Interrupce - můj příběh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
24.9.18 23:32
@malytlustyhroch píše:
Zni to, jako ze chces pro dite to nejlepsi, ale bojis, ze mu to nebudes moci dlouhodobe poskytnout a ze ti skomplikuje zivot. Myslim, ze kdybych se na to koukala takhle, dala bych dite k adopci. Je to trochu narocnejsi reseni, ale prijde ni cestne, navic budes mit dalsich nekolik mesicu na rozmyslenou (myslim, ze jeste asi 6 tydnu po porodu muzes vzit svoleni k adopci zpet). Podminky nikdy nejsou idealni, vzdycky se najde neco, co by si clovek predstavoval pro sve dite lip. Ale v Cechach je dost naruci cekajicich na mala miminka, tak bych se adopce nebala. :hug:Příspěvek upraven 24.09.18 v 13:22

Podle mně je mnohem horší zvládnout psychicky dát narozené dítě k adopci než jít na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.9.18 23:46

Je mi tě moc líto, nebo spíš tvé situace.. :zed: Zamilovala jsi se do chlapa, který čeká jestli se zamiluje? No bohužel, nezamiluje. :pocitac: buď to tam je nebo ne, mrzí mě to, sama jsem to zažila. Bohužel si myslím, že ani miminko by tento vztah nezachránilo, ale to nikdo neví, třeba se pletu a vy to jako rodina zvládnete. Moc bych ti to přála. :srdce: každopádně ty se znáš, zkus sama odhadnout, jestli bys potrat zvládla po psychické stránce, jestli bys to uzavřela a nebo jestli by sis celý život říkala, teď by mu bylo 5, byl by to chlapeček? Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 07:00

Ahoj tady zakladatelka, miminko si nechám. Nebudu lhát, moc jsem toho nenaspala a noc to byla opravdu dlouhá. Hned rano jsem volala a zákrok zrušila. Ted už jen budu doufat že bude mimi zdravé a ze vse pujde jak má. Dekuju vsem za rady a příběhy , opravdu mi to pomohlo, uz ted jsem rada za to jak jsem se rozhodla, ale prosím mějte pochopení i pro ženy ktere se rozhodnou opačně. Je opravdu těžké být na to rozhodnutí sama bez jakekoliv podpory od partnera. A myslim ze to ne kazdy zvladne.

• Citovat
  • Upravit
411
25.9.18 07:59
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka, miminko si nechám. Nebudu lhát, moc jsem toho nenaspala a noc to byla opravdu dlouhá. Hned rano jsem volala a zákrok zrušila. Ted už jen budu doufat že bude mimi zdravé a ze vse pujde jak má. Dekuju vsem za rady a příběhy , opravdu mi to pomohlo, uz ted jsem rada za to jak jsem se rozhodla, ale prosím mějte pochopení i pro ženy ktere se rozhodnou opačně. Je opravdu těžké být na to rozhodnutí sama bez jakekoliv podpory od partnera. A myslim ze to ne kazdy zvladne.

Dobré ráno, diskuzi jsem objevila ráno a jsem moc ráda, že ses rozhodla si miminko nechat. Pokud bys potřebovala nějaké věci pro miminko, tak se pak na mě můžeš klidně obrátit. Máme holky a kluka, takže oblečení spousty ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
25.9.18 08:09
@Anonymní píše:
:dance: :dance: :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
25.9.18 09:01

Uff trochu jsem si oddechla, víš jednou, za hodně let bys to v sobě někde hluboko měla uložené a považovala to za nejhorší rozhodnutí tvého života, jsi citlivá žena a toto by tě jednoho dne mohlo zničit. Držím palce ale určitě to zvládneš, sice rodičák je mizerný ale ty příspěvky na bydlení až tak ne, a hlavně zapiš otce do rodného listu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.9.18 09:03
@carola píše:
To je hezký. Sakra,kde je nějaká spravedlnost. Strašně moc ti(vám) držím palečky,ať se dočkáte. :hug:

Dekuji mockrat, snad se dockame jednou :) treba se uchyti moje mala holcicka kterou mame ted v mrazacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.9.18 09:16
@Anonymní píše:

Rozhodnutí padlo, teď musíš konat. Ohledy, city a emoce stranou (i když to zní hnusně) a jdi tvrdě po zabezpečení sebe a dítěte. Od toho tvého Romea bych nečekala zhola nic, ten práskne do bot při první příležitosti, nejdýl až zjistí, co péče o dítě obnáší. Nech ho zapsat do rodného listu, zjisti si, na co všechno náš nárok, požádej o pomoc rodinu a určitě zabojuj o co nejvyšší alimenty a výživné na sebe, hlavně ho ve jménu lásky nešetři. Teď už kopeš hlavně za to malé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
25.9.18 09:18
@Anonymní píše:

Uff jsem moc rada, ze ses takhle rozhodla, urcite vse dopadne dobre :) co se tyce interupci jako takovych.. vis, ono je mnoho cest jak se chranit - antikoncepce, pesar, teliska, kondomy..proto obcas my co se snazime o dite marne takhle „ostre“ reagujeme :) protoze zase nerozumime Vasi situaci stejne jak zena ktera k miminku prisla jak slepy k houslim nerozumi, co je na otehotneni tezkeho :) je to proste dvoji svet no :) nemyslim to samozrejme spatne, to vubec ne.. mam ale obrovskou radost, ze sis mrnouse nechala a verim tomu, ze budes skvela mama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.9.18 09:23

Jé super, to je krásné, myslela jsem na tebe a mimi :kytka: ono za nic nemůže a bude ti dělat celý život radost, uvidíš. :mavam: Budeš skvělá maminka a tady můžeš přijít pro radu, neboj, vše se zvládne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
25.9.18 09:49

Ahoj, já jsem taky moc ráda, že si se rozhodla mimi nechat. Určitě by si jinak časem svého rozhodnutí litovala.

@Reaskiller Napsala jsi to krásně o tom dvojím světu. Nerozumím takové situaci, já jsem prostě proti interupci v době, kdy je tolik možností ochrany. Budu moc držet palečky, aby se Vám co nejdříve zadařilo. Aby Vaše holčička rozmrzla do krásy a hlavně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
25.9.18 10:00
@Anonymní píše:

Určitě to nebudeš mít lehké, ale kdo říká, že bez mimča by to lehké bylo. Fandím ti ať to s miminkem zvládnete co nejlíp, budete na to min dva, třeba i tři. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.9.18 10:05

Gratuluji k těžkému rozhodnutí, hlavně teď už všechny stresy zahod za hlavu. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
25.9.18 10:10
@terien píše:
V tvé situaci (žádná pomoc, zázemí, finance,bez otce,…) bych si dítě nenechala. Ovšem nenechala bych si ani toho chlapa, divím se ti, že se tak ponižuješ a děláš mu matraci. Třeba je tenhle malér znamení,že se máš konečně vzpamatovat a začít se svým životem něco dělat.

Krásně napsáno.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.9.18 10:15
@LaPaloma píše:
Podle mně je mnohem horší zvládnout psychicky dát narozené dítě k adopci než jít na potrat.

Určitě je, ale interrupce je zbabělé řešení, ale snazší, než dát dítě k adopci, na místě zakladatelky bych si dítě nenechala, zkazí si život, je mladá, dítě může mít s někým jiným, kdo ji bude milovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky