Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lilia81 píše:
Ahoj holky,tak hlásím v pátek 1.IUIfolík máme 15mm, sliznici 6mm, tak snad jí ještě dotlačím nějak na trochu víc do pátku
gratulka ![]()
alenka84 píše:
Tak já jdu na iui ve středu, dnes folík 19 mm, snad budeme mít štěstíHolky držím vám palce všem
![]()
jej gratulka ![]()
puckal píše:
Ahojky, tak držím aplce na čtvrtek, at tam je spoustu zdravých spermijekS tím čekáním nepomůžu, řpi IVF - na Opu jel domů, protože ráno nevěděl kde čekat, při ET zašel naproti do restauračky…ale u Opu a ET není možný aby byl u mě na pokoji, jedině čekat venku u výtahu
Ale při M/T to je asi jiné, nejsi tam jen pár hodin,tak třeba tam můžeš být s ním, zeptej se na recepci,tam ti určitě poradí
mishka123 píše:SarkaC píše:to jo… ale nevím jak to bude s tou opkou … jestli se tam dá někde počkat .. Nevím jak dlouho trvá M/T
no u nás to bylo tak že jirka dopoledne na spermio a já pak na IUI a šli jsme na oboje spolutakže záleží jen na tobě jak chceš ty
děkujeme
jj uvidíme… ![]()
Mishka: pak dej vědět, jak to dopadlo.
Alenka: hodně štěstí.
Já od zítřka začínám stimulovat.
Tak už to mám za sebou, iui mi dělal Dr. Ilič, ani to nebolelo
Folík těsně před prasknutím, takže načasování dobré…akorát spg nic moc ![]()
mě dělal IUI také iljič no oni muu snad ani nic jiného nedávají protože jsou tam lepší profesionalové než je on tak mu nechávají jen tohle ale uvidíme zda se zadaří a hodně štěstí aby se zadařilo u mě to bylo tak že jeden folík prasknul a druhý byl před prasknutím
SarkaC píše:
mě dělal IUI také iljič no oni muu snad ani nic jiného nedávají protože jsou tam lepší profesionalové než je on tak mu nechávají jen tohle ale uvidíme zda se zadaří a hodně štěstí aby se zadařilo u mě to bylo tak že jeden folík prasknul a druhý byl před prasknutím
Tak že to zavedl kam má, mi ukazoval na UTZ, takže co chtít víc
Děkuji a přeju i tobě hodně štěstí
Kdy budeš testovat?
Holky, mě Iljič dělal OPU v nativu. Byla to ta nejmíň bolestivá OPu, kterou jsem tam zažila.
jj mě to také ukazoval já byla minulý čtvrtek a chtěla bych to zkusit v neděli nebo v pondělí ještě nejsem rozhodnutá
No on se mě hlavně furt na něco ptal, když viděl, že jsem nervózní, že jsem si skoro ani nevšimla že už je po všem ![]()
jo aha to já nervozn nebyla byla jsem v pohodě bylo to moje 3IUI takže jsem byla v pohodě
SarkaC píše:
jo aha to já nervozn nebyla byla jsem v pohodě bylo to moje 3IUI takže jsem byla v pohodě
moje první…navíc já tak nějak obecně doktory nemám moc v lásce, jsem nervózné pokaždé u každého, vede zubař, tam většinou trávím před prohlídkou čas místo v čekárně na záchodě ![]()
píšou za 5 dní ale já jsem ho měla ještě 8 den tak ti nevím spíš je lepší testovat až 10 dpo nejdříve
SarkaC píše:
píšou za 5 dní ale já jsem ho měla ještě 8 den tak ti nevím spíš je lepší testovat až 10 dpo nejdříve
jasně…já si zkusím asi stejně udělat test dřív, ať ty čárky taky jednou vidím
Ještě nikdy jsem // neměla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď