Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lilia81 píše:
handa - to možná potkaly, já odcházela 13.48 z ordinace Jaržembovské
Lili, já tam dorazila až těsně před 14 hod. Budu držet palce, ať se IUI povede ![]()
Capelucita píše:
Já jsem po utrouši usínala.
To mám po něm taky…Já dneska prospala půl dne…ale přes týden v práci to je horší ![]()
Ahoj holky!
tak jsem docela zmatená, neb ovu měla být z pátka na sobotu po IUI a v sobotu ráno nejnižší BT, tkaže neproběhla, tak jsem volala do Iscare, co s utroušem, takže jsem ho nakonec vzala v sobotu večer, tak snad do tý doby ovu byla … jsem z toho totálně na nervy, už jsem ani neměřila - s utroušem to nemá cenu a uvidíme za 12 dní!!!
jinak mě z utrouše bylo blbě, byla jsem unavená a byla jsem totálně na nervy a na ránu, takže te´d jsem změnila přístup a zavádím a nepolykám a je mi líp!
SARKA - já vím, taky už neměřím, stejně myslím, že to nevyšlo, takže prostě jen počkám na MS
lili co prosím tě blázníš ? naděje umírá poslední ona i ta injekce dělá divy neboj
sarka - já nevím, to je vnitřní pocit prostě, že folík i přes ovitrelle neprasknul
sarka - no já nevím, minule mě ta bolest dokonce vzbudila, takže to těžko … prostě jsem asi skeptická no … pak to bude lepší překvapení, dkyby jo … navíc mě furt pobolívaj oba vaječníky, tak nevím …
sarka - asi jo, ale já se zbytečně nechci dávat naději … chci být radši realistka
lilia81 píše:
sarka - no já nevím, minule mě ta bolest dokonce vzbudila, takže to těžko … prostě jsem asi skeptická no … pak to bude lepší překvapení, dkyby jo … navíc mě furt pobolívaj oba vaječníky, tak nevím …
hele mě pobolívaj oba vaječníky i teď…a vůbec každý měsíc skoro celou LF, takže to nemusí nic znamenat ![]()
holky děkuju . já mám jen blbou náladu, tka se nezlobte, ono to možná přejde …
Lili, hlavně klid. Pokud sis píchla injekci, tak je jistota že folík prasknul. Komu do ISCARE voláš? Přímo své doktorce?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď