Intuice nebo paranoia: Těhotenský test

Anonymní
26.3.23 08:12

Intuice nebo paranoia

Víte kdo jsem. Čili představovat se nemusím. Chtěla bych vás zeptat na jednu věc. Jelikož už jsem dva příspěvky přidala ohledně testů. Dnes test byl pouhým okem negativní. Po úpravě fotku cosi vidím. Ale asi to nepovažuji za pozitivní test zatím. Tento příspěvek se však netýká testu. Ale od kdy jsem si udělala první test tak mám v hlavě, že jsem těhotná. Bolí mě prsa ale na dotek nejsou citlivá ani zvětšené a já teď nevím jestli jsem reálně těhotná a mám intuici nebo je to paranoia? Jak to umím rozlišit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12578
26.3.23 09:01
@Anonymní píše:
Víte kdo jsem. Čili představovat se nemusím. Chtěla bych vás zeptat na jednu věc. Jelikož už jsem dva příspěvky přidala ohledně testů. Dnes test byl pouhým okem negativní. Po úpravě fotku cosi vidím. Ale asi to nepovažuji za pozitivní test zatím. Tento příspěvek se však netýká testu. Ale od kdy jsem si udělala první test tak mám v hlavě, že jsem těhotná. Bolí mě prsa ale na dotek nejsou citlivá ani zvětšené a já teď nevím jestli jsem reálně těhotná a mám intuici nebo je to paranoia? Jak to umím rozlišit?

Jeytli se ti to stava casreji, tak paranoia, chces byt moc tehotna a hledas to v kazdem testu a priznaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 09:11

@lilith1 Právěže těhotná být nechci. Jen trpím ocd a nevím proč ty čárky tam hledám. Ale ano děje se to častěji. Prostě jako kdyby vím že těhotná být nemám jak a byl by to asi zázrak no na druhé straně mám v hlavě že těhotná jsem.

• Citovat
  • Upravit
35755
26.3.23 10:08

Ano jsi paranoidní. Pres tři ochrany neotehotnis. Pokud z toho máš takovou hrůzu tak nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.23 09:35

@JancaS84 To doufám že neotěhotním, už jen čekat na menses který doufám že přijde

• Citovat
  • Upravit
2523
27.3.23 10:06
@Anonymní píše:
@JancaS84 To doufám že neotěhotním, už jen čekat na menses který doufám že přijde

Jak je ten život různorodý… :) :) :) Některé tady čekají a hledají duchy na testech a obávají se, aby menses nedostaly, aby jim konecne vyšlo těhotenství, a pak jsou ty takové, které se modlí za to, aby menses dostaly. A většinou to dopadá tak, že ty co to mimi chtějí, tak se hned tak nedočkali a ty, co ani mimi nechcou otěhotní, ani neví jak… :) někdy si říkám, proč tomu tak je;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 17:02
@Anonymní píše:
@JancaS84 To doufám že neotěhotním, už jen čekat na menses který doufám že přijde

Tak abstinuj, kdyz by to dite byla taková tragédie. Nebo jsi tak moc nadržená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí