Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ambraa píše:
Hezký den přeji všem,
pročítám si diskuzi a chtěla bych pogratulovat těm, kterým se už přání splnilo a těm kterým ne, tak věřte, že se splní.
Hrozně hezky si tady píšete a držíte spolu.
můžete mi někdo poradit, já tady čtu všechny možné diskuze,ale nejsem z toho vůbec moudrá. Byla jsem v Podolí u paní doktorky Řezáčové, ale už bych tam nikdy nešla, nejen, že si člověk připadal jak idiot, ale ještě to samotné vyšetření, hrůza hrůza, je mi z toho na nic ještě teď.
Můj doktor nás poslal do Iscare, tak teď nevím, zdálo se mi to jako lepší řešení, ale když člověk tohle řeší, je to citlivá věc a nepotřebuje aby s nim někdo jednal jak se zbožím. Snažíme se skoro 3 roky a zatím jen vím, že máme špatné vysledky oba. A po zkušenosti z Podolí se bojim ještě někam. O paní doktorce Řezáčové se publikují články, že by tomu člověk i věřil, ale skutečnost je úplně jiná. Je to jistě perfektní odbornice, ale jednání s lidmi a dodržování soukromí, to asi nezná.
ahojky slyšela jsem už od jedné holčiny , která byla v Podolí špatný zkušenosti s Podolím .
V Iscare , je to dle mého dobrý , lékaři ok, sestřičky super .
U nás to taky není ani u jednoho zcela ok . Ale doktor Illič , ke kterému chodíme . I když na první schůzce jsem se bála , koho nám to dali . Ale pak jak jsme si našli nějak k sobě vztah můžu říct , že je super .
Snaží se s námi řešit tu situaci nějak tak , aby to šlo pro nás oba bez větších zákroků . Tedy jestli to píši správně .
Jsme tam spokojení . I když na IVF čekáme dlouho , ale jen kvůli tomu , že nám osud nějak moc nepřál … tedy přítel má nějaké problémy Klinefelterův syndrom takže se to zdrželo .
Ale tu situaci řešíme s panem Mudr. Kočím je to kapacita . tedy podle toho co nám říkal a co jsem četla .
Jej to jsem rozepsala , ale chci tím říct , že Iscare je dobrá volba
Ambraa píše:
Hezký den přeji všem,
pročítám si diskuzi a chtěla bych pogratulovat těm, kterým se už přání splnilo a těm kterým ne, tak věřte, že se splní.
můžete mi někdo poradit, já tady čtu všechny možné diskuze,ale nejsem z toho vůbec moudrá. Byla jsem v Podolí u paní doktorky Řezáčové, ale už bych tam nikdy nešla, nejen, že si člověk připadal jak idiot, ale ještě to samotné vyšetření, hrůza hrůza, je mi z toho na nic ještě teď.
Můj doktor nás poslal do Iscare, tak teď nevím, zdálo se mi to jako lepší řešení, ale když člověk tohle řeší, je to citlivá věc a nepotřebuje aby s nim někdo jednal jak se zbožím. Snažíme se skoro 3 roky a zatím jen vím, že máme špatné vysledky oba. A po zkušenosti z Podolí se bojim ještě někam. O paní doktorce Řezáčové se publikují články, že by tomu člověk i věřil, ale skutečnost je úplně jiná. Je to jistě perfektní odbornice, ale jednání s lidmi a dodržování soukromí, to asi nezná.
Milá mishka123,
moc děkuji, mrzí mě , že máte také takové problémy. Stejně je to na prd, moje ségra se jen otře o chlapa a je těhotná a já děs. Nepropadám panice, ale ta doktorka mě prostě oddělala. No jsem ráda, že ten iscare snad bude dobrý, já jsem nás tam dnes objednávala a jdeme za 14 dní, což je celkem rychlé. My vlastně tohle řešíme asi půl roku a nikam jsme se nedobrali, všude ty čekací doby. Dr Kočí je ten co řeší partnera? Myslím, že jsem o něm také slyšela jen to nejlepší. Moc držím pěstí. Krásný večer a děkuji ![]()
Ambraa píše:
Milá mishka123,
moc děkuji, mrzí mě , že máte také takové problémy. Stejně je to na prd, moje ségra se jen otře o chlapa a je těhotná a já děs. Nepropadám panice, ale ta doktorka mě prostě oddělala. No jsem ráda, že ten iscare snad bude dobrý, já jsem nás tam dnes objednávala a jdeme za 14 dní, což je celkem rychlé. My vlastně tohle řešíme asi půl roku a nikam jsme se nedobrali, všude ty čekací doby. Dr Kočí je ten co řeší partnera? Myslím, že jsem o něm také slyšela jen to nejlepší. Moc držím pěstí. Krásný večer a děkuji
jj přesně tak Mudr. Kočí je androlog .
Opravdu Iscare je dobrá volba … Hold v Podolí doktoři , co jsem slyšela maj zájem jen o peníze ![]()
Tak držím palečky .
Tobě také krásný večer
Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku
, to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup. ![]()
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku, to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup.
No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids …
) .
mishka123 píše:Ambraa píše:No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids …
Pekoni, také moc děkuji.
Docela se mi ulevilo, řešil někdo u vás odběr krve 2 den menstr.? Nebo myslím tím spíš, že já ji mám tak 1 za půl roku, to mi také přijde divné, že mám čekat dalšího půl roku než mi odeberou krev na nějaké testy. No jsem zvědavá, Iscare má i moc dobře vysvětlený postup.
) .
Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže neboj ![]()
alenka84 píše:mishka123 píše:Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže nebojAmbraa píše:No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids …
Pekoni, také moc děkuji.
) .
To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holky
![]()
Ambraa píše:alenka84 píše:To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holkymishka123 píše:Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže nebojAmbraa píše:No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids …
Pekoni, také moc děkuji.
) .
![]()
![]()
Držím palce, ať se brzy zadaří ![]()
Mischka123, také moc držím všechny pěstí, ať jsou jen dobré výsledky:-)
Ambraa píše:alenka84 píše:To jo, jsem na to zvědavá, moc děkuji holkymishka123 píše:Pokud máš MS jednou za půl roku tak zřejmě nemáš ovulaci, kterou oni umí vyvolat, případně to jinak řešit, takže nebojAmbraa píše:No u mě nabírali krev jen hor. profil a na nemoci ( hepatitida , aids …
Pekoni, také moc děkuji.
) .
![]()
![]()
Ambraaa - pokud máš takové problémy s MS, tak určitě odebrat profil lze i uprostřed nebo na konci cyklu, dokonce jsem azžila odběr i po vyvolávyčce, což mi přišlo zvláštní, ale jde to ![]()
jinak Iscare mi doporučoval i můj doktor, pokud nezareaguju na clostík, ale jaksi jsem měla obr folíky, tak zatím zkusíme, co z otho bude a ještě jeden cyklus s clostilem, než půjdem do Iscare …
Ambraa píše:
Pekoni, také moc děkuji.
Ahojíček holky
tak jsme se vrátili od Kočího a 1.3. M/T
jsem ráda … už jsme ani nedoufali , že to půjde a doufám , že něco najdou ![]()
Poslušně hlásím, že od zítra píchám. ![]()
Taky jdu do Iscaru pro injekce. Jdu k Turkové. Ale rozpis už mám od Mrázka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Hezký den přeji všem,