Interrupce - do kterého týdne se provádí a jaká jsou rizika?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.8.12 19:34

Dobře já vám napíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.8.12 19:40

Víš, kolikátý den od začátku poslední menstruace jste sexovali? To je vcelku rozhodující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 19:55

Prosímtě dice, napíšeš mi tvůj email? mě to tady strašně blbne :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 19:56

Do zpráv prosím =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:31

karkulka000

Tak dice tedka jsem to počítala a je to přesne 17 dní co jsem měla měsíčky a měly jsme stik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:32

Ale počítám to od toho dne kdy jsem měsíčky dostala jestli je to zprávně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.8.12 20:36

Správně. No, to není úplně nejlepší, ale ještě to neznamená, že jsi musela otěhotnět. Víte, jestli do tebe tvůj partner stříknul sperma? Mluvili jste o tom spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:39

Právě že ho do mě stříknul =/ to je právě to blbí :| Ale myslíte že bych mohla i přesto otěhotnět ¨?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:47

Řekla jsem to přibližně mohlo to být i dýl já si měsíčky zapisuju do telefonu a tedka mám nový tel :-/ takže to nevím přesně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.8.12 20:51

Tak čistě teoreticky by to mělo být v té nejmín ideální době (krom MS) pro to aby se to uchytlo…ale teda přítel je magor…jste trubyk, dávejte bacha…počkej na MS a kdyžtak ještě testni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.8.12 20:52

@Karkulka000 Podívej teď to stejně nevymyslíš. Za dva týdny si udělej těhotenský test znova a když bude pozitivní jdi na gyndu. ;) Teď spíš s přítelem řešte co uděláte v případě že bys byla opravdu těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:57

To mi to víme, chtěly by jsme to miminko dát pryč jsem ještě moc mladá nevíme co by jsme dělaly :( Bojím se ale té miniinterupce kdybch náhodou byla, až budeme s přítelem starší chceme mít miminko ale aby se narodilo do klidné rodin né do pubertálního života dvou lidí který pořádně ani neví co budou v životě dělat nebo živit :( je to v háji ted už nic nedomyslíme zbívá jen čekat :( a to je na tom nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 20:57

To my to víme, chtěly by jsme to miminko dát pryč jsem ještě moc mladá nevíme co by jsme dělaly :( Bojím se ale té miniinterupce kdybch náhodou byla, až budeme s přítelem starší chceme mít miminko ale aby se narodilo do klidné rodin né do pubertálního života dvou lidí který pořádně ani neví co budou v životě dělat nebo živit :( je to v háji ted už nic nedomyslíme zbívá jen čekat :( a to je na tom nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.8.12 21:06

@Karkulka000 Pokud to cítíš tak jak píšeš tak na sex nejsi ale vůbec zralá. Sexem se dělají děti a žádná antikoncepce není 100%. Pokud cítíš, že bys dítě prostě nezvládla tak si na sex nechej zajít chuť. Až budeš vědět že v případě nehody bys na potrat nešla, tak teprve pak začni se sexem a chraň se. A až budeš miminko opravdu chtít tak teprve pak měj sex bez ochrany. Nevím kam spěcháš. Neboj, nic ti neuteče - akorát se tímhle okrádáš o pohodovou pubertu - období kdy se řeší kraviny typu máma mi zakazuje diskotéku a ten kluk mě nechce nebo jak se správně líbat, jak se kouří cigareta a kolik alkoholu můžu vypít než se opiju. To je totiž přesně to, co by měla holka v tvém věku řešit a né potraty. To, že je sex legální od 15ti neznamená že je vhodný od 15ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.12 21:14

Máte pravdu =) no nic všem moc děkuju za rady moc jste mi pomohli aspon v tom, že jsem se mohla vypovídat ještě jednou děkuju :-)jak mi to dopadne vám dám vědět =)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty