Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Cape, to je mozne, ja holky nevim, nastesti vsechny mluvi o Iscaru hezky, takze to nema chybu ![]()
Kdy mate termin IVF? (vidim z podpisu, ze se chystate) ![]()
Joj, to je nadhera, takze uz tento mesic mate IVF tedy? To je parada, tak hodne stesti!!!!
![]()
No, už mělo být minulý měsíc, ale měla jsem cysty. Dneska zahajuju stimulaci.
A jak ses' zbavila cyst? To zahajujes stimulaci az dnes? Mas nejak kratky protokol, normalne se zacina pri normalnim protokolu se stimulaci prvni den MS, aby bylo vice folikulu - vy mate nativni cestu? Tedy se nestimuluji vajecniky pro tvorbu vice folikul? … promin, jsem zvedava ![]()
capelucita - tak moc držím palečky! kamarádak chodí do gennetu a zahajovala včera! jsem koukala, jakou dostala tašku s věcma!!!!!
Ahoj holky
Můžu se k Vám přidat? Taky chodím do ISCARE, mám za sebou 2 neúspěšné IUI
Ale nevzdávám to a jdu do třetí a pak IVF. Zítra jdu na kontrolu folíku k Dr. Turkové. Jsem na ní zvědavá, ještě jsem s ní neměla tu čest ![]()
Ahoj Hani, tak to jsme na tom stejne, my se taky snazime od 2009, taky potrat (ale tedy po prvnim IVF) … a ted me ceka prvni pohovor v Iscare a v lete druhe IVF, tak se tesim ![]()
Ahoj Petul, Ty jsi z Moravy a budes chodit do ISCARE v Praze? Není to z ruky?
Hani, ja nejsem z Moravy - tedy original jsem
… ale to je jedno, bydlime v Praze, ja prave menim Prahu za Brno kvuli dojizdeni - hledali jsme CAR, kde maji lidsky pristup, tak jsme si zvolili Brno, ale ted jsem se dozvedela, ze Iscare je taky super, tak to menime a uvidime
… me jde hlavne o ten pristup, nechci chodit do „tovarny“ na deti, ale do prijemneho centra
… takze ted to mame v podstate za barekem, tak jsem zvedava ![]()
Tak to bydlis kousek ode me a jsem taky skoro z Moravy
V lete zkusis druhe IVF a ja pujdu do prvního. Inseminace jste nezkoušeli?
Hani nezkouseli … nebyl tak nejak na to cas
… my jsme chteli poradit, co je pro nas lepsi a tak nejak vyznelo IVF lepsi pro nas, podle doktoru a ja jim v tomto verim ![]()
AHoj holky, moc se omlouvám, že se vtírám…jen vá chci podpořit…jinak Dr. Hulvert je můj gynekolog, mám díky němu (IVF) našeho už ročního benjamínka a dokonce mi ho i rodil…vzhledem k mému věku v době IVF jsem byla samoplátce, takže nakonec jsem spanem Dr. podstoupila IVF na jiné, malé klinice, loni v lednu se stal v ISCARE primářem a úspěšnost se jim zvedla…je úžasný, ale má toho opravdu hodně…je ale lidský, trpělivý a vše vysvětlí a zodpoví…přeji vám všem úspěšná IVF či IUI
Skurpice, mooooooc dekujeme za podporu, tak je potreba a hodne stesi s crvckem, musi to byt radost ![]()
Peti, jo to je, mám k tomu ještě dva puboše (17 a 11 let) takže fakt sranda…a chodím do práce…ale malej je poklad…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď