Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Floresita no budeš muset rozbít kasičku a potrat si zaplatit
hrazený ho mít kvůli sekcím nebudeš.
![]()
Ty a Anonymní jste poslali doslova stejnou odpověď - Antibiotika a antikoncepce…??? Vysvetlenie???
Musíš to vymazat, než zaklikneš anonym.
@Floresita závidím, sex nemám, určitě mám ubohej a nudnej život, doma bordel, chlapa nemám, děcka zanedbaný… holky, zapomněla jsem na něco nebo to je komplet…? ![]()
@Janli píše:
@Floresita závidím, sex nemám, určitě mám ubohej a nudnej život, doma bordel, chlapa nemám, děcka zanedbaný… holky, zapomněla jsem na něco nebo to je komplet…?
Neselhala ti antikoncepce
. Ale fakt jsem se pobavila, jaka je to heeerecka.
Slovaci treba interupci proplati. Zkus to tam.
@Janli to ja neviem to musis vediet ty ci to je vsetko. Ja som reagovala na to ako si mi to napisala. Nesukej nebo ber antikoncepcipProc nesukej??? Na co ta antikoncepce je? Dufam ze si pochopila ze tvoju negativnu a sprostu odpoved dostanes stejnu sprostu odpoved ![]()
@Kelsey Heeerecka mas pravdu moja. Ty vies aj to ci selhala nebo neee
a tie karty vylozila teraz ci kedy? A prosim ta vidis mi aj do buducnosti draha?. Ak ano prosim o osobne vylozenie kariet verim ze si v tom dobra..
zeny na emiminu prosim napiste si tu pani ktora vesti ta vam vyvesti vsetko pretoze vsetko vie ![]()
@Floresita píše:
@Janli to ja neviem to musis vediet ty ci to je vsetko. Ja som reagovala na to ako si mi to napisala. Nesukej nebo ber antikoncepcipProc nesukej??? Na co ta antikoncepce je? Dufam ze si pochopila ze tvoju negativnu a sprostu odpoved dostanes stejnu sprostu odpoved
Drahá Floresito, bajky o selhávající antikoncepci tu máme osmkrát do týdne. Už to vypadá tak, že antikoncepce je nejspolehlivější a nejrychlejší cesta k otěhotnění. Ty jsi tuhle story ovšem posunula o pár levelů výš, ty se ještě bez skurpulí domáháš proplacení potratu od pojišťovny… to každýmu normálnímu člověku hne žlučí a věř mi, že většina by ti teď momentálně nejraději tu frndu zašila… To není závist, to je silný pocit nevolnosti…
V nekterych socialnich vrstvach je takovahle „zodpovednost“ bohuzel bezna, ackoli mame 21.stoleti ![]()
@Janli tak po prve ja tu nie som kazdy den. Necitam tu nic fakt nic. Neviem ake prispevky tu koluju. Nepridavam sem prispevky je to moj mozno 2 prispevok takze s cistym svedomi pisem ze fakt som nevedela ze zeny sa tu antikoncepci vyhovaraju myslim to vazne a uprimne… Kebyze to viem ze to tu uz berete takto na tuto temu tak to sem fakt ani nepisem naozaj. Si jedina teraz ktora mi to tu teraz tak trosku objasnila tie negativne nazory a presvedcenia o tom ze klamem o antikoncepci trz trosku chapem i ked… i ked na druhu stranu nemozete hned niekomu neverit na zaklade opakujucich sa prispevkach o uzivani antikoncepcii a zaroven otehotneni. Ja som tomu prikladom ze sa to stat moze a asi nema zmysel sa tu obhajovat alebo nejakym sposobom dokazovat ze je to tak vidim ze uz mate zaryti nazor na too… Je to uz jedno ospravedlnujem sa za prispevky kde som drza ale som sa len branila. Kebyze viem ze to tu pise kazda druha urcite by som prispevok nenapisala tak ale by som radsej by som poprela ze prasky berem preto ti to prislo ako vyssi level vobec to nebolo z mojej strany napisane nejak provokatersky.len som chcela fakt vefiet ci to uhradi poistovna.. A kazdy nech sa stara o svoju frndu
Inak Kelsey nemozes hned niekoho obvinovat ze je herecka pretoze nevies ci to tak naozaj je ci nie je… To fakt nemozes vediet ale obvinujes bez dokazou…