Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
3.3.12 08:18
lilia81 píše:
handa - to možná potkaly, já odcházela 13.48 z ordinace Jaržembovské ;)

Lili, já tam dorazila až těsně před 14 hod. Budu držet palce, ať se IUI povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.3.12 20:08

Já jsem po utrouši usínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.3.12 21:03
Capelucita píše:
Já jsem po utrouši usínala.

To mám po něm taky…Já dneska prospala půl dne…ale přes týden v práci to je horší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 10:21

Ahoj holky!

tak jsem docela zmatená, neb ovu měla být z pátka na sobotu po IUI a v sobotu ráno nejnižší BT, tkaže neproběhla, tak jsem volala do Iscare, co s utroušem, takže jsem ho nakonec vzala v sobotu večer, tak snad do tý doby ovu byla … jsem z toho totálně na nervy, už jsem ani neměřila - s utroušem to nemá cenu a uvidíme za 12 dní!!!

jinak mě z utrouše bylo blbě, byla jsem unavená a byla jsem totálně na nervy a na ránu, takže te´d jsem změnila přístup a zavádím a nepolykám a je mi líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.3.12 10:30

lili utroš hodně zkresluje teplotu tak se neměřím vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 10:53

SARKA - já vím, taky už neměřím, stejně myslím, že to nevyšlo, takže prostě jen počkám na MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.3.12 10:57

lili co prosím tě blázníš ? naděje umírá poslední ona i ta injekce dělá divy neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 10:58

sarka - já nevím, to je vnitřní pocit prostě, že folík i přes ovitrelle neprasknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.3.12 11:01

lili tak třeba prasknul a ty to ani nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 11:10

sarka - no já nevím, minule mě ta bolest dokonce vzbudila, takže to těžko … prostě jsem asi skeptická no … pak to bude lepší překvapení, dkyby jo … navíc mě furt pobolívaj oba vaječníky, tak nevím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.3.12 11:12

jo aha ale naděje umírá poslední ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 11:25

sarka - asi jo, ale já se zbytečně nechci dávat naději … chci být radši realistka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.3.12 11:44
lilia81 píše:
sarka - no já nevím, minule mě ta bolest dokonce vzbudila, takže to těžko … prostě jsem asi skeptická no … pak to bude lepší překvapení, dkyby jo … navíc mě furt pobolívaj oba vaječníky, tak nevím …

hele mě pobolívaj oba vaječníky i teď…a vůbec každý měsíc skoro celou LF, takže to nemusí nic znamenat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.3.12 11:45

holky děkuju . já mám jen blbou náladu, tka se nezlobte, ono to možná přejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.3.12 12:39

Lili, hlavně klid. Pokud sis píchla injekci, tak je jistota že folík prasknul. Komu do ISCARE voláš? Přímo své doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.