Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
25.10.11 23:21
To je dobře, že jsi nakonec spokojená :palec: přeji hodně štěstí, ať se do vánoc zadaří a nadělíte si ten nejkrásnější dáreček pod stromeček :andel:
mishka123 píše:
januska1 píše:
Tak to je fajn, že byl v poho. Držím palečky, aby se Vám mimi brzy povedlo.
děkujeme :-) snad to bude do Vánoc :-) moc bych chtěla , ale nechci to uspěchat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
26.10.11 13:16
mishka123 píše:
Tak jsem nakonec u Iljiče byla dneska a dobrý … asi mi tak připadal , dnes byl v pohodě … ono je to asi i na ty doktory moc .. Takže teď objednám ke Kočímu přítele , chyba je bohužel u něj ( já mám jen cystu jinak v pořádku ) a pak snad hurá na PISCI

Tak to jsem ráda, že se ti nepotvrdil první dojem z Iliče. :dance: Třeba bude ve finále fajn. :pankac:
Držím palečky, aby se vám co nejdříve zadařilo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.10.11 16:35
LLenča píše:
mishka123 píše:
Tak jsem nakonec u Iljiče byla dneska a dobrý … asi mi tak připadal , dnes byl v pohodě … ono je to asi i na ty doktory moc .. Takže teď objednám ke Kočímu přítele , chyba je bohužel u něj ( já mám jen cystu jinak v pořádku ) a pak snad hurá na PISCI
Tak to jsem ráda, že se ti nepotvrdil první dojem z Iliče. :dance: Třeba bude ve finále fajn. :pankac:
Držím palečky, aby se vám co nejdříve zadařilo. :hug:

děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.10.11 16:36
Pekoni píše:
To je dobře, že jsi nakonec spokojená :palec: přeji hodně štěstí, ať se do vánoc zadaří a nadělíte si ten nejkrásnější dáreček pod stromeček :andel:
mishka123 píše:
januska1 píše:
Tak to je fajn, že byl v poho. Držím palečky, aby se Vám mimi brzy povedlo.
děkujeme :-) snad to bude do Vánoc :-) moc bych chtěla , ale nechci to uspěchat

děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.10.11 17:17

Tak to je dobře, že je nakonec v pohodě. Já si na tebe vzpomněla, když jsem si volala na termín do ISCARu a nabídli mi ho. Nakonec jsem vzala osvědčenou Jaržembovskou (určítě jí komolím jméno :-( ). jdu k ní příští středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.10.11 20:34
Capelucita píše:
Tak to je dobře, že je nakonec v pohodě. Já si na tebe vzpomněla, když jsem si volala na termín do ISCARu a nabídli mi ho. Nakonec jsem vzala osvědčenou Jaržembovskou (určítě jí komolím jméno :-( ). jdu k ní příští středu.

tak to držím palečky :palec: proč tam jdeš ?
Já jsem úplně zapomněla objednat přítele ke Kočímu , musím zítra hned ráno , ať je to co nejdřív a může se začit pracovat na mimískovi :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.10.11 21:56

Další pokus o nativ. Ale mezi tím mi schválili lázně, takže pokud by se povedlo, embrijko by šlo do mrazáčku. Jak se to vyvíjí u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
26.10.11 22:10
Capelucita píše:
Další pokus o nativ. Ale mezi tím mi schválili lázně, takže pokud by se povedlo, embrijko by šlo do mrazáčku. Jak se to vyvíjí u Vás?

no my musíme toho androloga a pak se uvidí asi půjdu na punkci cysty , teď ještě začátkem listopadu , až dorazí mrška na hor. profil no a pak až bude androlog za náma tak snad hurááá na mimíska :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenuška 3
1.11.11 19:21

Ahoj.Chcela by som sa spýtať niekoho kto chodí do Iscare. Vie mi niekto povedať ako to vychádza finančne, ak mám odporúčanie od lekára do programu IVF.

• Citovat
  • Upravit
13428
1.11.11 19:32
Ahoj v Iscare se dává 16000kč záloha- je to na nadstandartní služby(prodloužená kultivace, icsi nebo picsi, zamražení nadbytečných embryý atd.) Tu zálohu dát musíš, s tím , že pokud nevyčerpáš vše tak zbytek ti samozřejmě vrátí. Pak musíš ještě počítak minimálně 2-4000doplatky na léky. S těma lékama ti ale nikdo dopředu neřekne přesně kolik, záleží na tom kolik jich budeš potřebovat. Koukni na www.iscare.cz je tam kompletní ceník co kolik stojí. Hodně štěstí :palec:
Lenuška 3 píše:
Ahoj.Chcela by som sa spýtať niekoho kto chodí do Iscare. Vie mi niekto povedať ako to vychádza finančne, ak mám odporúčanie od lekára do programu IVF.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.11.11 17:07

Dneska jsem narazila na Ilice a prisel mi v pohode. Dokonce jsem odber v nativu zvladla lip nez s Huelvertem. Ale to muze byt i tim, ze jsem vedela, do ceho jdu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.11 18:41

Ahojíček , nevíte jak to chodí u genetického vyšetření ? Dnes jsme byli s přítulkou u Kočího a asi půjde na opku :-) noo a ještě musí mít genetiku , tak doktor říkal , aby se to stihlo do Vánoc tak ať se zeptá zda- li by mu nevzali krev dřív , pač má na tu genetiku jít až 5.12. tak aby výsledky už byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
7.11.11 18:53
Ahoj což o termív, ten vám dají hned. Ale na výsledky se čeká dlouho.
mishka123 píše:
Ahojíček , nevíte jak to chodí u genetického vyšetření ? Dnes jsme byli s přítulkou u Kočího a asi půjde na opku :-) noo a ještě musí mít genetiku , tak doktor říkal , aby se to stihlo do Vánoc tak ať se zeptá zda- li by mu nevzali krev dřív , pač má na tu genetiku jít až 5.12. tak aby výsledky už byly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
7.11.11 18:56

No však právě , že podle toho co jsem četla na IVF by se to mělo stihnout do 5.12. ,. Já jdu ve čtvrtek na odběry kvůli horm. profilu , tak že by přítelovi vzali krev taky na tu genetiku a 5.12. by věděl výsledek snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
7.11.11 19:19
Na genetiku se chodí v iscare, ale nejdřv musíš na pohovor s genetičkou. Rozebrat rodinou anamnézu a vypsat papíry, kde píšeš o nemocech v rodině.
mishka123 píše:
No však právě , že podle toho co jsem četla na IVF by se to mělo stihnout do 5.12. ,. Já jdu ve čtvrtek na odběry kvůli horm. profilu , tak že by přítelovi vzali krev taky na tu genetiku a 5.12. by věděl výsledek snad
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.