Intimní svědění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
15.6.18 13:34

Měla jsem to teď taky :zed:
3 dny jsem zaváděla tampon s jogurtem. kvalitní bílý. dnes klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 13:54

@Hadumi @Tarjei Opravdu bílý jogurt? A jak ho tam aplikujete?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.18 13:56

@Mava Jak dlouho by se tam ten tampon měl nechat? :)

• Citovat
  • Upravit
9148
15.6.18 13:57

Ano, nesmi byt oslazenej ani pridanej skrob, cistej bilej jogurt a opravdu to pomaha. Brala jsem Candibene a furt to svedilo. Po bilym jogurtu do dvou dnů klid. Ja to naberu davkovacem na sirup paralenovej, zastrčim a nafrcim. Pak jen slipovku na noc do kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.6.18 13:57

taktez bily jogurt. namocit tampon a dovnitr ;) a mne pomohl i intimni myci gel s tea tree, mam od dr. mullera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
15.6.18 14:02

jen zastrcim chvilku necham a vyndam…nebo jen.prstem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.6.18 15:25
@Anonymní píše:
@Hadumi @Tarjei Opravdu bílý jogurt? A jak ho tam aplikujete?

do injekční stříkačky a stříknout ho tam, co se vejde :mrgreen: , ale už zůstat ležet, nikam nechodit :lol: . A dávám Hollandii. U toho Cannestenu tablety bylo, tuším, psáno, že se má max. jednou za půl roku, takže ho šetřím fakt na krizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 15:36

Holky tak já nevím.. jogurt nepomohl. Svědí to pořád, ale žádný výtok jako u kvasinkové infekce nemám. Spíše naopak.. od včerejška mě začalo dole trápit sucho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4497
20.6.18 07:07
@Anonymní píše:
Holky tak já nevím.. jogurt nepomohl. Svědí to pořád, ale žádný výtok jako u kvasinkové infekce nemám. Spíše naopak.. od včerejška mě začalo dole trápit sucho :nevim:

Já na tyto problémy používám roztok z Alunitu což je přírodní krystal, speciální vložky a ženský čaj. Pokud by jsi měla zájem klidně napiš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.7.18 09:10

Svědění - už zase...

Holky, před měsícem jsem tady psala, že mám nejspíš mykózu. Koupila jsem si na to čípky a krém Clotrimazol a byl klid. Potom přišla ms, pak byl sex s manželem a pár dní na to ZASE svědění a zarudnutí bez výtoku. :zed: Jelikož jsme na dovolené tak si dnes zajdu koupit Jenamazol a chtěla jsem se zeptat jestli je možné, že to má i manžel aniž by měl nějaké potíže a přenášel to na mě a zda se tím Jenamazolem může taky mazat, popřípadě jak dlouho by to měl používat? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
18.7.18 09:19

@Belluš vždycky by se měl přeléčit i partner. Papej hodně citrónu a vitamín C. Jako mladá jsem na to trpěla strašně, teď když jsou ty první nepříjemné pocity, vymačkám celý citrón, naředim vodou, vypiju. A mám klid, funguje mi to už pár let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
18.7.18 09:20

@Belluš pokud je to mykóza či kvasinky,tak to můžete mít oba. Kup Combipack,kde je tableta a mastička a manžel ať se pro jistotu týden maže. Když by to ani potom nepřešlo,bude to chtít na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí