Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ambraa
1.2.12 16:42

Hezký den přeji všem,
pročítám si diskuzi a chtěla bych pogratulovat těm, kterým se už přání splnilo a těm kterým ne, tak věřte, že se splní.
Hrozně hezky si tady píšete a držíte spolu.
můžete mi někdo poradit, já tady čtu všechny možné diskuze,ale nejsem z toho vůbec moudrá. Byla jsem v Podolí u paní doktorky Řezáčové, ale už bych tam nikdy nešla, nejen, že si člověk připadal jak idiot, ale ještě to samotné vyšetření, hrůza hrůza, je mi z toho na nic ještě teď.
Můj doktor nás poslal do Iscare, tak teď nevím, zdálo se mi to jako lepší řešení, ale když člověk tohle řeší, je to citlivá věc a nepotřebuje aby s nim někdo jednal jak se zbožím. Snažíme se skoro 3 roky a zatím jen vím, že máme špatné vysledky oba. A po zkušenosti z Podolí se bojim ještě někam. O paní doktorce Řezáčové se publikují články, že by tomu člověk i věřil, ale skutečnost je úplně jiná. Je to jistě perfektní odbornice, ale jednání s lidmi a dodržování soukromí, to asi nezná.

• Citovat
  • Upravit
9693
1.2.12 16:49
Ambraa píše:
Hezký den přeji všem,
pročítám si diskuzi a chtěla bych pogratulovat těm, kterým se už přání splnilo a těm kterým ne, tak věřte, že se splní.
můžete mi někdo poradit, já tady čtu všechny možné diskuze,ale nejsem z toho vůbec moudrá. Byla jsem v Podolí u paní doktorky Řezáčové, ale už bych tam nikdy nešla, nejen, že si člověk připadal jak idiot, ale ještě to samotné vyšetření, hrůza hrůza, je mi z toho na nic ještě teď.
Můj doktor nás poslal do Iscare, tak teď nevím, zdálo se mi to jako lepší řešení, ale když člověk tohle řeší, je to citlivá věc a nepotřebuje aby s nim někdo jednal jak se zbožím. Snažíme se skoro 3 roky a zatím jen vím, že máme špatné vysledky oba. A po zkušenosti z Podolí se bojim ještě někam. O paní doktorce Řezáčové se publikují články, že by tomu člověk i věřil, ale skutečnost je úplně jiná. Je to jistě perfektní odbornice, ale jednání s lidmi a dodržování soukromí, to asi nezná.

ahojky slyšela jsem už od jedné holčiny , která byla v Podolí špatný zkušenosti s Podolím .
V Iscare , je to dle mého dobrý , lékaři ok, sestřičky super .
U nás to taky není ani u jednoho zcela ok . Ale doktor Illič , ke kterému chodíme . I když na první schůzce jsem se bála , koho nám to dali . Ale pak jak jsme si našli nějak k sobě vztah můžu říct , že je super .
Snaží se s námi řešit tu situaci nějak tak , aby to šlo pro nás oba bez větších zákroků . Tedy jestli to píši správně .
Jsme tam spokojení . I když na IVF čekáme dlouho , ale jen kvůli tomu , že nám osud nějak moc nepřál … tedy přítel má nějaké problémy Klinefelterův syndrom takže se to zdrželo .
Ale tu situaci řešíme s panem Mudr. Kočím je to kapacita . tedy podle toho co nám říkal a co jsem četla .
Jej to jsem rozepsala , ale chci tím říct , že Iscare je dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
1.2.12 17:09
Iscare je určitě dobrá volba :palec: Skvělý dr a moc poříjemný je dr Mrázek a také dr Jaržembovská. A rozhodně tam s nikým nejednají jako s idiotem. Všechno vysvětlí :potlesk:
Ambraa píše:
Hezký den přeji všem,
Můj doktor nás poslal do Iscare, tak teď nevím, zdálo se mi to jako lepší řešení, ale když člověk tohle řeší, je to citlivá věc a nepotřebuje aby s nim někdo jednal jak se zbožím. Snažíme se skoro 3 roky a zatím jen vím, že máme špatné vysledky oba. A po zkušenosti z Podolí se bojim ještě někam. O paní doktorce Řezáčové se publikují články, že by tomu člověk i věřil, ale skutečnost je úplně jiná. Je to jistě perfektní odbornice, ale jednání s lidmi a dodržování soukromí, to asi nezná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ambraa
1.2.12 17:12

Milá mishka123,
moc děkuji, mrzí mě , že máte také takové problémy. Stejně je to na prd, moje ségra se jen otře o chlapa a je těhotná a já děs. Nepropadám panice, ale ta doktorka mě prostě oddělala. No jsem ráda, že ten iscare snad bude dobrý, já jsem nás tam dnes objednávala a jdeme za 14 dní, což je celkem rychlé. My vlastně tohle řešíme asi půl roku a nikam jsme se nedobrali, všude ty čekací doby. Dr Kočí je ten co řeší partnera? Myslím, že jsem o něm také slyšela jen to nejlepší. Moc držím pěstí. Krásný večer a děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
9693
1.2.12 17:18
Ambraa píše:
Milá mishka123,
moc děkuji, mrzí mě , že máte také takové problémy. Stejně je to na prd, moje ségra se jen otře o chlapa a je těhotná a já děs. Nepropadám panice, ale ta doktorka mě prostě oddělala. No jsem ráda, že ten iscare snad bude dobrý, já jsem nás tam dnes objednávala a jdeme za 14 dní, což je celkem rychlé. My vlastně tohle řešíme asi půl roku a nikam jsme se nedobrali, všude ty čekací doby. Dr Kočí je ten co řeší partnera? Myslím, že jsem o něm také slyšela jen to nejlepší. Moc držím pěstí. Krásný večer a děkuji :)

jj přesně tak Mudr. Kočí je androlog .
Opravdu Iscare je dobrá volba … Hold v Podolí doktoři , co jsem slyšela maj zájem jen o peníze :zed:
Tak držím palečky .
Tobě také krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ambraa
1.2.12 17:18

Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku :roll: , to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup. :)

• Citovat
  • Upravit
9693
1.2.12 17:26
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku :roll: , to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup. :)

No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids … :mrgreen: ) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.2.12 17:29
mishka123 píše:
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku :roll: , to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup. :)
No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids … :mrgreen: ) .

Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ambraa
1.2.12 17:36
alenka84 píše:
mishka123 píše:
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids … :mrgreen: ) .
Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže neboj :)

To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holky :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
19131
1.2.12 17:38
Ambraa píše:
alenka84 píše:
mishka123 píše:
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže neboj :)
To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holky :D :D :D

Držím palce, ať se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ambraa
1.2.12 17:38

Mischka123, také moc držím všechny pěstí, ať jsou jen dobré výsledky:-)

• Citovat
  • Upravit
13428
1.2.12 17:39
Anovulaci dokáží vyřešit. Já jsem také neovulovala. Poslali mě na laparku a od té doby ano :potlesk: Hodně štěstí a brzy vysněné //.
Ambraa píše:
alenka84 píše:
mishka123 píše:
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holky :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.2.12 11:25

Ambraaa - pokud máš takové problémy s MS, tak určitě odebrat profil lze i uprostřed nebo na konci cyklu, dokonce jsem azžila odběr i po vyvolávyčce, což mi přišlo zvláštní, ale jde to :)

jinak Iscare mi doporučoval i můj doktor, pokud nezareaguju na clostík, ale jaksi jsem měla obr folíky, tak zatím zkusíme, co z otho bude a ještě jeden cyklus s clostilem, než půjdem do Iscare …

Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
2.2.12 19:32

Ahojíček holky :mrgreen: tak jsme se vrátili od Kočího a 1.3. M/T :dance: jsem ráda … už jsme ani nedoufali , že to půjde a doufám , že něco najdou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.2.12 11:55

Poslušně hlásím, že od zítra píchám. :mrgreen:

Taky jdu do Iscaru pro injekce. Jdu k Turkové. Ale rozpis už mám od Mrázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.