Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
28.2.12 20:21
lilia81 píše:
Ahoj holky,tak hlásím v pátek 1.IUI :-) folík máme 15mm, sliznici 6mm, tak snad jí ještě dotlačím nějak na trochu víc do pátku :-)

gratulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
28.2.12 20:21
alenka84 píše:
Tak já jdu na iui ve středu, dnes folík 19 mm, snad budeme mít štěstí :roll:Holky držím vám palce všem :hug: :hug:

jej gratulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
28.2.12 20:22
puckal píše:
Ahojky, tak držím aplce na čtvrtek, at tam je spoustu zdravých spermijek :dance: S tím čekáním nepomůžu, řpi IVF - na Opu jel domů, protože ráno nevěděl kde čekat, při ET zašel naproti do restauračky…ale u Opu a ET není možný aby byl u mě na pokoji, jedině čekat venku u výtahu :think: Ale při M/T to je asi jiné, nejsi tam jen pár hodin,tak třeba tam můžeš být s ním, zeptej se na recepci,tam ti určitě poradí :kytka:
mishka123 píše:
SarkaC píše:
no u nás to bylo tak že jirka dopoledne na spermio a já pak na IUI a šli jsme na oboje spolu ;) takže záleží jen na tobě jak chceš ty
to jo… ale nevím jak to bude s tou opkou … jestli se tam dá někde počkat .. Nevím jak dlouho trvá M/T :(

děkujeme :) :hug: jj uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.2.12 14:41

Mishka: pak dej vědět, jak to dopadlo.

Alenka: hodně štěstí.

Já od zítřka začínám stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:08

Tak už to mám za sebou, iui mi dělal Dr. Ilič, ani to nebolelo :) Folík těsně před prasknutím, takže načasování dobré…akorát spg nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 15:27

mě dělal IUI také iljič no oni muu snad ani nic jiného nedávají protože jsou tam lepší profesionalové než je on tak mu nechávají jen tohle ale uvidíme zda se zadaří a hodně štěstí aby se zadařilo u mě to bylo tak že jeden folík prasknul a druhý byl před prasknutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:29
SarkaC píše:
mě dělal IUI také iljič no oni muu snad ani nic jiného nedávají protože jsou tam lepší profesionalové než je on tak mu nechávají jen tohle ale uvidíme zda se zadaří a hodně štěstí aby se zadařilo u mě to bylo tak že jeden folík prasknul a druhý byl před prasknutím

Tak že to zavedl kam má, mi ukazoval na UTZ, takže co chtít víc :) Děkuji a přeju i tobě hodně štěstí ;) Kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.2.12 15:30

Holky, mě Iljič dělal OPU v nativu. Byla to ta nejmíň bolestivá OPu, kterou jsem tam zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 15:31

jj mě to také ukazoval já byla minulý čtvrtek a chtěla bych to zkusit v neděli nebo v pondělí ještě nejsem rozhodnutá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:32

No on se mě hlavně furt na něco ptal, když viděl, že jsem nervózní, že jsem si skoro ani nevšimla že už je po všem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 15:33

jo aha to já nervozn nebyla byla jsem v pohodě bylo to moje 3IUI takže jsem byla v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:33

A za jak dlouho vyprchá ovitrelle? 10 dní, nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:34
SarkaC píše:
jo aha to já nervozn nebyla byla jsem v pohodě bylo to moje 3IUI takže jsem byla v pohodě

moje první…navíc já tak nějak obecně doktory nemám moc v lásce, jsem nervózné pokaždé u každého, vede zubař, tam většinou trávím před prohlídkou čas místo v čekárně na záchodě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
29.2.12 15:35

píšou za 5 dní ale já jsem ho měla ještě 8 den tak ti nevím spíš je lepší testovat až 10 dpo nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.2.12 15:35
SarkaC píše:
píšou za 5 dní ale já jsem ho měla ještě 8 den tak ti nevím spíš je lepší testovat až 10 dpo nejdříve

jasně…já si zkusím asi stejně udělat test dřív, ať ty čárky taky jednou vidím :mrgreen: Ještě nikdy jsem // neměla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.