Interrupce? Rozhodnutí hned?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
29.3.17 09:28

Interupce? Rozhodnutí hned?

Dobrý den, mám otázku… jsem v 7týdnu. S manželem máme 2letého syna. Druhé dítě si přeji ale manžel mě za poslední rok hodně zklamal. Hodně mi lhal. Je to horší, kouří marihuanu a kůli tomu i u nás doma bral věci a prodával je aby si mohl koupit marihuanu. Slíbil že kvůli mimču s tím skončí ale já už nevěřím :-( přeju si druhý dítě ale zároveň mám strach že mě zradí a bude v tom pokračovat a já pak budu na 2 děti sama. Nevím co dělat. Doktorka řekla že se musím hned rozhodnout, že nejde čekat dál. Opravdu nemohu počkat do 11 týdne, dát manželovi trošku času aby mi dokázal že toho nechá? Doteď byl zvyklí kouřit trávu každý den několikrát. Zatím je to jeden den co je bez. a Já se do zítra musím rozhodnout :-( jsem z toho zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7628
29.3.17 09:31

Ach jo, nezavidim ti situaci:( kazdopadne, spis si asi v sobe srovnej, jestli by jsi to treba sama zvladla se dvouma detma..pokud bych se mela rozhodovat ja, asi bych nemohla byt s chlapem, co mi lze a dela takove veci, narozeni dalsiho ditete to neresi, naopak ti to situaci zkomplikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
29.3.17 09:33

Tak dál čekat jde, ale už nepůjde udělat miniinterupce, ale klasická interupce a sama určitě z předchozího těhotenství víš, že v 11tt už je to prostě malý človíček. Takže za mě pokud na interupci, tak co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898

@raadaaa nevím, proč se musíš rozhodnout do zítra, asi aby se stihla miniinterupce :nevim: protože na potrat máš čas do 12 týdne.. :nevim: každopádně situaci máš nelehkou a když ti tu napíše X ženských svůj názor, tak rozhodnutí bude stejně na tobě.. :oops: popravdě ale na nápravu tvého chlapa moc nevěřím.. Pokud doma prodával věci, aby měl na trávu, tak s tím jen tak nepřestane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110

Držím pěsti, je to vaše rozhodnutí… tady vám ženy můžou pouze napsat, jak to vidí ony, ale. tohle rozhodnutí za vás jejich příběhy nevyřeší.. já osobně bych chlapa jako je ten váš nechtěla, jak není důvěra, jsou tam lži a ke všemu marihuana, šla bych od něj, ať s jedním tak se dvěma dětmi.. takoví lidé nejsou vhodní aby vychovávali dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.3.17 09:38

Sama bych právě dvě děti nezvládla finančně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.3.17 09:39

Tak tuhle situaci ti nezávidím :(
Každopádně si v sobě srovnej, jestli by jsi to sama zvládla s dvouma dětma. Moc na nápravu tvého může nevěřím
Budeš se rozhodnout pouze sama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
29.3.17 09:40

Chudak dite, fakt. Úžasný příklad má z tatínka. :zed: Chlapa bych hnala, uz jen kvůli klukovi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.3.17 09:42

Než začal kouřit trávu byl skvělý… Prvního syna jsme si vysnili… pak v práci dostal kolegu který ho takhle stáhl. Manžel je takovej že se hodně nechá ovlivnit…Teď práve mění práci, kde bude mezi staršíma lidma…tak jsem si myslela že by třeba přestal i kvůli tomu žeby tam neměl parťáka který by ho zlákal zas k tomu zlému… ale to právě nezjistím hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
29.3.17 09:42
@Terezxx
@Terezxx píše:
Chudak dite, fakt. Úžasný příklad má z tatínka. :zed: Chlapa bych hnala, uz jen kvůli klukovi. :cert:

přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
29.3.17 09:44

Ahoj, bohužel i když vydrží abstinovat měsíc, dva, tři, tak to nic moc nezaručí. Pak přijde nějaký stres, deprese a bude, kde byl. Tráva bude nejsnazší řešení, po čem sáhne. To je zkrátka závislost jako každá jiná. A nezapomeň, že první dítě a ty jste mu za změnu nestáli.

Rozhodneš-li se jít na interupci, tak čas ještě máš, ale připrav se na větší zákrok. Jak ti tu holky psaly. Rozhodně pro to máš zásadní důvody.

Rozhodneš-li se dítě si nechat, trvej nejen na abstinenci, ale pokud možno aby manžel začal docházet do AT poradny nebo na psychoterapii, do skupiny pro závislé… Někam, kde ho budou podporovat, aby vytrval a řešit s ním problémy za závislostí. Na „když budu chtít, přestanu“ nevěř. Šťastný z toho, jak to doteď vedl, asi nebyl, ale poručit si neuměl. A nejen to, připrav si záložní plán, kdyby to nevyšlo - finanční rezervu, místo, kam můžeš odejít…

Tak či onak Ti držím palce.

• Citovat
  • Upravit
20767
29.3.17 09:44

Prodával věci kvůli marihuaně? Jako fakt? A já se divila, jak si může prodejem trávy někdo vydělat, vždyť tohle vypěstuje i chlap :mrgreen:

A to si myslíš, že za dva týdny se změní a bude takový už do smrti? Uživíš dvě děti? Jestli ano, nech si ho, jestli ne, běž. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.3.17 09:51

Děkuji za příspěvky. Potvrdili jste mi to co jsem si nechtěla připustit. Když mu první syn nestál zato aby toho nechal tak druhé dítě nic nezmění :-( Sama bych to nezvládla takže potrat :-( Jsem hloupá věřila jsem mu… slepá láska :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.3.17 09:51

Ahoj raadaaa,

z toho co píšeš mi nepřijde, že se tvůj chlap nezmění, máte už 2ho synka a jestli se nezměnil kvůli němu, tak kvůli 2. mimi to neudělá taky…spíše to zůstane u planých slibů a výmluv…

Nasměřuj svojí otázku na sebe, nemysli na tvýho chlapa…mysli jen na sebe a svoje děti.
Dokážu se postarat o 2 děti?
Chci aby moje děti vyrůstali takhle?
Může mi pomoc moje rodina?…

Pokud si to sama v sobě urovnáš, pak rozohodnutí přijde „samo“…

Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.3.17 09:55
@raadaaa píše:
Dobrý den, mám otázku… jsem v 7týdnu. S manželem máme 2letého syna. Druhé dítě si přeji ale manžel mě za poslední rok hodně zklamal. Hodně mi lhal. Je to horší, kouří marihuanu a kůli tomu i u nás doma bral věci a prodával je aby si mohl koupit marihuanu. Slíbil že kvůli mimču s tím skončí ale já už nevěřím :-( přeju si druhý dítě ale zároveň mám strach že mě zradí a bude v tom pokračovat a já pak budu na 2 děti sama. Nevím co dělat. Doktorka řekla že se musím hned rozhodnout, že nejde čekat dál. Opravdu nemohu počkat do 11 týdne, dát manželovi trošku času aby mi dokázal že toho nechá? Doteď byl zvyklí kouřit trávu každý den několikrát. Zatím je to jeden den co je bez. a Já se do zítra musím rozhodnout :-( jsem z toho zoufalá…

za poslední rok tě zklamal, ale klidně s ním spíš dál bez ochrany… už jedno dítě, který bude vámi poznamenaný je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí