Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to byla fakt rychlost,nás až takhle rychle nevzali,je to super.Tak držím palečky!!!!
![]()
Super, že to jde tak rychle, já mám ještě tento cyklus a když clostil nezabere, tak se taky objednáme …
Capelucita píše:
Pekoni: Jak se cítíš?
Pekoni píše:
Děkuju za optání. Mám nevolnosti. Přes den a někdy po ránu obímám mísu. jinak je mi dobře. Však to za chvíly poznáš
Capelucita píše:
Pekoni: Jak se cítíš?
Pekoni píše:
Koukám, že máš v podpisu, že po upu půjde vajíčko do mrazáku, Nebo tam půjde embryo. Si ho nenecháš ted zavéstTy jo, to se cítíš ukázkově těhotně. To je skvělé.
U nás ještě pořád nemáme výsledky BI, takže přestože si AMH 0 nepřipouštím jako problém, tak mě znervozňuje, když „zbůhdarma“ uteče ovulka. Tak proto se snažíme zmarit možné embryjko z nativu.
Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji ![]()
alenka84 píše:
Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji
Už je to pro mě dlouhá doba,kdy jsem tam byla poprvé,ale víceméně s vámi prostě proberou situaci,jak jste na tom zdravotně,vezmou vám oběma krev a myslím,že hned poprvé partner dává materiál,aby mohli udělat spermiogram.Ale je to vše uplně v pohodě,nemáte se čeho bát,mi byli tenkrát pěkně vyplašený,ale opravdu není proč.Hlavně dej vědět,jak to pokračuje,moc vám fandim
Pekoni píše:
Ahoj. ptají se jak dlouho se snažíte a tak.Už si to teda moc nepamatuju, ale je to takové povídání, kde ti dr vysvětlí jaké jsou mpžnosti a postup léčby. pokud máš hormonální profil od gyndy, tak si ho bvezmi sebou. Můžeš i cytologii. Budou vám odebírat krev na pohlavní choroby. A partner at jde s třídenní sexuální abstinencí a může rovnou dát vzorek na spermiogram
alenka84 píše:
Holky co chodíte, nebo jste chodily do Iscare, ještě jednu otázku: Jak probíhá ta první konzultace? Na co se vás ptali, příp. jaké vám dělali vyšetření? Děkuji
Tak mně právě můj doktor nic nedělal, na mojí jednodenní menstruaci mi řekl, že to je po HA normální (ani sliznici nezměřil)…jediný co mi dal, tak doporučení na spermio, takže v to úterý už budem mít výsledky
Tenhle jeho přístup byl důvod, proč jsem to začla řešit přes CAR…
Maruška13 píše:
Už je to pro mě dlouhá doba,kdy jsem tam byla poprvé,ale víceméně s vámi prostě proberou situaci,jak jste na tom zdravotně,vezmou vám oběma krev a myslím,že hned poprvé partner dává materiál,aby mohli udělat spermiogram.Ale je to vše uplně v pohodě,nemáte se čeho bát,mi byli tenkrát pěkně vyplašený,ale opravdu není proč.Hlavně dej vědět,jak to pokračuje,moc vám fandim
Tak na spermio jdeme den předtím, tak snad po nás nebudou chtít vzorek znovu
V úterý napíšu, jaké to bylo a co zjistili
Jste hodné holky, děkuju za odpovědi
Alenka: neboj, vtšinou jsou tam dost pohodoví. Dej nám pak vědět, u koho jsi bya a jak to tam na tbe zapůsobilo.
Capelucita píše:
Alenka: neboj, vtšinou jsou tam dost pohodoví. Dej nám pak vědět, u koho jsi bya a jak to tam na tbe zapůsobilo.
To si právě říkám, že tam bude určitě jiný přístup, jsem nervózní, to jo, ale nebojím se, naopak, mám to jako takovou naději, že budu minimálně vědět co a jak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď