Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5505
1.3.12 15:58

Cape, to je mozne, ja holky nevim, nastesti vsechny mluvi o Iscaru hezky, takze to nema chybu :)

Kdy mate termin IVF? (vidim z podpisu, ze se chystate) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.3.12 16:13

Já jdu příští uterý na kontrolu jak rostou folikuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 16:14

Joj, to je nadhera, takze uz tento mesic mate IVF tedy? To je parada, tak hodne stesti!!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.3.12 16:15

No, už mělo být minulý měsíc, ale měla jsem cysty. Dneska zahajuju stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 16:18

A jak ses' zbavila cyst? To zahajujes stimulaci az dnes? Mas nejak kratky protokol, normalne se zacina pri normalnim protokolu se stimulaci prvni den MS, aby bylo vice folikulu - vy mate nativni cestu? Tedy se nestimuluji vajecniky pro tvorbu vice folikul? … promin, jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.3.12 16:18

capelucita - tak moc držím palečky! kamarádak chodí do gennetu a zahajovala včera! jsem koukala, jakou dostala tašku s věcma!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.12 21:45

Ahoj holky :mavam: Můžu se k Vám přidat? Taky chodím do ISCARE, mám za sebou 2 neúspěšné IUI :,( Ale nevzdávám to a jdu do třetí a pak IVF. Zítra jdu na kontrolu folíku k Dr. Turkové. Jsem na ní zvědavá, ještě jsem s ní neměla tu čest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 21:48

Ahoj Hani, tak to jsme na tom stejne, my se taky snazime od 2009, taky potrat (ale tedy po prvnim IVF) … a ted me ceka prvni pohovor v Iscare a v lete druhe IVF, tak se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.12 21:56

Ahoj Petul, Ty jsi z Moravy a budes chodit do ISCARE v Praze? Není to z ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 21:59

Hani, ja nejsem z Moravy - tedy original jsem :) … ale to je jedno, bydlime v Praze, ja prave menim Prahu za Brno kvuli dojizdeni - hledali jsme CAR, kde maji lidsky pristup, tak jsme si zvolili Brno, ale ted jsem se dozvedela, ze Iscare je taky super, tak to menime a uvidime :) … me jde hlavne o ten pristup, nechci chodit do „tovarny“ na deti, ale do prijemneho centra :) … takze ted to mame v podstate za barekem, tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.12 22:32

Tak to bydlis kousek ode me a jsem taky skoro z Moravy :) V lete zkusis druhe IVF a ja pujdu do prvního. Inseminace jste nezkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 22:37

Hani nezkouseli … nebyl tak nejak na to cas :) … my jsme chteli poradit, co je pro nas lepsi a tak nejak vyznelo IVF lepsi pro nas, podle doktoru a ja jim v tomto verim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.3.12 22:49

AHoj holky, moc se omlouvám, že se vtírám…jen vá chci podpořit…jinak Dr. Hulvert je můj gynekolog, mám díky němu (IVF) našeho už ročního benjamínka a dokonce mi ho i rodil…vzhledem k mému věku v době IVF jsem byla samoplátce, takže nakonec jsem spanem Dr. podstoupila IVF na jiné, malé klinice, loni v lednu se stal v ISCARE primářem a úspěšnost se jim zvedla…je úžasný, ale má toho opravdu hodně…je ale lidský, trpělivý a vše vysvětlí a zodpoví…přeji vám všem úspěšná IVF či IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
1.3.12 22:50

Skurpice, mooooooc dekujeme za podporu, tak je potreba a hodne stesi s crvckem, musi to byt radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.3.12 22:51

Peti, jo to je, mám k tomu ještě dva puboše (17 a 11 let) takže fakt sranda…a chodím do práce…ale malej je poklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.