Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
mishka123 píše:januska1 píše:děkujeme
Tak to je fajn, že byl v poho. Držím palečky, aby se Vám mimi brzy povedlo.snad to bude do Vánoc
moc bych chtěla , ale nechci to uspěchat
mishka123 píše:
Tak jsem nakonec u Iljiče byla dneska a dobrý … asi mi tak připadal , dnes byl v pohodě … ono je to asi i na ty doktory moc .. Takže teď objednám ke Kočímu přítele , chyba je bohužel u něj ( já mám jen cystu jinak v pořádku ) a pak snad hurá na PISCI
Tak to jsem ráda, že se ti nepotvrdil první dojem z Iliče.
Třeba bude ve finále fajn. ![]()
Držím palečky, aby se vám co nejdříve zadařilo. ![]()
LLenča píše:mishka123 píše:Tak to jsem ráda, že se ti nepotvrdil první dojem z Iliče.
Tak jsem nakonec u Iljiče byla dneska a dobrý … asi mi tak připadal , dnes byl v pohodě … ono je to asi i na ty doktory moc .. Takže teď objednám ke Kočímu přítele , chyba je bohužel u něj ( já mám jen cystu jinak v pořádku ) a pak snad hurá na PISCITřeba bude ve finále fajn.
Držím palečky, aby se vám co nejdříve zadařilo.
děkujeme ![]()
Pekoni píše:
To je dobře, že jsi nakonec spokojenápřeji hodně štěstí, ať se do vánoc zadaří a nadělíte si ten nejkrásnější dáreček pod stromeček
mishka123 píše:januska1 píše:děkujeme
Tak to je fajn, že byl v poho. Držím palečky, aby se Vám mimi brzy povedlo.snad to bude do Vánoc
moc bych chtěla , ale nechci to uspěchat
děkujeme ![]()
Tak to je dobře, že je nakonec v pohodě. Já si na tebe vzpomněla, když jsem si volala na termín do ISCARu a nabídli mi ho. Nakonec jsem vzala osvědčenou Jaržembovskou (určítě jí komolím jméno
). jdu k ní příští středu.
Capelucita píše:
Tak to je dobře, že je nakonec v pohodě. Já si na tebe vzpomněla, když jsem si volala na termín do ISCARu a nabídli mi ho. Nakonec jsem vzala osvědčenou Jaržembovskou (určítě jí komolím jméno). jdu k ní příští středu.
tak to držím palečky
proč tam jdeš ?
Já jsem úplně zapomněla objednat přítele ke Kočímu , musím zítra hned ráno , ať je to co nejdřív a může se začit pracovat na mimískovi
![]()
Další pokus o nativ. Ale mezi tím mi schválili lázně, takže pokud by se povedlo, embrijko by šlo do mrazáčku. Jak se to vyvíjí u Vás?
Capelucita píše:
Další pokus o nativ. Ale mezi tím mi schválili lázně, takže pokud by se povedlo, embrijko by šlo do mrazáčku. Jak se to vyvíjí u Vás?
no my musíme toho androloga a pak se uvidí asi půjdu na punkci cysty , teď ještě začátkem listopadu , až dorazí mrška na hor. profil no a pak až bude androlog za náma tak snad hurááá na mimíska
![]()
Ahoj.Chcela by som sa spýtať niekoho kto chodí do Iscare. Vie mi niekto povedať ako to vychádza finančne, ak mám odporúčanie od lekára do programu IVF.
Lenuška 3 píše:
Ahoj.Chcela by som sa spýtať niekoho kto chodí do Iscare. Vie mi niekto povedať ako to vychádza finančne, ak mám odporúčanie od lekára do programu IVF.
Dneska jsem narazila na Ilice a prisel mi v pohode. Dokonce jsem odber v nativu zvladla lip nez s Huelvertem. Ale to muze byt i tim, ze jsem vedela, do ceho jdu. ![]()
Ahojíček , nevíte jak to chodí u genetického vyšetření ? Dnes jsme byli s přítulkou u Kočího a asi půjde na opku
noo a ještě musí mít genetiku , tak doktor říkal , aby se to stihlo do Vánoc tak ať se zeptá zda- li by mu nevzali krev dřív , pač má na tu genetiku jít až 5.12. tak aby výsledky už byly
mishka123 píše:
Ahojíček , nevíte jak to chodí u genetického vyšetření ? Dnes jsme byli s přítulkou u Kočího a asi půjde na opkunoo a ještě musí mít genetiku , tak doktor říkal , aby se to stihlo do Vánoc tak ať se zeptá zda- li by mu nevzali krev dřív , pač má na tu genetiku jít až 5.12. tak aby výsledky už byly
No však právě , že podle toho co jsem četla na IVF by se to mělo stihnout do 5.12. ,. Já jdu ve čtvrtek na odběry kvůli horm. profilu , tak že by přítelovi vzali krev taky na tu genetiku a 5.12. by věděl výsledek snad
mishka123 píše:
No však právě , že podle toho co jsem četla na IVF by se to mělo stihnout do 5.12. ,. Já jdu ve čtvrtek na odběry kvůli horm. profilu , tak že by přítelovi vzali krev taky na tu genetiku a 5.12. by věděl výsledek snad
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď