jsme tuto drobnost bez problému s ochotnou slečnou vyřídili. Takže když to shrnu, mohu dát pozitivní referenci.
Tak my taky koupili kočárek na Top nákupu. Měli jsme obavu, protože byl dost drahý (25 000,–) ale vše proběhlo naprosto v pořádku. Do týdne nám byl doručen bez jakéhokoliv problému.
Přes internet nakupuji velice často, dobré zkušenosti mám s:
www.caryfuk.cz
www.ajuty.cz (kočárek přišel druhý den)
www.babyexpert.cz
www.e-detskysvet.cz
www.ramatti.cz (chtěli platbu na fukturu do 7 dnů až po dodání zboží)
Naopak jsem velice nespokojena s www.autosedacky-kocarky.cz. Objednala jsem si tam před 6 týdny hračku pro malýho. To že nedorazila na narozeniny jsem už oželela, ale firma ani neodpovídá na mé dotazy, zda zboží vůbec přijde. Dnes jsem to stornovala.
Zrazuju všechny od objednávání zboží přes www.i-obchod.cz. Nereagujou na maily, pak mi napíšou že zboží „dnes“ odesílají, do telefonu mi tvrdí že zboží odeslali a že mi musel přijít mail atd atd. Zatím bojuju, tak ať nás není víc.
taky s přikláním k www.potrebyprodeti.cz, velice slušné jednání, rychlé dodání do 5 dnů............