Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
17.1.12 09:36

Tak to byla fakt rychlost,nás až takhle rychle nevzali,je to super.Tak držím palečky!!!!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.1.12 10:21

Super, že to jde tak rychle, já mám ještě tento cyklus a když clostil nezabere, tak se taky objednáme …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 12:21

V pátek jdu na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
18.1.12 12:30
Tak hodně štěstí :hug:
Capelucita píše:
V pátek jdu na OPU.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 12:56

Pekoni: Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
18.1.12 13:32
Děkuju za optání. Mám nevolnosti. Přes den a někdy po ránu obímám mísu. jinak je mi dobře. Však to za chvíly poznáš :lol:
Capelucita píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
18.1.12 13:34
Koukám, že máš v podpisu, že po upu půjde vajíčko do mrazáku, Nebo tam půjde embryo. Si ho nenecháš ted zavést
Pekoni píše:
Děkuju za optání. Mám nevolnosti. Přes den a někdy po ránu obímám mísu. jinak je mi dobře. Však to za chvíly poznáš :lol:
Capelucita píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 15:46
Pekoni píše:
Koukám, že máš v podpisu, že po upu půjde vajíčko do mrazáku, Nebo tam půjde embryo. Si ho nenecháš ted zavést

Ty jo, to se cítíš ukázkově těhotně. To je skvělé. :potlesk:

U nás ještě pořád nemáme výsledky BI, takže přestože si AMH 0 nepřipouštím jako problém, tak mě znervozňuje, když „zbůhdarma“ uteče ovulka. Tak proto se snažíme zmarit možné embryjko z nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.1.12 17:39

Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
18.1.12 18:06
Ahoj. ptají se jak dlouho se snažíte a tak.Už si to teda moc nepamatuju, ale je to takové povídání, kde ti dr vysvětlí jaké jsou mpžnosti a postup léčby. pokud máš hormonální profil od gyndy, tak si ho bvezmi sebou. Můžeš i cytologii. Budou vám odebírat krev na pohlavní choroby. A partner at jde s třídenní sexuální abstinencí a může rovnou dát vzorek na spermiogram ;)
alenka84 píše:
Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
18.1.12 18:06

Už je to pro mě dlouhá doba,kdy jsem tam byla poprvé,ale víceméně s vámi prostě proberou situaci,jak jste na tom zdravotně,vezmou vám oběma krev a myslím,že hned poprvé partner dává materiál,aby mohli udělat spermiogram.Ale je to vše uplně v pohodě,nemáte se čeho bát,mi byli tenkrát pěkně vyplašený,ale opravdu není proč.Hlavně dej vědět,jak to pokračuje,moc vám fandim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.1.12 18:09
Pekoni píše:
Ahoj. ptají se jak dlouho se snažíte a tak.Už si to teda moc nepamatuju, ale je to takové povídání, kde ti dr vysvětlí jaké jsou mpžnosti a postup léčby. pokud máš hormonální profil od gyndy, tak si ho bvezmi sebou. Můžeš i cytologii. Budou vám odebírat krev na pohlavní choroby. A partner at jde s třídenní sexuální abstinencí a může rovnou dát vzorek na spermiogram ;)
alenka84 píše:
Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji :)

Tak mně právě můj doktor nic nedělal, na mojí jednodenní menstruaci mi řekl, že to je po HA normální (ani sliznici nezměřil)…jediný co mi dal, tak doporučení na spermio, takže v to úterý už budem mít výsledky :) Tenhle jeho přístup byl důvod, proč jsem to začla řešit přes CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.1.12 18:10
Maruška13 píše:
Už je to pro mě dlouhá doba,kdy jsem tam byla poprvé,ale víceméně s vámi prostě proberou situaci,jak jste na tom zdravotně,vezmou vám oběma krev a myslím,že hned poprvé partner dává materiál,aby mohli udělat spermiogram.Ale je to vše uplně v pohodě,nemáte se čeho bát,mi byli tenkrát pěkně vyplašený,ale opravdu není proč.Hlavně dej vědět,jak to pokračuje,moc vám fandim

Tak na spermio jdeme den předtím, tak snad po nás nebudou chtít vzorek znovu :) V úterý napíšu, jaké to bylo a co zjistili ;) Jste hodné holky, děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.12 18:31

Alenka: neboj, vtšinou jsou tam dost pohodoví. Dej nám pak vědět, u koho jsi bya a jak to tam na tbe zapůsobilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.1.12 18:34
Capelucita píše:
Alenka: neboj, vtšinou jsou tam dost pohodoví. Dej nám pak vědět, u koho jsi bya a jak to tam na tbe zapůsobilo.

To si právě říkám, že tam bude určitě jiný přístup, jsem nervózní, to jo, ale nebojím se, naopak, mám to jako takovou naději, že budu minimálně vědět co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.